agulinka777 24.07.13, 09:44 Jakie są ceny wynajmu auta na Krecie za dobę? czy po sezonie można liczyć na niższą cenę, wybieram się w październiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agios Re: wynajem auta IP: *.satfilm.net.pl 24.07.13, 13:57 Obecnie około 45 E na dobe, panda,fiesta itp. Sądze że po sezonie okolo 35-40E. Odpowiedz Link Zgłoś
soul01 Re: wynajem auta 24.07.13, 15:27 40-50 euro z pełnym ubezpieczeniem, bez blokady karty kredytowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: wynajem auta 24.07.13, 18:41 Domyślam się że chodzi Ci raczej o cenę doby wypożyczenia samochodu przy okresie wypożyczenia dłuższym niż 1 dzień. Moim zdaniem (i tak zazwyczaj płaciłem) w niskim sezonie przy pełnym ubezpieczeniu cena powinna oscylować w okolicy 30€ (i to raczej poniżej). Ceny jakie pisali poprzednicy to raczej widywałem w ofertach jakie składali rezydenci biur podróży. Oczywiście cena jeszcze będzie zależna od klasy samochodu im mniejszy tym taniej i większy tym drożej. Terenowe samochody i kabriolety to zupełnie inna bajka i półka cenowa skierowana raczej do krezusów. Najważniejsza jest jedna sprawa ... zwróć uwagę na pełne ubezpieczenie, czytaj umowę przed podpisaniem, sprawdzaj czy nie ma udziału własnego i czy oznaczone są wszystkie opcje. Czasami w standardowym ubezpieczeniu są pewne wyłączenia, które wykluczane są dopiero przy zaznaczaniu składników umowy. Trochę informacji o wypożyczeniu samochodu opisałem na tej stronie: Kreta wypożyczenie samochodu Możesz skorzystać w lokalnych wypożyczalni, albo z firm które oferują możliwość rezerwacji samochodu już w Polsce (np. Autoway). Wypożyczenie samochodu na Krecie to naprawdę świetna sprawa ... jestem szczerym entuzjastą takiego samodzielnego zwiedzania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: wynajem auta 25.07.13, 07:48 Nie nie, właśnie chodzi mi o wypożyczenie tylko na jeden dzień. Resztę zamierzamy spędzić na leżaczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: wynajem auta 25.07.13, 07:59 To jednak cena może być zbliżona do tego co pisali poprzednicy. Przy wypożyczeniu na dobę sugerowałbym jednak lokalną wypożyczalnię ... powinno być taniej. Zwróć tylko uwagę aby nie było limitu kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: wynajem auta 25.07.13, 08:00 Dzięki za informacje :) a myślisz że w październiku nie spadnie trochę cena albo nie da się dogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_gdzie_jade Re: wynajem auta 25.07.13, 08:11 Grupa A poza sezonem z pełnym ubezpieczeniem bez wkładu własnego na jeden dzień - 27euro. pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: wynajem auta 25.07.13, 08:12 Dzięki :) A znasz adres tej wypożyczalni? Odpowiedz Link Zgłoś
walkiewiczh Re: wynajem auta 14.06.20, 18:23 Na wynajem auta decydują się coraz częściej firmy i to w okresie długoterminowym. W ostatnim czasie właśnie wynajem przejął pierwsze miejsce, przed znanym od lat leasingiem www.flotman.pl/blog/raport-trendow-flotowych-2020-cz-3-wynajem-dlugoterminowy-dla-firm/ Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: wynajem auta 16.06.20, 16:45 Nie polecam flotman. Nie polecam flotman. Nie polecam spamu. Wyspamierdalaj. Flotman wyspamierdalaj flotman wyspamierdalaj. Flotman nie polecam. Forum flotman opinie nie polecam. Co sądzicie o flotman? Tylko spamuja. Flotman jakie opinie ? Odradzam firmę spamujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: wynajem auta 16.06.20, 16:47 Flotman opinie - spamuja, odradzam. Flotman nie polecam. Flotman - radzę się dobrze zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś