Dodaj do ulubionych

Parking dla autek

20.02.18, 14:03
Mój prawie trzylatek uwielbia ustawiać autka, zawsze mam całą podłogę zastawioną samochodzikami. Pomyślałam, żeby kupić mu parking samochodowy na 3-cie urodziny. Możecie polecić coś solidnego z miejscem na kilkadziesiąt autek? Parking Hot Wheels jest bardzo drogi (400zł) i jeszcze pewnie zbyt skomplikowany dla trzylatka.
Obserwuj wątek
    • ewolajda88 Re: Parking dla autek 20.02.18, 14:14
      Zerknij na klein bosch. Trzylatkowi kiedys kupilismy i przez kilka dni nie bylo dziecka. Sa 3 i 5 poziomowe.
      • eesti_2005 Re: Parking dla autek 20.02.18, 14:23
        Patrzyłam na Klein Bosch, ale jednak wolałabym z większą ilością miejsc parkingowych. Taki zwykły garaż (Bburago) Młody dostał już na drugie urodziny, ale on woli po prostu ustawiać autka. Wielki garaż ze zjeżdżalniami mamy Fisher Price, więc na zjazdach mi nie zależy.
    • feresska Re: Parking dla autek 20.02.18, 20:49
      Mój trzylatek ma taki:
      m.ceneo.pl/24886427
      i krótko mówiąc jest super. Mieliśmy wcześniej drewniany garaż Eichhorna, plastikowy Wadera i już prawie zwatpilam że znajdę taki który będzie stabilny, nie będzie mu noc odpada a dziecko będzie po prostu cieszyć się zabawą a nie wołać co chwila "mamo choooodź!" jak tylko coś się odczepiło. Także ja polecam Hape. Trochę kosztuje ale gdybym od razu ten kupiła zaoszczędziłabym sobie i synowi sporo nerwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka