Dodaj do ulubionych

Torebka na lato

29.05.17, 17:59
Chcę. Oś kupić, coś małego typu crossbody , ale ładnego.Mała ze skóry, nie ciężka no i może nie czarna, jak zawszesmile Co macie?
Obserwuj wątek
    • magata.d Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:22
      W zeszłym tygodniu kupiłam dwie w venezi, jedną większą typu worek z zamszu w kolorze jasnoszarym,
      drugą mała z długim paskiem ze skóry w kolorze jasnoróżowym/pudrowym. Mam poza tym: małą z długim paskiem z ryłko, granatowa, beżową z ryłko, większą, ma dwa paski/uszy na ramię, a także typowo sportową, do szortow, wakacyjną, na plaże, na spacery wakacyjne z Deichmanna małą, z długim paskiem, błękitną z płótna i zamierzam sobie kupić jeszcze te typowo sportowa:
      www.deichmann.com/PL/pl/shop/default_category//0000600134835900000001/4100247.prod
      • magata.d Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:24
        Na stronie ryłko nie ma już tych torebek co ja mam, ale widzę ze jest dużo fajnych, letnich, pasujących do twoich potrzeb wink
    • gulcia77 Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:39
      Takie coś sobie fundnęłam w ramach fantazji:
      panitorbalska.pl/p/129/7063/listonoszka-skorzana-genuine-leather-turkusowa-torebki-skorzane.html
      • magata.d Re: Torebka na lato 30.05.17, 09:48
        Fajna, super kolor na lato. Do pracy noszę większe torby, ale na spacer z dzieckiem czy zakupy lubię małe, które mogę przewiesić przez ramię na skos i mieć wolne ręce, i nawet nie zdejmuje takiej torebki jak prowadzę samochód smile
      • dido_dido Re: Torebka na lato 30.05.17, 11:05
        No własnie miałam napisać, że Pani Torbalska ma mnóstwo listonoszek w letnich kolorach i rozsądnych cenach.
        To moje ostatnie odkrycie torebkowe. Do tej pory byłam fanką venezia.pl ale chyba się przerzucę smile
      • agonyaunt Re: Torebka na lato 30.05.17, 14:27
        W realu też taka fajna jak na fotce? Przymierzam się od paru dni do szarejsmile
        • gulcia77 Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:51
          Bardzo fajna i dobrze wykonana. A dlaczego akurat szara?
          • wiosennaburza1 Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:56
            fajna jest. też se kupię.
          • agonyaunt Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:59
            Dzięki za info! A szara bo właśnie wykończyłam inną szarą i szukam na zastępstwosmile
    • conena Re: Torebka na lato 30.05.17, 12:15
      ja się czaję na coś w tym stylu:
      potpot.pl/pl/p/torba-FLORENCE-gold-shine/98
      ale ja lubię duuuuże torbiszcza.
      • alpepe Re: Torebka na lato 30.05.17, 14:20
        na torbę papierową ze skórzanym paskiem? No cóż, mnie zdarzyło się dać 70 euro za tekstylną lacoste ze skórzanym paskiem, ale ona wyglądała bosko i do dziś donasza ją moja nastoletnia córka, bo torba ponadczasowa.
        • conena Re: Torebka na lato 30.05.17, 14:33
          a ja mam akurat wolne 50 euro i być może wydam je na papierową torbę ze skórzanym paskiem smile
          • k1k2 Re: Torebka na lato 30.05.17, 15:04
            Bardzo fajna smile
    • lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 14:24
      Jaki budżet?
      • presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 18:27
        1000,na imieniny dostałam kasę od tesciow i rodzicow i muszę pokazać co kupiłam, chociaż jestem starą babąsmile Miłe to bardzo.Podoba mi się taka mała z korsa w fajnym. Rązowo-rudym kolorze nazywa się maxine i jest klasyczna i dyskretna.moze ktoś wklei , bo nie potrafię.Niestery pusta waży ze 2 kg, no jak można coś takiego uszyć
        • lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 19:04
          Ta?
          www.zalando.pl/michael-michael-kors-maxine-torba-na-ramie-mk151h0be-h11.html

Nie wygląda na ciężką, nie jest ze skóry saffiano. Chyba, że przez klamrę tyle waży. Ja mam bedford, o taką:
          www.zalando.pl/michael-michael-kors-bedford-torba-na-ramie-black-mk151h06l-q11.html
          (ale w innym kolorze) i jest bardzo lekka.

Z małych torebek zobacz sobie jeszcze Furle Boheme, małą Piper i małą Linda - są na e obuwie, ale niestety na ematkę nie da się wkleić linków z tego serwisu. Coccinelle ma jeszcze fajne, małe, klasyczne torebki, ale nie mam, więc tutaj nie doradzę. Też można pooglądać na e obuwiu.
          • presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 19:28
            Tak, to ta! Jest naprawdę bardzo ciężka, klamra też ale te wszystkie przegródki też dają wagę.Twoja b fajna ale ja chciałam model sportowy, nie na łańcuszku.Te małe furle są fajne ale z kolei takie surowe w środku ale za to waga ok 0,6 kg tak piszą na eobuwiu.Ciekawe, czy ten kors gdzieś podaje wagę tego modelu
            • lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:07
              No właśnie te "prostsze" modele Korsa mają jakieś ozdoby typu łańcuch (zaznaczam, że tego łańcucha jest tam tylko kawałek). Zobacz sobie jeszcze model MK Selma. Może mało sportowe, ale klasyczne i bez zbędnych ozdób. Mam 2 Selmy: duża faktycznie jest bardzo ciężka, ale mniejsze modele są wagowo ok, mimo że są w skórze saffiano.
            • lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 20:10
              Dodam jeszcze, że poleciłam Furlę, bo imo te torebki mają przepiękną, żywą kolorystykę. W sam raz na lato. Nie wiem czy zdjęcia w necie to oddają.
              • presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 21:19
                Ta furla piper mini świetna jest, ale chyba nie do kupienia w tym momencie
                • lauren6 Re: Torebka na lato 30.05.17, 21:40
                  eu.furla.com/store/furlaeu/en_IE/pd/ThemeID.38743800/productID.5106546600/categoryID.
                  • presens Re: Torebka na lato 30.05.17, 22:08
                    Dziękujęsmile wybrać coś z tej strony to dopiero wyzwanie
    • solejrolia Re: Torebka na lato 30.05.17, 19:40
      Na lato mam małą, kolorową listonoszkę
      (Z zeszłorocznej kolekcji Parfois).
      Pasuje do jeansow jak i eleganckiej sukienki.
    • princesswhitewolf Re: Torebka na lato 30.05.17, 23:08
      latem to ja lubie kolor (poza powazniejszymi torebkami ktore nosze do pracy czarne czarne czarne szare czarne czarne granatowe czarne czarne....), Po pracy musze sie "wyzyc" w kolorach
      https://www.latzundhose.de/WebRoot/Store/Shops/es10654692/559F/6FC6/A2C5/57D8/2EE4/50ED/8965/177F/HP1010_01_Happiness_weekender.jpg
      Piero Erbacci

czy recznie malowane Anoushka torby

https://www.bluemaize.net/im/bags/parrot-bag-2.jpg
      https://www.thefashionconnector.com/bags/niarvi/spanish_garden.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka