Dodaj do ulubionych

Walkie talkie Łokitoki

09.09.18, 13:53
Dobre jakościowo,wytrzymałe, ładowanie USB, z dobrym zasięgiem

Szukam dla dzieckasmile
Ktoś doradzi?
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Walkie talkie Łokitoki 09.09.18, 14:14
      Najlepsze to są te m.ceneo.pl/23375430, profesjonalne, dobry zasięg i jakość. Co do ładowania to chyba jest inne, ale może są i nowe rozwiązania.
      • eesti_2005 Re: Walkie talkie Łokitoki 09.09.18, 15:02
        Ja też polecam Motorole, tańsze modele też są ok. Tylko ładowane są standardowo, a nie przez usb.
      • najdluzszapodroz Re: Walkie talkie Łokitoki 09.09.18, 17:28
        Dziękuję,już zerkam smile
        • edyta_32 Re: Walkie talkie Łokitoki 09.09.18, 23:06
          A te z decathlona polecacie? Chodzi mi te za ok. 100 zl. Czy jednak ta motorola?
        • niki36712 Re: Walkie talkie Łokitoki 10.09.18, 07:52
          Ja też bardzo polecam Motorole.
          Po tych wszystkich wynalazkach walkie-talkie z zabawkowych sklepów, te są normalnie działającymi, porządnymi krótkofalówkami, którymi dzieci wreszcie mogą się bawić.
          My mamy te, chyba najprostszy model: T50 i są świetne. Kupione wiosną na amazonie -20% na warehouse deals, czyli za 130zł (za komplet 2 szt oczywiście).
          Jedna ładowarka z dwiema końcówkami do równoczesnego ładowania (nie usb), można zamiast akumulatorów wsadzić paluszki.
          • afroddytta Re: Walkie talkie Łokitoki 10.09.18, 09:50
            Dokładnie, u nas tez jakieś dziecięce były przerabiane i u znajomych i na nic to wszystko. Co więcej dorośli mieli tez różne które miały niby być ok i tez do niczego. Teraz wszyscy którzy maja potrzebę zainwestowali w Motorole i jest ok.
            Te Motorole faktycznie działają tak jak maja w opisie, poza tym będąc na stokach narciarskich czy lotniskach to w takich ciężkich warunkach ratownicy czy pracownicy również takich używają a to oznacza ze super dają radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka