presens 29.05.17, 17:59 Chcę. Oś kupić, coś małego typu crossbody , ale ładnego.Mała ze skóry, nie ciężka no i może nie czarna, jak zawsze Co macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magata.d Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:22 W zeszłym tygodniu kupiłam dwie w venezi, jedną większą typu worek z zamszu w kolorze jasnoszarym, drugą mała z długim paskiem ze skóry w kolorze jasnoróżowym/pudrowym. Mam poza tym: małą z długim paskiem z ryłko, granatowa, beżową z ryłko, większą, ma dwa paski/uszy na ramię, a także typowo sportową, do szortow, wakacyjną, na plaże, na spacery wakacyjne z Deichmanna małą, z długim paskiem, błękitną z płótna i zamierzam sobie kupić jeszcze te typowo sportowa: www.deichmann.com/PL/pl/shop/default_category//0000600134835900000001/4100247.prod Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:24 Na stronie ryłko nie ma już tych torebek co ja mam, ale widzę ze jest dużo fajnych, letnich, pasujących do twoich potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:39 Takie coś sobie fundnęłam w ramach fantazji: panitorbalska.pl/p/129/7063/listonoszka-skorzana-genuine-leather-turkusowa-torebki-skorzane.html Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:48 Fajna, super kolor na lato. Do pracy noszę większe torby, ale na spacer z dzieckiem czy zakupy lubię małe, które mogę przewiesić przez ramię na skos i mieć wolne ręce, i nawet nie zdejmuje takiej torebki jak prowadzę samochód Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Torebka na lato 30.05.17, 11:05 No własnie miałam napisać, że Pani Torbalska ma mnóstwo listonoszek w letnich kolorach i rozsądnych cenach. To moje ostatnie odkrycie torebkowe. Do tej pory byłam fanką venezia.pl ale chyba się przerzucę Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Torebka na lato 30.05.17, 14:27 W realu też taka fajna jak na fotce? Przymierzam się od paru dni do szarej Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:51 Bardzo fajna i dobrze wykonana. A dlaczego akurat szara? Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:59 Dzięki za info! A szara bo właśnie wykończyłam inną szarą i szukam na zastępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Torebka na lato 30.05.17, 12:15 ja się czaję na coś w tym stylu: potpot.pl/pl/p/torba-FLORENCE-gold-shine/98 ale ja lubię duuuuże torbiszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebka na lato 30.05.17, 14:20 na torbę papierową ze skórzanym paskiem? No cóż, mnie zdarzyło się dać 70 euro za tekstylną lacoste ze skórzanym paskiem, ale ona wyglądała bosko i do dziś donasza ją moja nastoletnia córka, bo torba ponadczasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Torebka na lato 30.05.17, 14:33 a ja mam akurat wolne 50 euro i być może wydam je na papierową torbę ze skórzanym paskiem Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 18:27 1000,na imieniny dostałam kasę od tesciow i rodzicow i muszę pokazać co kupiłam, chociaż jestem starą babą Miłe to bardzo.Podoba mi się taka mała z korsa w fajnym. Rązowo-rudym kolorze nazywa się maxine i jest klasyczna i dyskretna.moze ktoś wklei , bo nie potrafię.Niestery pusta waży ze 2 kg, no jak można coś takiego uszyć Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 19:04 Ta? www.zalando.pl/michael-michael-kors-maxine-torba-na-ramie-mk151h0be-h11.html Nie wygląda na ciężką, nie jest ze skóry saffiano. Chyba, że przez klamrę tyle waży. Ja mam bedford, o taką: www.zalando.pl/michael-michael-kors-bedford-torba-na-ramie-black-mk151h06l-q11.html (ale w innym kolorze) i jest bardzo lekka. Z małych torebek zobacz sobie jeszcze Furle Boheme, małą Piper i małą Linda - są na e obuwie, ale niestety na ematkę nie da się wkleić linków z tego serwisu. Coccinelle ma jeszcze fajne, małe, klasyczne torebki, ale nie mam, więc tutaj nie doradzę. Też można pooglądać na e obuwiu. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 19:28 Tak, to ta! Jest naprawdę bardzo ciężka, klamra też ale te wszystkie przegródki też dają wagę.Twoja b fajna ale ja chciałam model sportowy, nie na łańcuszku.Te małe furle są fajne ale z kolei takie surowe w środku ale za to waga ok 0,6 kg tak piszą na eobuwiu.Ciekawe, czy ten kors gdzieś podaje wagę tego modelu Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:07 No właśnie te "prostsze" modele Korsa mają jakieś ozdoby typu łańcuch (zaznaczam, że tego łańcucha jest tam tylko kawałek). Zobacz sobie jeszcze model MK Selma. Może mało sportowe, ale klasyczne i bez zbędnych ozdób. Mam 2 Selmy: duża faktycznie jest bardzo ciężka, ale mniejsze modele są wagowo ok, mimo że są w skórze saffiano. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:10 Dodam jeszcze, że poleciłam Furlę, bo imo te torebki mają przepiękną, żywą kolorystykę. W sam raz na lato. Nie wiem czy zdjęcia w necie to oddają. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 21:19 Ta furla piper mini świetna jest, ale chyba nie do kupienia w tym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 21:40 eu.furla.com/store/furlaeu/en_IE/pd/ThemeID.38743800/productID.5106546600/categoryID. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 22:08 Dziękuję wybrać coś z tej strony to dopiero wyzwanie Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Torebka na lato 30.05.17, 19:40 Na lato mam małą, kolorową listonoszkę (Z zeszłorocznej kolekcji Parfois). Pasuje do jeansow jak i eleganckiej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebka na lato 30.05.17, 23:08 latem to ja lubie kolor (poza powazniejszymi torebkami ktore nosze do pracy czarne czarne czarne szare czarne czarne granatowe czarne czarne....), Po pracy musze sie "wyzyc" w kolorach Piero Erbacci czy recznie malowane Anoushka torby Odpowiedz Link Zgłoś