Dodaj do ulubionych

Rossmann - eKupon rabatowy :/

11.06.17, 01:10
"Posiadasz eKupon Rabatowy dotyczący akcji:
KLUB PIEL. NÓG 2+2 - Pielęgnacja nóg 2+2 gratis" - w koszyku taka informacja, ale cena się nie zmienia. Gdzie ten kod wpisać? Nie mam w żadnym kroku żadnego okienka uncertain
Obserwuj wątek
    • perspektywa13 Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 06:52
      Na końcu w podsumowaniu nie masz zmienionej ceny?A może nie dodałas ròżnych specyfikòw do pielęgnacji, z różnych kategorii.
    • grecz Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 06:52
      Wydaje mi się, że wystarczy mieć w koszyku 4 różne biorące w promocji produkty i rabat sam się nalicza..
      • grecz Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 06:56
        Na pewno tak jest, własnie sprawdziłam wink
    • mamusia.chlopca Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 08:37
      Miałam identyczną sytuację. Sprawdź czy w koszyku masz 4 rzeczy objęte promocją. Ja miałam 3 promocyjne i 1 nie objętą promocji i bez logowania wchodziło mi 2+1 a po zalogowaniu ani 2+1 ani 2+2.
      Kodu nie musisz nigdzie wpisywać. Jeżeli spełnisz warunki regulaminu czyli będą 4 artykuły objęte promocją automatycznie naliczy się rabat.
      • malenka07 Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 08:55
        Te cztery rzeczy muszą być z różnych kategorii, np
        Krem do stóp
        Odżywka do paznokci
        Tarka do stóp
        Lakier do paznokci

Jeśli np zamiast tarki weźmiesz dwa kremy, to promocja tego nie obejmuje.
        • mamusia.chlopca Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 10:24
          Wzięłam 2 kremy i dwa pilniki i rabat mi wszedł.
        • polkowskaa Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 11:32
          Rzeczywiście, dzięki. Miałam dwie takie same rzeczy, teraz mam 4 różne i weszło.
    • natalek79 Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 22:19
      Robiłam dziś zakupy w stacjonarnym i nie jest tak jak ktoś tu pisze, że muszą być produkty z różnych kategorii. Chodzi o to, że produkty muszą być różne w sensie, że muszą mieć inne kody. może to być 4 kremy do depilacji, ale każdy musi być inny. Zrobiłam fajne zakupy i podpowiem, że jako jeden produkt wchodzi np.veet w zestawie 1+1. Tych zestawów jest chyba 3 do wyboru, ja brałam 2 (czyli tak naprawdę 4 szt.) a do tego jeszcze 2 inne produkty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka