Dodaj do ulubionych

jaka karuzela: fisher price czy tiny love?

12.10.04, 12:37
Zstanawiam się nad zakupem karuzelki. Na forum bardzo zachwalane są karuzele
tiny love - symfonia w ruchu. A czy ktoś ma karuzelę z misiami fisher price ?
Nie widziałam jej na żywo, tylko znalazłam w internecie, wygląda bardzo
ładnie. Tylko ciekawe jak się sprawdza w praktyce.
Obserwuj wątek
    • emiczek Re: jaka karuzela: fisher price czy tiny love? 12.10.04, 13:56
      mialam i tiny love i mam teraz misie. obie sa swietne. nie umiem ci doradzic bo
      nie umialam sie zdecydowac. synek uwielbia swiatelka w fisher price. ona jest
      bardziej do zasypiania a tiny love bardziej do zabawy. zalezy czego
      potrzebujesz. ja wymienilam ze wzgledu na swiatelka bo moje malenstwo uwielbia
      takie rzeczy. ale teskno nam troche za tiny love. pocieszam sie ze synek juz by
      z niej wyrosl a fisher price posluzy nam dlugo bo mozna z niej zrobic lampke
      nocna...
      • pia_ do emiczek 12.10.04, 14:12
        A jak cenowo wychodzi karuzelka Fischera-Price, niedługo urodzi mi się
        siostrzeniec i chciałabym kupić taką karuzelkę, najpierw chciałam Tiny Love,
        ale od kiedy zobaczyłam FP, to już nie mogę się zdecydować.
        • vessnna Re: do emiczek 13.10.04, 10:39
          W bobomarkecie karuzela Fischer - Price jest po 195. Jest to dobra cena bo ja w
          innych sklepach widziałam za 240. wczoraj dowiedziałam się ciekawych rzeczy o
          karuzelach tiny love- zoo, te wyprodukowane ostatnio mają jakąś wadę fabryczną i
          w związku z bardzo dużymi reklamacjami sklepy ih juz nie sprowadzają. Sama w
          sumie nie wiem co mam zrobić, podobno ten model ze zwierzątkami morskimi nie ma
          wad, tylko nie mogę go nigdzie dostać, a może wy widziałyście go gdzieś?
          Karuzela tiny love jest bardziej żywa, ma kontrastujące kolorki, a FP jest
          bardzo spokojna, w pastelowych kolorach, a żywe kolory bardziej stymulują
          dziecko...
          • mosek4 Re: do emiczek 13.10.04, 11:05
            witam
            Ja kupiłam model ze zwierzątkami na Allegro. Ale miałam z nim dziwny problem,
            moja dziewczynka bała sie tych zwierzątek. Pewnie to tylko jej problem i inne
            dzieci się nie boją. Ja wymieniłam zwierzątka na inne. Miałam jeszcze jedną
            karuzelkę z mothercare i zwierzątka z niej nie są aż tak pstrokate. Pozatym
            jestem zadowolona, melodyjki są śliczne, nie trzeba jej nakręcać zajmuje
            dziecko na długi czas.
            • emiczek Re: do emiczek 14.10.04, 11:39
              karuzelki fisher price maja wady fabryczne. ja sprowadzilam moja ze stanow i
              kosztowalo mnie to z przesylka 160 zl. u nas najtaniej widzialam w bobomarkecie
              ale nie wiem jak u nich z reklamacjami....

moja karuzelka poszla do naprawy - miala tez wade fabryczna - zaplacilam 50 zl
              za naprawe wiec w sumie sie wyrownala cena z ta w polsce. najlepiej sprawdzic
              ja od razu w sklepie. jesli dziala - bedzie dzialac. jesli ma wade - od
              poczatku nie bedzie komunikacji miedzy gora a dolem smile

Pinik swiatelka sa sliczne i warto ale jak wspomnialam zalezy do czego chcesz
              jej uzywac - tiny love jest porzadniej wykonana i jakas taka luksusowa ale
              fisher price jesli trafisz nieuszkodzona tez ma ogromny urok - moj synek ja
              uwielbia...

tiny love ma ciekawe kolory i wzory - ja mialam ta bez pilota z 3 melodiami.
              byla super !!! ciezko mi poradzic ktora bo sama sie nie moglam zdecydowac smile
              najchetniej chcialabym obie. poszukajcie w smyku bo gdzieniegdzie mozna dostac
              tiny love z 3 melodiami za 159 zl (resztka z promocji)
              • emiczek Re: do emiczek 14.10.04, 11:42
                aha i mialam tiny love na poczatku do 4 mies. stymulowala moje dizecko smile a
                potem potrzebowalam juz tylko do zasypiania bo maly nie bawil sie w lozeczku
                tlko na podlodze. mysle ze kompromisem moze byc karuzelka fisher price ze
                swiatelkami i mata tiny love z muzyka i swiatelkami
    • ewabart jaka dokladnie strona www? 14.10.04, 18:02
      a o ktorym bobomarkecie mowicie, gdyz ja sprawdzalam na www.bobomarket.pl i tam
      sa tylko canpolu karuzelki i tych fisher price nie maja
      pozdrawiam,
      Ewa
      • agnysek Re: jaka dokladnie strona www? 18.10.04, 11:37
        niestety tych karuzlek z fishera juz chyba nigdzie nie ma (pytałam w wielu
        sklepach)
        • ewabart zamowilam wlasnie fisher price 18.10.04, 15:58
          witam,
          wlasnie zamowilam karuzelke fisher price przez internet ze strony
          www.miki.com.pl, gdyz w tanimmarkecie juz nie bylo, koszt 199 zl + przesylka
          14, realizuja w ciagu 24 h, jutro mam dostac przesylke przez kuriera
          pozdrawiam,
          Ewa
    • jannag Re: jaka karuzela: fisher price czy tiny love? 14.10.04, 20:00
      My mamy karuzelę Tinny Love ze zwierzątkami. I jesteśmy bardzo zadowoleni.
      Michał szczegolnie lubi żabęsmile Faktycznie miała wadę, po jakimś czasie
      przestala się kręcić, ale zadzwoniłam do dystrybutora (marko - telefon jest na
      metce przy karuzeli) i wymienili mi bezpłatnie wadliwy element.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka