10.12.18, 15:13
Czy korzystałyście z promocji na empiku obniżającej cenę koszyka o 15 zł. Odebrać rabat można w kolejnym zamówieniu o kwocie minimum 75 zł. Ja specjalnie rozbiłam koszyk na kilka żeby oszczędzić. I niestety nie odjęło mi 15 zł. a miało automatycznie...
Obserwuj wątek
    • els.ol Re: Kod Empik 10.12.18, 16:21
      A odebrałaś już pierwsze zamówienie?
      Jeśli nie, to najpierw musisz opłacić i odebrać. Tak było dotąd, więc przypuszczam, że i tym razem. Nie czytałam regulaminu.
      • kina1 Re: Kod Empik 10.12.18, 17:05
        Dziękuję, zapewne masz rację😊
    • ave-55 Re: Kod Empik 10.12.18, 20:55
      Za jaką minimalną kwotę trzeba zrobić zakupy by dostać te 15 zł na kolejne?
      • joagraba Re: Kod Empik 10.12.18, 21:00
        Dokonaj zakupów na empik.com z aktywną kartą Mój empik na dowolną kwotę oraz dowolną kategorię produktową, dostarczaną i sprzedawaną przez Empik. Rabat 15zł naliczy się automatycznie przy wartości koszyka powyżej 75zł dla następnego zamówienia, nie wcześniej niż 08.12.2018 godz. 9:00 a nie później niż 18.12.2018 godz. 23:59. Rabat nie dotyczy kategorii: książki obcojęzyczne,podręczniki szkolne, gry i programy, prasa, elektronika, pieluchy, małe AGD, zdrowie i bezpieczeństwo dziecka, które jest elektroniką , perfumy, produktów dostarczanych przez empik.com z dostępnością równą fladze "przedsprzedaż". Rabat jest jednorazowego użytku. Promocja obejmuje wyłącznie Produkty Promocyjne sprzedawane i dostarczane przez Empik. Promocja nie obejmuje produktów sprzedawanych przez innych sprzedawców niż Empik w ramach usługi „Marketplace".
        • ave-55 Re: Kod Empik 10.12.18, 21:03
          Dzięki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka