mamusia.chlopca 14.08.19, 07:22 Jedziemy w odwiedziny do kuzynów. Nie lubie jeździć z "pustą ręką" gdzieś gdzie są dzieci. Czym bawią się, interesują 11 letnie dziewczynki? Chciałabym się zmieścić w kwocie 50zł (dzieci jest więcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makoja Re: Coś dla 11 latki 14.08.19, 10:13 Moja akurat z tych nie lubiących czytać, ostatnio robią z koleżanką squishies . Korzystają z tej książki www.empik.com/kreatywny-challenge-opracowanie-zbiorowe,p1205882208,ksiazka-p do tego możesz dokupić farby do tkanin i magiczną gąbkę np z rossmanna Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Coś dla 11 latki 14.08.19, 10:31 Nie znając zupełnie dziecka chyba poszłabym w uniwersalne szkolno plastyczne. Fajne zakreślacze (np pastelowe Stabilo, Staedtler), fantazyjne karteczki, zestaw długopisów żelowych i /lub cienkopisów (fajne są np. Rystor), fajny worek (zobacz np. Astra). Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: Coś dla 11 latki 14.08.19, 13:10 Książki absolutnie nie,jeśli czyta ma już wyrobiony gust i czyta to co jej się podoba a nie to co dostanie,ja sama nie lubię dostawać książkę bo zazwyczaj dostaje coś czego nie lubię Najlepszy prezent to duperele z Tigera,teraz na czasie przed rozpoczęciem roku szkolnego. Ostatnio kupiłam sporo zakreślacze w kształcie lodów,długopisów z brokatach,gumek w fajnych kształtach,notesiki itp. Zapłaciłam ok 60zl. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 Re: Coś dla 11 latki 17.08.19, 08:20 Moja 11 latka tez lubi pierdolki ze sklepow plastycznych na wakacjach nakupila pelno długopisow w roznych ksztaltach, notesikow ,zakreslaczy piornik w kształcie kaktusa Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: Coś dla 11 latki 17.08.19, 11:56 Mam w domu prawie 11 łatkę. Ucieszyłaby się z pierdułek z tigera, jakiś karteczek, zakreślaczy, nożyczek które nie wyglądają jak nożyczki itp. Od cioci dostała gumki do ścierania w kształcie papieru toaletowego, sedesu, przepychaczki do rur i byĺa zachwycona🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Coś dla 11 latki 18.08.19, 00:39 Taaa a im bardziej "obrzydliwe" wzory, kształty, tym lepsze 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Coś dla 11 latki 19.08.19, 14:15 O tak, tiger jest na czasie😁 U mnie dodatkowojeszcze jakieś akcesoria z Housa, berski itp sklepów, bo to wiek, kiedy chcą mić coś z dorosłych sklepów a nie z hm kids😂🤣 Odpowiedz Link Zgłoś