Dodaj do ulubionych

zimowe wyprzedaże

26.01.17, 18:52
tak tylko się pochwalić chciałam zakupami na przyszłą zimę dla dzieci:
1. r. 98
kurtka puchowa Benetton- TK Maxx- 60 zł
kurtka Kaxs - Kappahl- 80 zł
Superfity- zalando- 110 zł
Sniegowce Martes- Martes- 49 zł
spodnie narciarskie- Reserved- 70 zł
2. r. 134
kurtka decathlon- 50 zł
kurtka Hampton Republic Kappahl- 80 zł
buty Jack Wolfskin- zalando- 130 zł
spodnie narciarskie Bonfire- polysport 99 zł
szukam jeszcze drugich butów dla starszaka ale to chyba będą już jakieś Stupsy albo Fullstop

plus jakieś akcesoria typu czapki rękawiczki - Kappahl, H&M- do 10 zł

napiszcie co fajnego upolowałyście i gdzie smile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: zimowe wyprzedaże 26.01.17, 19:02
      wczoraj super pikowana kamizelke w secondhandzie za złotówke smile to była pomyłka na metce no i nie wiem czy sie liczy bo był nowy towar a nie wyprz wink
      • olesia301 Re: zimowe wyprzedaże 26.01.17, 21:47
        ooooo lubię taki okazje

dziś kupiłam se piękne długopisy z "diamentami" Szarowskiego 4 szt za 3 zł w sumie
    • a-e-p Re: zimowe wyprzedaże 26.01.17, 22:29
      Najlepsze łupy mam dla siebie np. dzisiaj online w Massimo płaszcz za 350 zamiast ponad 1 tysiac - podobał mi sie od pierwszego założenia, swetry tez od nich za max 49zł, kaszmirowy szalik w TKMaxx za 20 pare zł, skórzany portfel i kosmetyczke w TKMaxx za 40+ zł, wczoraj kaszmirowy sweter oversize za 9,99 w ciuchlandzie, muszkieterki Tamaris na Zalando za 170zł z kodem (kupiłam nowe bo mam takie same od 2 lat i nadaja sie do wyrzucenia dlatego ze nonstop w nich chodze)

To co na swoich rzeczach zaoszczedze, bede musiała wydac na starsza corke bo tak szybko rosnie...
      • dixi Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 11:21
        jakoś specjalnie nie polowałam, ale się trafiły następujące:
        sweter z wełny merynosowej z laredoute za 70 zł
        kaszmirowy za niecałe 200, ale poleciał zwrot
        sukienki z zary za 49 i z mango za niecałe 70
        lecą botki office skórzane z zalando za niecałe 120 zł zamiast ponad 400, dwie pary w różnych kolorach i rozmiarach
        i łup z ktorego najbardziej się cieszę - z eglamour zestaw perfumy z balsamem Hermes Eau des Merveilles za 65 zł big_grin
        • jorin Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 21:26
          wow dixi, Hermes Eau des Merveilles za taka cene...? jak Ci sie to udalo? wink
          • dixi Re: zimowe wyprzedaże 28.01.17, 16:57
            były na e-g i kliknęłam big_grin nie wiem czy taka promocja czy pomyłka w cenie, rozeszły się błyskawicznie.
    • mia_lipiec Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 14:07
      a ja Wam powiem dziewczyny, że u mnie w tym roku odwyk i to nie ze względów finansowych tylko żeby sprawdzić czy dam radę się powstrzymać przed kupowaniem i nie kupiłam w styczniu nic! przez 3 tygodnie nie wchodziłam do sklepów z ciuchami, na forum itp i nagle się okazało, że mam mnóstwo wolnego czasu; mam wrażenie że od połowy listopada do 20 grudnia nie robiłam nic innego tylko zakupy prezentowe i wyprzedazowe i stwierdziłam że to nie ma sensu
      pewnie będę płakać na przyszła zimę bo dla dzieciaków nic nie kupione ale przynajmniej przeczytałam w tym czasie kilka fajnych książek
      • olesia301 Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 19:31
        Ja Cię podziwiam, też planuję ograniczyć wydatki. Mimo, ze i tak kupuję wszystko na wyprzedażach i okazjach, to i tak bywa, że za dużo tego jest - np. bluzek dla synów.
        Niestety, oni rosną - dla nich trzeba kupować.

