Dodaj do ulubionych

Łóżko ikea

01.07.17, 23:05
Stoję przed wyborem lozka do sypialni. Stawiam na ikea. Rozwazam opcję brimnes lub malm. Problem jest z zaglowkiem bo łóżko będzie stało pod niskim skosem, więc w obu przypadkach będę kombinować ze skroceniem zaglowka. Mąż twierdzi, że da radę yo zrobić😉 w sumie teraz waham się bo brimes bardziej podoba mi się wizualnie a malm jest fajnie rozwiązany jeśli chodzi o przechowywanie rzeczy pod łóżkiem... Może ktoś ma jedno z nich i coś doradzi? Helpunku! Liczę na waszą pomoc bo już glupieje!
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Łóżko ikea 02.07.17, 08:06
      Brimnes ma 111 cm a malm 100 cm jesli chodzi o wysokość zagłówka. Nasuwa mi sie pytanie jak na codzien będziecie korzystać z lozka ustawionego w miejscu gdzie nie ma nawet 100 cm wysokości?
      • olafowamama Re: Łóżko ikea 02.07.17, 09:05
        To nie jest problem. Wyżej jest skos, a nie sufit. Już mielismy tak kiedyś ustawione łóżkoi było w porządku
        • patatajowa Re: Łóżko ikea 02.07.17, 09:18
          to kup co ci sie bardziej podoba bo rzeczywiscie z przeróbką nie ma problemu wiekszego.my tak przerabialiśmy łózko dla syna hemnes- bo jak dla mnie było za wysokie-tzn powierzchnie spania-stelaż za wysoko nad podłogą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka