czarna.perla 04.06.18, 15:54 Może ktoś ma jakieś kupony? Wcześniej były różne akcje -20 czy 25% i kupony bez terminu realizacji. Może ktoś posiada gdzieś taki kupon w swojej się chce mailowej? Chętnie przygarnę. Mój mail pofikana@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noo_noo Re: Rabat do jysk? 06.06.18, 18:02 przecież na stronie jysk na dole można zapisać się do newslettera i przysyłają kupon -20zł za zakupy za min. 100 zł. Przysyłają też w newsletterze info o specjalnych akcjach - np. wszystko co mieści się w ich dużej torbie to jest obniżone dodatkowo 0 13%, 18% itp. Te akcje często są pod koniec tygodnia. Niektórzy sprzedawcy wbijają i rabat i kupon, niektórzy nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: Rabat do jysk? 06.06.18, 21:19 Źle napisałam... były kiedyś kupony -25 zł za zakupy za min. 100 zł. Muszę kupić 6 foteli po 150 zł i 6 takich kuponów bardzo by mnie urzadzało. Jysk sam to przysyłał, tzn. nie był to rabat za zapisanie do newslettera. Szkoda że taki fotel nie zmieści mi się do torby. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Rabat do jysk? 06.06.18, 21:28 no a teraz masz -20 zł za min 100. to chyba tez niezle jak nie ma tych po 25 zł? Odpowiedz Link Zgłoś