gaga-sie 25.12.16, 20:09 Dobre ceny na niektóre okrycia wierzchnie, dodatkowe 10% za zapis do newslettera www.espritshop.pl/wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
san_vito Re: Esprit-wyprzedaż 28.12.16, 20:23 A jak esprit w sklepach stacjonarnych. Warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Esprit-wyprzedaż 28.12.16, 20:52 Bylam wczoraj w Blue City, poluje na kurtke, ale poczekam na dodatkowe 20% na wyprzedaż bo na razie ceny nie powalaja. Nie pamiętam tylko, kiedy w zeszłym roku bylo to dodatkowe 20%, ale zapewne pod koniec wyprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
san_vito Re: Esprit-wyprzedaż 28.12.16, 20:59 a jak spodnie i bluzki. Ile % przeceny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
san_vito Re: Esprit-wyprzedaż 29.12.16, 13:54 Byłam. Jest słabo. Koszulki po 40zl. Kurtki 300zl, ale nie przygladalam sie dokladnie bo niepotrzebuje. Spodnie 130, niektóre 80 - ale nie są to spodnie, które były w kolekcji zimowej ( te sa nieprzecenione) tylko takie wytarte. Sukienki 130. Generalnie ceny są ok. Tylko towar kiepski. Warto poczekać. Mam nadzieję że przecenia kolekcje zimową. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Esprit-wyprzedaż 29.12.16, 21:10 san_vito napisał: > a jak spodnie i bluzki. Ile % przeceny jest. Na stronie Esprita masz ceny. Towar nie pokrywa się z tym, który jest stacjonarnie, ale sporo z tego co dziś przymierzałam, jest. Kupiłam dziś mężowi sweter za 80 (bawełna z niewielkim dodatkiem kaszmiru), sobie koszulę za 80 zł i sweterek też 80. wszystko przecenione ze 169. Jeśli chodzi np. o jeansy to z 250 na 130 na przykład. Na inne nie patrzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 29.12.16, 17:16 ile kosztuje z esprit wysyłka za pobraniem? wybrałam taką opcję, przeliczyło mi koszty przesyłki na 5zł (zamiast 3,9), w @ potwierdzającym zamówienie widnieje kwota za towar +5zł, po czym po kilku godzinach dostałam @ o wysyłce, z którego wynika ze powinnam jeszcze przygotowac 2 zl za doręczenie (?) wklejam poniżej "Przesyłka zostanie doręczona za pobraniem. Przygotuj dla kuriera kwotę w wysokości xxx,00PLN, która zawiera opłatę za pobranie wynoszącą 5,00 PLN i dolicz opłatę za doręczenie w wysokości 2,00 PLN. " I nie, nie chodzi o zawrotną sumę 2 zł, ale co to w ogóle za niespodzianka... po raz pierwszy zetknęłam się z czym takim Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 29.12.16, 20:58 info z zakładki płatność: Za pobraniem Kwotę rachunku należy uiścić gotówką przy odbiorze towaru bezpośrednio u kuriera. W tym wypadku naliczamy opłatę za pobranie w wysokości 5 PLN, która jest zawarta w kwocie rachunku. Dodatkowo kurierowi należy uiścić opłatę za doręczenie w wysokości 2,00 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorita Re: koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 04.01.17, 17:46 Od dziś do 10 stycznia -20% na wyprzedaż, kod na stronie int. W niektórych stacjonarnych też. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 04.01.17, 18:25 Też dostałam maila, czy ktoś wie czy w Galerii Mokotów obowiązuje dodatkowe 20% ? Lub Złote Tarasy ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiorita Re: koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 04.01.17, 18:47 Info z maila : Sklepy stacjonarne uczestniczące w akcji są oznaczone w wyszukiwarce sklepów na stronie esprit.com/storefinder symbolem "Special" wyszukałam, że Mokotów i Złote Tarasy mają to "special", więc powinno być -20% Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 04.01.17, 22:16 Super, dzięki! No to może jutro zdążę sobie na mrozy kurtkę kupić 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 05.01.17, 11:40 a czy ktoś ma płaszcz puchowy ten www.espritshop.pl/wyprzedaz/kobiety-wyprzedaz/odziez/kurtki-i-plaszcze/puchowe-i-ocieplane/p%C5%82aszcz-puchowy-odpinany-kaptur-096CC1G010_415#!sliderpos-3 jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes7618 Re: koszty wysyłki za pobraniem - niespodzianka 06.01.17, 00:46 Witam, wiecie może czy rabat -20% na wyprzedaż łączy się z jednorazową zniżką 10% za założenie karty? Chodzi mi o sklep stacjonarny. Odpowiedz Link Zgłoś