zaba133 03.01.17, 11:35 można wyłowić, szczególnie na stronie na prawdę fajne ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaw Re: promod druga przecena 11.01.17, 21:21 teraz już trzecia płaszcze z 499 zł na 150 kupiłam 2 szt jeden cieplejszy drugi na wiosnę są suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: promod druga przecena 11.01.17, 21:30 no ja byłam wczoraj, i niepotrzebnie bo kupiłam więcej niz planowałam obnizki naprawde fajne, kupiłam sobie 2 sukienki z wiskozy,2 koszule,botki i apaszke i wydałam mniej niz 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: promod druga przecena 12.01.17, 23:25 Patatajowa jak sie nosza te ich sukienki z wiskozy? Nie mechaca sie? Mogliby troche ze wzorami stonowac bo czasem wygladaja jak dywanowe wzory. Mam od nich botki zamszowe na 7 cm klocku juz 3 sezon i sa super wygdne, a dałam za nie 80zł. Nigdy nie przypuszczałabym ze tyle wytrzymaja... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: promod druga przecena 13.01.17, 07:43 Dla mnie sa idealne bo: nie sa mini, mieści sie biust i maja fajną długość rękawa. Co do wzorów kwestia gustu ja akurat lubię niektóre dywanowe Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: promod druga przecena 14.01.17, 13:10 IMo buty maja standardowa rozmiarowke. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: promod druga przecena 11.01.17, 21:48 A ja się na nich obraziłam, bo nie mają dostępnych odbiorów osobistych w Wola Parku, a do Arkadii specjalnie to mi się nie chce jechać. Więc mniej na mnie zarobią, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: promod druga przecena 11.01.17, 22:11 Hm a ja odbieralam plaszcz w Wola Park juz na wyprzedazy. Moze maja duzo rzeczy i akurat nie maja miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: promod druga przecena 11.01.17, 22:17 całkiem prawdopodobne, jak ja robiłam zakupy to paczki im sie nie miesciły w szafie i lezało pełno przy kasie w takim boxie... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: promod druga przecena 11.01.17, 22:41 Jakos zawsze trafiam, że nie mogę zamówić odbioru w Wola Parku, co najwyżej rezerwację, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Re: promod druga przecena 11.01.17, 22:29 A co fajnego kupiłyście? Możecie coś polecić ze strony? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: promod druga przecena 11.01.17, 22:50 hmmm, nie wiem jeszcze czy polecam. Córce wzięłam bomberkę: www.promod.pl/kobiety/jedwabisty-bomber-zielony-nadruk-R5270065527.html Widziałam ją na żywo i podobała mi się, ale nie wiem, czy trafię z rozmiarem, czy xs nie byłaby lepsza. a sobie sweterek: www.promod.pl/kobiety/sweter-w-groszki-bordowy-R5220066098.html sweterka nie widziałam na żywo, więc może byc wtopa. Ciekawa jestem jaki ten kolor będzie w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: promod druga przecena 12.01.17, 20:13 Agni ja mam ten sweterek. Fajny jest ale cieniutki Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: promod druga przecena 12.01.17, 22:03 Może być cieniutki, bo zamierzałam traktowac go jako bluzkę. Masz ten bordowy kolor? Ładny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: promod druga przecena 13.01.17, 13:39 Tak bordowy. Ładny, mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: promod druga przecena 13.01.17, 15:00 Mam te sweterki: szary i koralowy i są super. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: promod druga przecena 12.01.17, 12:58 były na prawdę fajne okazje - kurtka skórzana za 134 zł ( niestety już śladu po niej nie ma, nie wiem czy dołożą, bo na francuskiej i angielskiej stronie jeszcze jest pewnie dlatego ze cena jeszcze wysoka ) www.promod.fr/femme/blouson-en-cuir-femme-terre-de-sienne-R5270001087.html kilka sukienek- za 50 zł, 34 zł, 84 zł bluzki za około 35 zł spodnie czarne cygaretko 50 zł dłuższy sweter 50 zł polowałam na granatowy płaszczyk, ale jak osiągnął cenę 84 zł to zniknął mój rozmiar polecam zajrzeć do sklepów można natknąć się na pojedyncze rzeczy w naprawdę niziutkich cenach Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: promod druga przecena 12.01.17, 19:36 ja mam od nich z zeszłego roku śliczną klasyczną czarna skóre kupiona za jakies 130-140 zł juz na koncówce wyprz w sklepie-pewnie ze zwrotu. w tym sezonie nie widziałam zadnych ani online ani stacjonarnie. czy płaszczyk to taki ze stójką i podwójnymi guzikami? mierzyłam go w sklepie-ładny fason i kolor ale materiał fatalny- był juz zmechacony na wieszaku a po 2 tyg noszenia pewnie wygladałby jak psu z gardła... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: promod druga przecena 12.01.17, 20:10 ja kupiłam granatowy ten po prostu śliczny za 89 z kołnierzem i cienkim paskiem z cieniutkiego flauszu bez możliwości kuleczkowania kupiłam też dziś sukienkę niebieską we wzroy i jeszcze widziałam fajne jeansy za 50 zł może jutro wejdę Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: promod druga przecena 13.01.17, 09:31 też polowałam na ten z cienkim paskiem, materiał bez szału, większość chyba poliester, ale za 84 i 89 zł warto bo dobrze skrojony i ładnie na sylwetce się układał, niestety promod ma jakość moim zdaniem ( jak zresztą wszystkie sieciówki) coraz gorszą, także wg mnie warto tylko na wyprzedażach Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: promod druga przecena 14.01.17, 19:29 Pierwszy raz weszłam do tego sklepu... i wyszłam z sukienką za 39zł (przeceniona ze 189). Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: promod druga przecena 15.01.17, 07:23 te ubrania są dokładnie tyle warte.jak nie mniej.ja tam nigdy nie podniecam się ceną regularną.mogłoby być i tysioncpińcset na metce.satysfakcjonuje mnie np te 39 zł i koniec.kropka Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: promod druga przecena 16.01.17, 09:48 zgadzam się - i z roku na roku robią gorsze, obejrzałam nową kolekcję, już na wieszaku wygląda tak sobie, zdjęcia w internecie ładne, na żywo, już dużo gorzej ale i tak ich lubię na wyprzedażach oczywiście lepiej dać za szmatkę 39 z i cieszyć się nią jeden sezon niż wydać 189 zł z takim samym efektem Odpowiedz Link Zgłoś