mamakarolla 04.09.17, 19:32 Gdzie kupujecie staniki, niekoniecznie te w najmniejszym rozmiarze? Na allegro w moim rozmiarze posucha, nic mi w oko nie wpadło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quistista Re: Biustonosze sklep internetowy 04.09.17, 21:32 Ja od kilku lat kupuje tylko Corin Virgina. Co prawda kupuje go stacjonarnie ale mysle, ze na allegro tez sa. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwuem Re: Biustonosze sklep internetowy 04.09.17, 22:59 Kupowałam kilka razy w GORTEKS. Generalnie jestem zadowolona pomijając fakt, że większość staników ma odpinane ramiączka i nie lubię gdy mi się rozpinają w momencie zakładania stanika. Sam sklep jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: Biustonosze sklep internetowy 04.09.17, 23:02 Sklep internetowy kontri. Co chwilę jakieś promocje mają. Polskie marki, niskie ceny. B-stok i Ełk ma możliwość mierzenia prżed zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Biustonosze sklep internetowy 05.09.17, 06:11 Nie najtaniej, ale rewelacyjna jakość i szeroka gama rozmiarów: www.ewa-michalak.pl/ polecam, są super ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamakarolla Re: Biustonosze sklep internetowy 05.09.17, 08:55 Dzięku dziewczyny! Problem jest taki, że kubowałam do tej pory brytyjskie marki panache, freya itd. Nie znam rozmiarówki z polskich firm i będe pewnie musiała podjechać do większego miasta po przymierzać, bo nie wiem jak wstrzelic sie w rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Biustonosze sklep internetowy 05.09.17, 09:18 Biustonosze kupowane przez net zawsze można zwrócić. Mnie się zdarzyło zamówić z polecanego wyżej Kontri.pl np. 6 sztuk i odesłać 5, bo nie pasowały - nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: Biustonosze sklep internetowy 05.09.17, 10:46 Też polecam kontri.pl i z polskich marek AVA - modele półusztywniane i usztywniane. Dużo bardziej mi odpowiadają niż inne polskie np. Gaia czy Dalia. Rozmiary rzeczywiste zazwyczaj zgadzają się z tym co sugeruje tabela, ale oczywiście warto wziąć sąsiadujące rozmiary do przymiarki. Na kontri.pl często są promocje z darmową dostawą, a zwrot przez paczkomaty jest zawsze darmowy i bezproblemowy. Odpowiedz Link Zgłoś
noo_noo Re: Biustonosze sklep internetowy 05.09.17, 11:05 Ja poluję na curvy kate i panache na amazon.co.uk - jak są w dobrej cenie, to opłaca się nawet z przesyłką Tylko trzeba znać brytyjską rozmiarówkę. Curvy kate jak dla mnie najlepsze - mam rozmiar 34GG Odpowiedz Link Zgłoś
mamakarolla Re: Biustonosze sklep internetowy 05.09.17, 14:19 Bardzo lubie Cloe by Panache i na nie poluję Odpowiedz Link Zgłoś