Nie kupuję praktycznie nic do domu typu świece, ramki, ręczniczki.
        Z książkami i płytami mam problem smile - mimo, ze i tak - jw. w przecenie, to trochę na to idzie.
        Ja jestem starodawna i musi być książka papierowa i płyta w pudełku z okładką smile (e-booki zresztą niewiele tańsze)
    • babsee Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 14:41
      Kurtki dla dzieciakow typu parka CUBUS- z 179 na 79
      3 razy sztruksy dla synka w Cubusie- z 59,90 na 19,90
      dla mnie kurtka puchowa Karrimora- z 740 na 359 zl
      spodnie w Promodzie ze 129 na 29,90
      kurtka biegowa Acics z 189 na 69 i to byl pelen czad smile
      • olesia301 Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 19:33
        Co do zakupów na przyszłe zimy, to przyznam, że nie szukam specjalnie np. kozaków na przyszły rok.
        Raz, że nie mam gdzie trzymać, a dwa - bywa, że kupię kolejną kurtkę, bo zapomniałam, ze już kupiłam rok temu smile albo tak ukryłam ,że za późno odnajdę.
        • mama.nygusa Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 21:12
          Sporo zakupione.
          Dla siebie kurtka na wiosne puchowa z kapphal, dla cory chyba najbardziej ciesze sie z pieknych oficerek z zary z 280 na 90zl.
          I wiele, wiele innych.
    • smoczy_plomien Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 14:47
      Moje najlepsze okazje to dla córki letnie sukienki GAP i Name It po 28-29zł. Niestety okazały się za małe i wszystko odesłałam sad
      Poza tym kozaki i śniegowce Primigi po 120zł, ale to zawsze gdzieś udaje mi się takie promocje znaleźć, więc ogólnie bez szału.
    • agni71 Re: zimowe wyprzedaże 27.01.17, 21:09
      Mam juz duże dzieci, więc za bardzo nie kupuję na zaś. Najbardziej chyba cieszę się z sukienki (39 zł) i kardiganu (29 zł) dla najmłodszej, będzie na rodzinną imprezę majową. A, i dla siebie płaszczyk puchowy Nike za niespełna 200 zł, bardzo udany zakup. I jeszcze spodnie dla starszej córki w H&M za 20 zł, oraz bluza dla drugiej za bodajże 30 zł. Oraz legginsy pod kombinezon narciarski z wełną merino za 39 zł.
    • mamaagula Re: zimowe wyprzedaże 28.01.17, 16:48
      Wczoraj reporter young online. Mnóstwo bluz,swetrów, spódnic przeważnie po 39zł. W sumie 30sztuk. Aż się boje zalogować na konto bankowe big_grin
      • edyta_32 Re: zimowe wyprzedaże 28.01.17, 18:03
        Kupilam dzisiak w Tk Max torbe pieknia Calvin -a za 79 zl. Pan przy kasie 4 x spradzal twierdzac ze to pomylka smile
      • beamilka Re: zimowe wyprzedaże 28.01.17, 21:23
        A jest do tego jeszcze jakiś kodzik czy nic?
        • beamilka Re: zimowe wyprzedaże 28.01.17, 21:23
          W sensie do reportera?
      • romarzena Re: zimowe wyprzedaże 29.01.17, 15:38
        Byłam dzisiaj w Blue City, kupiłam dużo rzeczy na 152 dla dziewczynki które nie były dostępne już online.
    • kara_gitara Re: zimowe wyprzedaże 28.01.17, 22:53
      Córce (116/122) sporo rzeczy kupiłam na zara online - hit to kozaki skórzane na przyszły rok przecenione z 299 na 79 pln, poza tym sporo innych rzeczy za 30% ceny wyjściowej. Oprócz tego dwie pary botków - na te i następna wiosnę w Tap o leil po 55pln - ze 155pln i śniegowce Sorela w MIVO.

Moje hity:
      - dzinsy Guess za 99pln z ok. 400 (outlet)
      - torba Korsa za 270pln z ok 1000 (outlet)
      - czapka i mała listonoszka w Liu Jo 100 i 120pln - 1/3 ceny oryginalnej (outlet)
      - zegarek ICE watch 150pln z ponad 400 (showroomprive.pl)
      - kozaki Hoegl - z 1100 na 340pln

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka