coronella 11.10.04, 20:35 Dziewczyny, pomóżcie. Jak wyslac wózek?? Kurierem, zeby odebrali z domu, i do domu przywiezli. Ile to kosztuje? I moze podacie jakies namiary? Odbiór w warszawie. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Jak wysłac wozek?? 11.10.04, 20:43 Ja wysyłałam Pocztą. Zapakowany w papier, jedyny wymóg, żeby paczka nie była dłuższa niż 120 cm. Muszę dodać, że był to wózek typu duża rozbudowana parasolka. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Jak wysłac wozek?? 11.10.04, 20:44 hej, dzieki, ja tez pocztą wysylalam, ale teraz musze miec kuriera Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Jak wysłac wozek?? 11.10.04, 20:53 spróbuj poszukac w wyszukiwarce internetowej np: www.stolica.pl lub www.DHL.pl, lub serwisco.pl Powinno coś być Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Jak wysłac wozek?? 11.10.04, 21:34 Sprawdzałam dziś wg następujących kryteriów: waga do 20 kg, wymiary: 100x60x50 cm. Jeśli zamówisz do godz. 17, to dostarczają następnego dnia. - DHL tel. 0801 345 345 - 53pln brutto - jeśli zapakowana w folię/worek, 43pln brutto jeśli w pudle/kartonie (nazywają to przesyłką sortowaną), - Stolica - tel. 22 534 00 00 - koszty analogicznie 83pln i 70 pln. Może sprawdź jeszcze X-press couriers, tel. w W-wie 532 17 17. Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: Jak wysłac wozek?? 12.10.04, 09:01 coronella, ja wysłałam w piatek firma kurierska East Expres,ale przez allegro. wklejam link:www.allegro.pl/show_item.php?item=32559112 szybko przyjechali, szybko dostarczyli.na dodatek moja przesyłka to były dwie paczki (bo jeszcze fotelik samochodowy) a zaplaciłam jak za jedna. polecam a tak a propos to sprzedałam wózek i moge kupic trójkolowy i dalej nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: akve 12.10.04, 09:31 oo, korzystalas z tej usługi? Ja wlasnie sie nad nimi zastanawialam, bo tanio, i szybko ale jakas dziwna ta firma. Myslisz, ze bez obaw mozna im powierzyc wozek ? A co do trojkolowca ) no nie wiem, a moze chcesz mojego Haucka? Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: coronella 12.10.04, 20:54 Sprawdziłam największe firmy.Na ich stronach internetowych wszystko wygłada swietnie, ale po rozmowie tel. okazało sie ,ze za wszystko doliczaja: np. za gabaryty ( nie tylko waga się liczy). Zadzwoniłam pod nr z allegro , porozmawiałam i ..zaufałam .Wysyłam wózek Bebecar z fotelikiem samochowym , więc cenny i ciężki.Doszedł bez problemu Co Ty chcesz sprzedać wózek który dopiero kupiłaś?! Chyba kupie Quinny , nie wiem który ,ale chyba quinny.Chciałabym nim troche pojeździć ,bo Zosia jest jeszcze b. mała. Pozdr Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Jak wysłac wozek?? 12.10.04, 21:36 nie, ja wlasnie kupilam Atlantico ) chociaz tak bronilam sie przed Pegami A Haucka tez mam, bylam dzisiaj na spacerze, jest super Odpowiedz Link Zgłoś
sos445 Re: Jak wysłac wozek?? 12.10.04, 21:44 Polecam DHL, wysyłałam przez tą firmę wózek chicco gondola, spacerówka i fotelik. Zrobiłam jedną wielką paczkę i zapłaciłam około 60 zł brutto. Jak dzwoniłam do stolicy to dowiedziałam się, że "paczuszka" moja będzie kosztowała 120 zł. Wózeczek pojechał nad morze... dobrze mu Odpowiedz Link Zgłoś