utalia 15.10.04, 23:18 Wlasnie czy znacie buciki zimowe tej firmy? Widzialam ostatnio w smyku, cena bardzo umiarkowana (100 zl)a wygladaja ladnie i sa mieciutkie w dotyku. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamciana102 Re: buty zimowe Vi GGa Mi 16.10.04, 14:36 bucików zimowych nie widziałam ale mamy kapie i uwazam ze sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: buty zimowe Vi GGa Mi 16.10.04, 19:15 Brdzo lubię Vi GGa Mi, mialismy kapcie, teraz mamy trzewiki na futerku na jesień. Sa tańsze niż bartki,a mieciutkie i podeszwa zgina sie tam, gdzie trzeba (gdzie zgina sie stopa)- w 1/3 długości. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: buty zimowe Vi GGa Mi 16.10.04, 19:54 Mnie tez zauroczyly miedzy innymi ta miekka podeszwa, zginajaca sie we wlasciwym miejscu. Podoba mi sie tzw. Tlusty kozaczek na zime ale dla tego modelu jedynie jest numer 24 wlacznie. Mam obawy, ze bedzie jednak zabyt maly dla mojej coreczki aby "wystarczyc" na cala zime. Ona ma 20 miesiecy a dlugosc stopy mniej wiecej 15 cm (choc trudno to zmierzyc dokladnie).Utalia Odpowiedz Link Zgłoś