Dodaj do ulubionych

Lala Baby Born czy Chou-chou???

16.11.04, 23:23
Kochane Mamy Którą wybrać???
Obserwuj wątek
    • perela Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 10:57
      Ja wybrałam baby born, z czasem okaże sie czy dobrze. Ona jest w całości tzn
      nie ma materiałowego tułowia i o taka mi chodziło no i nie jest na baterie, a
      kupiłam w promocji, najtaniej dotąd w internecie chyba www.sklepzabawka -
      jesczez sprawdze
      • figa80 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 11:20
        A ja kupiłam dwa lata temu Baby born i niby nie żałuję, ale teraz wybrałabym
        chyba chou-chou. Baby born jest bardzo twarda, zdecydowanie za ciężka, trudno
        się ją ubiera, bo jest sztywna i moja mała się denerwuje, bez sensu jest też
        funkcja "robienie kupki". Chou-chou wydaje mi się bardziej przyjazna dla
        dziecka, zwłaszcza młodszego, ładniejsza, lżejsza i lepsza do przytulania.
        • chuda20 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 12:20
          A ja wybrałam chou chou bo moja mała ma 1,5 roku i trudno by jej bylo nosić
          ciezka lale jaka jest baby born :o)
          Poza tym teraz sa w promocji z wozkami i to był dodatkowy punkt na korzyść chou
          chou smile
          Pozdrawiam-Agata
    • blu4 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 13:29
      Dzięki.Chyba wybiorę Chou-Chou.Pozdrawiam
    • jolawawa Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 18.11.04, 17:37
      Polecam chou-chou w sklepie ŚWIAT DZIECKA na Puławskiej jest promocja kupując tę
      lalkę dostałam wózek dla niej gratis
    • beciaw11 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 16:43
      a jaka jest cena chau-chau w promocji z wózkiem?
      a baby born, pozdrawia
      • czaroffnica24 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 16:53
        Obie lalki kosztują w zwykłym sklepie ok.200 zł (pracuję w zabawkowym).

W Tesco jest aktualnie promocja na Chou Chou z wózkiem 189zł. (przecena z 229).

Jeśli mogę doradzić to Chou Chou jest fajniejsza. Śmieje się, płacze, zasypia,
        zamyka oczka. Jak płacze to trzeba ją przytulic i pogłaskac po pleckach (tam ma
        czujnik). Ale ubranka dla niej są strasznie drogie (50-100zł za komplet).

Baby born w sumie sika jak głupia i wiecznie trzeba jej pampersy zmieniać, a
        jeden pampersik dla niej kosztuje (przynajmniej u mnie) 5 zł.
        (wózek oryginalny dla Baby Born kosztuje 199zł.)

• monika_lwo Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 17:04
      Ja kupiłam baby born i zdecydowanie żałuje. Teraz wybrałabym chou-chou. Jest
      fajniejsza i wzbudza więcej czułosci w dzieciach niż siusiająca baby born.
      Wiecznie mokre pieluchy doprowadziły do tego, ze nie daje już dziecku wlewać w
      nią wody, a bez tych funkcji staje się zwykłą lalką, która nic nie robi.
      Chou- chou jest dużo fajniejsza.
      • beciaw11 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 18:25
        wczoraj w carefour widziałam beby born w cenie 119 zł.
      • zmarta Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 29.12.04, 23:19
        Baaardzo żałuję że kupiłam baby born Ani na gwiazdkę. Faktycznie bez przerwy
        sika jak się da jej pić - a tylko wtedy płacze.
        Czy jest lala która była by cała gumowa a wydawała dzwięki takie jak chou-
        chou.Teraz będę takiej szukać, jeśli nie znajdę na urodziny dostanie chou-chou.
        PS też mam małe naczyniątko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka