myga82 04.10.17, 10:28 Gdzie kupię piżamę bawełnianą z długim rękawem, taką co się nie rozciągnie po kilku praniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Piżama dla mamy 04.10.17, 10:45 Nie wiem czy teraz coś ciekawego jest ale ja często jesienią kupuję w Tchibo. Służą po kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
san_vito Re: Piżama dla mamy 04.10.17, 12:27 allegro. Wadima, Cornette, Italian fashion. Czyli dobre polskie firmy. Szczegolnie polecam firme wadima, bo jakosc b. dobra Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Piżama dla mamy 05.10.17, 11:23 c&a - piżamy mają duuuużo lepsze niż resztę kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Piżama dla mamy 05.10.17, 12:18 sinceramente napisała: > c&a - piżamy mają duuuużo lepsze niż resztę kolekcji > Potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-rzeszow Re: Piżama dla mamy 05.10.17, 12:36 Ja również potwierdzam - c&a cą całkiem fajne. Natomiast Italian fashion miałam dwie i obie rozciągnęły się na szerokość i skróciły na długość także porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Piżama dla mamy 05.10.17, 14:01 bardzo sobie chwalę lidlową, kupiłam jakoś wiosną, świetnie się nosi i nic się nie dzieje po praniu, 100% bawełna bardzo dobrej jakości, po zdjęciu z suszarki wygląda jak wyprasowana. Synowi też kupuję w lidlu i zawsze ok. Odpowiedz Link Zgłoś