polkowskaa 11.06.17, 01:10 "Posiadasz eKupon Rabatowy dotyczący akcji: KLUB PIEL. NÓG 2+2 - Pielęgnacja nóg 2+2 gratis" - w koszyku taka informacja, ale cena się nie zmienia. Gdzie ten kod wpisać? Nie mam w żadnym kroku żadnego okienka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perspektywa13 Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 06:52 Na końcu w podsumowaniu nie masz zmienionej ceny?A może nie dodałas ròżnych specyfikòw do pielęgnacji, z różnych kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 06:52 Wydaje mi się, że wystarczy mieć w koszyku 4 różne biorące w promocji produkty i rabat sam się nalicza.. Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 06:56 Na pewno tak jest, własnie sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 08:37 Miałam identyczną sytuację. Sprawdź czy w koszyku masz 4 rzeczy objęte promocją. Ja miałam 3 promocyjne i 1 nie objętą promocji i bez logowania wchodziło mi 2+1 a po zalogowaniu ani 2+1 ani 2+2. Kodu nie musisz nigdzie wpisywać. Jeżeli spełnisz warunki regulaminu czyli będą 4 artykuły objęte promocją automatycznie naliczy się rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 08:55 Te cztery rzeczy muszą być z różnych kategorii, np Krem do stóp Odżywka do paznokci Tarka do stóp Lakier do paznokci Jeśli np zamiast tarki weźmiesz dwa kremy, to promocja tego nie obejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 10:24 Wzięłam 2 kremy i dwa pilniki i rabat mi wszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
polkowskaa Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 11:32 Rzeczywiście, dzięki. Miałam dwie takie same rzeczy, teraz mam 4 różne i weszło. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Rossmann - eKupon rabatowy :/ 11.06.17, 22:19 Robiłam dziś zakupy w stacjonarnym i nie jest tak jak ktoś tu pisze, że muszą być produkty z różnych kategorii. Chodzi o to, że produkty muszą być różne w sensie, że muszą mieć inne kody. może to być 4 kremy do depilacji, ale każdy musi być inny. Zrobiłam fajne zakupy i podpowiem, że jako jeden produkt wchodzi np.veet w zestawie 1+1. Tych zestawów jest chyba 3 do wyboru, ja brałam 2 (czyli tak naprawdę 4 szt.) a do tego jeszcze 2 inne produkty. Odpowiedz Link Zgłoś