winniczka1 06.10.04, 12:10 Witam wszystkich mam pytanie znacie może jakiś duży sklep z mebelkami dla dzieci w Waraszawie chodzi mi o łóżeczko, materac i pościel, dobrze by było żeby był duży wybór jakie łóżeczko polecacie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 06.10.04, 22:10 Duzo lozeczek maja w Swiecie Dziecka na pulawskiej. Oczywiscie sa tez materace i posciele. Jesli chodzi o to, jakie lozeczko, to my mamy model Julia Drewexu - jest OK. aga Odpowiedz Link Zgłoś
sendek1 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 07.10.04, 12:16 Tak wogóle to jest sporo sklepów z dziecinnymi akcesoriami.Dobrze jest wybrać jakiś z dobrym dojazdem i dobrymi cenami.Ja od 1,5 roku zaopatruje się w Polaku Małym AL.Niepodległości 24.Łóżeczka mają Drewexu i Klupisia i chyba jeszcze jakiejś firmy, wybór pościeli i materacy duży.Co do materacyka to polecam taki który jednej strony jest dla dziecka od 0 do 3 mies. a z drugiej już troszkę twardszy dla starszego z wzmocnionymi bokami ,żeby się nóżki nie zapadały jak dziecko będzie stawać.Pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
winniczka1 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 11.10.04, 18:03 Znacie może taki sklep w którym stoją wszystkie łóżeczka i można je obejrzeć a nie zamawiać z katalogów i czekać 2-3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nitkagot Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 11.10.04, 21:44 Hej,polecam sklep-hurtownie TOMI ul.Chojnowska 35,maja tez sklep internetowy (mozna sprawdzic ceny) Pozdr. mamakapselka Odpowiedz Link Zgłoś
ewitak25 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 10.11.04, 09:31 Ja mam Radek II firmy Klupś (chyba) z funkcją kołyski i szufladą na pościel. Fantastyczna rzecz, jak mała się budzi to ją bujam i śpi dalej. W dzień blokuje kołyskę żeby mogła sobie stać. Kupiliśmy ją od ręki w sklepie Bobas i My na Lubelskiej 30/32 w W-wie (www.bobasimy.pl), koło dworca wschodniego. Są tam też materace, pościel, ubranka, właściwie wszystko ale trzeba się pytać bo sklep jest mały i wielu rzeczy nie widać. Ceny przystępne. Skompletowałam tam prawie całą wyprawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25000 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 10.11.04, 22:52 Cześć, koniecznie odwiedź nowy sklep Świat DZiecka na ul Towarowej(blisko Dworca Głównego jadąc w kierunku Klifa po prawej stronie) mają i te z niskiej półki (Drewex itp) i z wyższej.Obsługa super.Ceny w mojej opinii też. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
politea25 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 12.11.04, 11:30 Prosiłam kilkakrotnie o nie reklamowanie w tak oczywisty sposób swojego sklepu - do tego służy płatna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 14.11.04, 01:50 polecam łóżeczko firmy Vox z serii Romantic(a?).Jest duże, z funkcją tapczanika, bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś