Dodaj do ulubionych

Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?????

08.11.04, 13:17
Dziewczyny,po ilu dniach od zamowienia dostalyscie broszurke Pampers?
U nas mija juz tydzien od telefonicznego zamowienia a broszurki nie ma...
Nie wiem czy mam zbierac te kody czy dac sobie spokoj bo i tak broszurka nie
przyjdzie?
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 08.11.04, 13:27
      U mnie jutro minie tydzień i też nic. Poprzednim razem jak zadzwoniłam po
      broszurkę, to kobitka mnie uprzedziła, że prawdopodobnie jej nie dostanę (no i
      nie dostałam), teraz facet powiedział, że wyślą. I nic.... sad
    • dagle Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 08.11.04, 13:32
      o co chodzi z tymi kodami, prosze mnie oswieciC wink))

• kasiula.m Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 08.11.04, 13:45
        Teraz już o nic... Ja dzwoniłam dzisiaj, nie ma już broszurek. Wam może jeszcze
        przyślą.
        do dagle: jak ktoś ma broszurkę z Pampers Active i zbierze przez najbliższe
        parę miesięcy odpowiednią ilość kodów kreskowych z opakowań, może dostać
        zabawki z Fisher Price.
        • katse Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 08.11.04, 15:56
          ponoc dodatwkoych bruszurek jest 1000. pewnie wyczerali limit.

mi sie udalosmile)
          zbieram na Arke Noego, albo telefon.

K
          • cubus1 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 08.11.04, 16:05
            Ok bede masochistka smile napisz na jakie zabawki mozna zbierac...
            Arka Noego z serii Little people czy ta z klockami sensorycznymi?
        • dagle Re: do kasiula 08.11.04, 16:32
          dzieki, za odpowiedź, nie skorzystam z promocji,bo nie uzywam ACTIVE BABY,
          tylko TOTAL CARE, sa o niebo lepsze
          raz kuplam activy i wiecej tego nie zrobie, przeciekaja bokiem, a totalach
          nigdy mi sie to nie zdarzyło
          w hipermarkecie lecler w moim miescie, na pólce z pampersami, na samym brzegu
          leżą Acitiv baby, natomiast głęboko za nimi są Total care, TRZEBA TROCHE
          POGRZEBAC wink)
    • cubus1 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 08.11.04, 14:03
      Ale bezsens.Przeciez kazdy zainteresowany powinien dostac te broszurke...
      Zatem nie nastawiam sie za bardzo.
      • balbina16 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 08.11.04, 17:02
        A ja właśnie dzis dostałamsmile Zamawiałam telefonicznie tak czwartek-piątek przed
        Wszystkimi Świętymi.
        Pozdrawiam,
        Gosia
        • jaroosi Re: Po ilu dniach.... - do balbina16 09.11.04, 11:58
          Witaj,
          mam do Ciebie gorącą prośbę. Ja jakiś tydzień czekam na broszurke i jak narazie
          z nadzieja, że dojdzie. Czy możesz podac jakie ilości punktów muszę uzbierać i
          na jaką zabawkę. Tak z ciekawości chcę się rozeznać czy mam szansę zdobyć tyle
          kodów, bo jak nie to przestanę się "oszukiwać".
          • cubus1 Prosba do mam z broszurka 09.11.04, 13:43
            Ja rowniez sie przylaczam do prosby.Pytam wlasciwie o to od tygodnia ale kazdy
            mnie olewa...
            Prosze napiszcie co za ile punktow mozna dostac????
    • mamakacpra1 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 09.11.04, 14:41
      Zamówiłam broszurkę 10 dni temu, ale pisemnie, wczoraj właśnie mi przysłali.
      Kody na zabawkę wcale nie muszą być z pampersów activ baby, z total care
      również się nadają , bo kod jest taki sam. Właśnie przed chwilą wysłałam
      zamówienie na arkę Noego ( niestety tą z klockami sensorycznymi ).Ogólnie
      zabawki są niezbyt ciekawe , przynajmniej jak dla mojego dziecka, bo jest
      poprostu na nie za duży ( 2 lata i 3 miesiące ).
      Za największa ilość punktów, czyli 120 można dostać wyżej wymienioną arkę,
      grającego ślimaka z klockami ( tego akurat już mamy ) lub pieska na smyczy,
      który szczeka i wydaje różne psie odgłosy.Za 80 punktów telefon na sznureczku z
      różnymi dżwiękami, zabawka do kąpieli lub klocki sensoryczne. Za 40 punktów
      kulę z pływającą w środku kaczuszką , sorter kształtów lub mięciutki grający
      telefonik.
      Za paczkę jumbo przysługuje 15 punktów, za dużą 10, a małą 5.
      Pozdrawiam
      • cubus1 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 09.11.04, 14:52
        Strasznie Ci dziekuje.Czyli faktycznie nic ciekawego dla starszego
        dziecka.Liczylam ze to Arka z ludzikami ...
        Ale naprawde dziekuje za odpowiedz.To naprawde zabawki z tej sredniej polki
        wiec nie wiem skad taki szal na te kody...
        • pia_ Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 09.11.04, 15:52
          To naprawde zabawki z tej sredniej polki
          > wiec nie wiem skad taki szal na te kody...

Niektóre mamy nie stać nawet na takie zabawki i dlatego taka promocja to dla
          nich szansa (min tak wiele jest próśb o kody, bo jak się domyślam kupują tańsze
          pieluchy). Nawet te mamy, które na to stać, wolą zaoszczędzić kilkadziesiąt
          złotych i za te pieniądze kupić coś innego. A zainteresowanie promocją jest
          spore, tak jak i poprzednio (były takie same nagrody), no i Święta blisko smile
          • leigh4 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 09.11.04, 21:42
            Oj nie wiem, czy jest to szansa dla mam, które nie stać na te zabawki, bo
            przecież akurat pieluszki pampersa są raczej z tej najwyższej półki.
            Mogli się już bardziej postarać...
            Ale z drugiej strony: darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda i dobrze, że w
            ogóle jestsmile
            • cubus1 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 09.11.04, 23:12
              Hej, chodzilo mi o to ze np. na arke noego z klockami sensorycznymi ktora
              kosztuje 50zl potrzeba 8 jumbopaczek za ok 50-60zl zaleznie od promocji.
              Wg mnie to malo oplacalne.
              Jasne ze jak i tak kupuje to moge sobie zbierac i wyslac ale tego szalu na
              przesylanie, wymienianie sie na inne rzeczy kompletnie nie rozumiem.
              Bylam swiecie przekonana ze chodzi o Arke Noego z serii Little People za
              ok.120zl.
              Powiem szczerze ze dobilo mnie jak jedna mama chciala sie ze mna wymienic : Ja
              mialam jej dac jakies ciuszki a ona mi dwa brakujace kody.Wyslalam jej zdjecia
              (ponad 50 rzeczy), napisalam wybierz sobie co chcesz liczac ze wybierze 2,3
              rzeczy.
              A ona odpisala mi ze chce 12 rzeczy w tym jedna nowa smile
              No fajnie ale tak wysoko tych kodow nie cenie...
              Oczywyscie dostalam odpowiedz ze kody sa teraz w cenie i ona ma juz inne
              chetne...

No coz jak dostane broszurke to wysle tyle kodow ile mam na jakakolwiek zabawke
              ale pewnie i tak nie dostane.
              • jaroosi Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 10.11.04, 07:07
                cubus1 napisał:

> No coz jak dostane broszurke to wysle tyle kodow ile mam na jakakolwiek
                zabawke
                >
                > ale pewnie i tak nie dostane.

Witaj,
                dlaczego sądzisz, że nie dostaniesz? Były juz takie przypadki? Może ja też
                niepotrzebnie uległam szałowi kodów. Chodzę, proszę, piszę prośby o kody, bo
                chciałam w ten sposób zrobić małemu prezent pod choinkę ( ze wzgledów rodzino -
                finansowych na kupno mnie nie stać i Gwiazdki nie będzie ), a tutaj
                słyszę "pewnie i tak nie dostanę". Mogą tak zrobić, że kody prześlesz a z
                zabawki NICI?

Pozdrawiam
                • katse Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 10.11.04, 09:11
                  zabawka jest gwarantowana.
                  jak ktos nie ma pieska to go polecam. jest rewelacyjny i moja corka go kocha.
                  i teraz faktycznie pozostaje mam albo arka z klockami albo same klocki, w
                  zaleznosci ile pkt uda nam sie zdobyc.
                  Mam dopiero 55smile) i ciesze sie ze z total pasuja, bo teraz kupie te.
                  Jakby ktoras z Was sie rozmyslila ze zbieranim kodow - to polecam siesmile)
                  Pamietam, ze na tamtej promocji byly dziewczyny ktore po dwie zabawki dostaly.
                  mialy diwe broszurki i po wsparciu przez forumowe i nie tylko bractwa
                  nazbieraly kodow.

W sumie to sie oplaca. Bo jesli kilka kodow dostaniesz...to juz sie nie
                  przelicza tak, ze 8 paczek musze kupic.

Pozdrowionka

K
                  • pia_ Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 10.11.04, 09:38
                    Ja czekam cierpliwie na broszurkę i cieszę się, że kody z total care pasują, bo
                    po poprzednim zbieraniu zostało mi 9 kodów po 10 pkt, teraz znajoma już dała mi
                    jeden kod x 10 pkt czyli w sumie mam już 100 pkt smile Właśnie myślałam o tym
                    piesku, bo klocki sensoryczne mamy i Jaga się nimi nie interesuje, więc moze
                    piesek zadziała.
                    • gabrysiap Do Pia 10.11.04, 16:44
                      hej
                      nie przejmuj się jak facet powiedział, że dostaniesz to na pewno przyjdzie ja
                      czekałam 3 tygodnie i przyszła.
                      Pozdrawiam
                      Ewelina
            • pia_ Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 10.11.04, 09:41
              Dlatego napisałam, że pewnie tyle mam prosi o kody, bo nie kupują pampersów
              tylko tańsze pieluchy, a zabawke chciałyby dostać.
    • dzida133 Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 15.11.04, 11:30
      Dziewczynki, proszę Was, napiszcie w jaki sposób można otrzymać broszurkę, bo
      wchodziłam na stronę Pampersa i tam nic nie ma . Będę wdzięczna, pozdrawiam,

• pia_ Re: Po ilu dniach dostalyscie broszurke PAMPERS?? 15.11.04, 12:24
        Broszurkę można było dostać dzwoniąc pod specjalny numer telefonu. Ale niestety
        juz tydzień temu limit się skończył i juz nie ma broszurek. A bez broszurki
        same kody się nie liczą sad((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka