Dodaj do ulubionych

zakup kojca

06.11.04, 23:17
zastanawiamy sie nad zakupem kojca dla 5 m-cznego synka. Mozecie polecic jakis w miare rozsądny cenowo. Podstawa to zeby sie łatwo składał (ma przy okazji słuzyc jako łózeczko turystyczne), ma byc w miare duzy (powyzej 110 cm). I przy okazji-czy w przypadku waszych dzieciaczkow sprawdzil sie jako miejsce do zabawy? Slyszalam tez opinie ze poprzez przebywanie w kojcu dzieci wolniej ucza sie chodzic.
Obserwuj wątek
    • pinik Re: zakup kojca 07.11.04, 15:30
      hej,

my mielismy duzy miekki kojec i moj synek przez ponad rok codziennie spedzal
      bez placzu w nim do kilku godzin bawiac sie. Dobre to bylo dla niego (bo
      nauczyl sie sam bawic) i dla mnie (bo moglam w domu cos zrobic). Ale zeby kojec
      funkcjonowal, trzeba dziecko do niego wczesnie przyzwyczaic.

Ja na poczatku wychodzilam z tego pokoju, w ktorym stal. I maly zaczynal sie
      fajnie sam bawic.
    • klubiale1 Re: zakup kojca 07.11.04, 16:13
      A ja polecam kupno łóżeczka turystycznego (np Hauck 269zł w www.tanimarket.pl).
      Sama miałam takie. W domu stało cały czas rozłożone i mały bawił się jak w
      kojcu. A jednocześnie mogliśmy je zabrać na wyjazdy (do spania i do zabawy).
      Cenowo wychodzi podobnie jak kojec, jedyna różnica to kształt prostokątny a nie
      kwadratowy .
      Spisywało się bardzo dobrze. Łatwo się składa i rozkłada. Łatwo się czyści.
      Mały nigdy się w nim nie obijał przy upadku (ścianki z siatki), a bawił się w
      nim chętnie.
      Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka