Dodaj do ulubionych

rower dla męża

19.09.18, 09:35
mój mąż będzie obchodził w tym roku okrągłe urodziny .. i tak dumałam nad prezentem i wydumałam rower - bo ten co ma jest już porządnie stary..
podpowiedzcie- jaki? jaka firma godna polecenia? gdzie kupić- przez internet bo mieszkam w małym mieście więc wybór żaden.
zależy mi na tym aby był lekki, do jazdy tzw rekreacyjnej czasem terenowej. dla wysokiego -więc rama też musi być odpowiednia

podpowiedzcie..
Obserwuj wątek
    • joagraba Re: rower dla męża 19.09.18, 09:37
      A budżet?
      • mini_em Re: rower dla męża 19.09.18, 09:44
        nie wiem.. 3000?
        • joagraba Re: rower dla męża 19.09.18, 10:36
          Przy takim budżecie faktycznie warto się jednak wybrać na oglądanie i przymiarki.
          Zresztą jeśli mąż mało zainteresowany nowym to może jednak bez sensu go uszczęśliwiać?
          Może inny prezent ?
    • juvian Re: rower dla męża 19.09.18, 09:39
      Do roweru trzeba się przymierzyć, musi pasować, mój zanim wybrał swój przymierzał się do chyba do 15 różnych modeli, nie kupiłabym roweru komuś, bo musi on być wygodny.
      • mini_em Re: rower dla męża 19.09.18, 09:45
        to co? nie kupować?
        • juvian Re: rower dla męża 19.09.18, 09:57
          Samej zdecydowanie nie, lepiej niech sobie wybierze a Ty zapłać smile
          • mini_em Re: rower dla męża 19.09.18, 10:14
            ale to nie będzie niespodzianka sad szczególnie, że on mówi, że ten co ma wystarczy..
            • juvian Re: rower dla męża 19.09.18, 10:17
              to jest zbyt poważny zakup aby wybierać komuś samemu, rower musi być komfortowy, sam rozkład, kształt kierownicy ma znaczenie nie mówiąc o całej reszcie.
    • karmamaj Re: rower dla męża 19.09.18, 17:55
      A ja bym popatrzyła na stronie Decathlona. Mają bardzo szczegółowo opisane. Do tego jest dużo opinii. Kupowałam przez ich stronę i jestem bardzo zadowolona.
    • silje78 Re: rower dla męża 19.09.18, 19:22
      Polecam rowery Kross trekkingowe. Z serii Trans. My mamy dwuletnie. Maz i ja model Alp, corka Pacific. Teraz maja inne oznaczenia, ale warto sie nimi zainteresowac. Maz ma 2m wzrostu, rame dobral XL i rower jest bardzo wygodny. Rowerami przejechalismy juz po ok 10tys km. Jedynym mankamentem sa slabe mocowania tylnych blotnikow. Corce juz pekly dwa, mi jeden, ale po wywrotce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka