am34 16.11.04, 23:23 Kochane Mamy Którą wybrać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perela Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 10:57 Ja wybrałam baby born, z czasem okaże sie czy dobrze. Ona jest w całości tzn nie ma materiałowego tułowia i o taka mi chodziło no i nie jest na baterie, a kupiłam w promocji, najtaniej dotąd w internecie chyba www.sklepzabawka - jesczez sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
figa80 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 11:20 A ja kupiłam dwa lata temu Baby born i niby nie żałuję, ale teraz wybrałabym chyba chou-chou. Baby born jest bardzo twarda, zdecydowanie za ciężka, trudno się ją ubiera, bo jest sztywna i moja mała się denerwuje, bez sensu jest też funkcja "robienie kupki". Chou-chou wydaje mi się bardziej przyjazna dla dziecka, zwłaszcza młodszego, ładniejsza, lżejsza i lepsza do przytulania. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 12:20 A ja wybrałam chou chou bo moja mała ma 1,5 roku i trudno by jej bylo nosić ciezka lale jaka jest baby born :o) Poza tym teraz sa w promocji z wozkami i to był dodatkowy punkt na korzyść chou chou Pozdrawiam-Agata Odpowiedz Link Zgłoś
blu4 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 17.11.04, 13:29 Dzięki.Chyba wybiorę Chou-Chou.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolawawa Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 18.11.04, 17:37 Polecam chou-chou w sklepie ŚWIAT DZIECKA na Puławskiej jest promocja kupując tę lalkę dostałam wózek dla niej gratis Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw11 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 16:43 a jaka jest cena chau-chau w promocji z wózkiem? a baby born, pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 16:53 Obie lalki kosztują w zwykłym sklepie ok.200 zł (pracuję w zabawkowym). W Tesco jest aktualnie promocja na Chou Chou z wózkiem 189zł. (przecena z 229). Jeśli mogę doradzić to Chou Chou jest fajniejsza. Śmieje się, płacze, zasypia, zamyka oczka. Jak płacze to trzeba ją przytulic i pogłaskac po pleckach (tam ma czujnik). Ale ubranka dla niej są strasznie drogie (50-100zł za komplet). Baby born w sumie sika jak głupia i wiecznie trzeba jej pampersy zmieniać, a jeden pampersik dla niej kosztuje (przynajmniej u mnie) 5 zł. (wózek oryginalny dla Baby Born kosztuje 199zł.) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 17:04 Ja kupiłam baby born i zdecydowanie żałuje. Teraz wybrałabym chou-chou. Jest fajniejsza i wzbudza więcej czułosci w dzieciach niż siusiająca baby born. Wiecznie mokre pieluchy doprowadziły do tego, ze nie daje już dziecku wlewać w nią wody, a bez tych funkcji staje się zwykłą lalką, która nic nie robi. Chou- chou jest dużo fajniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw11 Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 21.11.04, 18:25 wczoraj w carefour widziałam beby born w cenie 119 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zmarta Re: Lala Baby Born czy Chou-chou??? 29.12.04, 23:19 Baaardzo żałuję że kupiłam baby born Ani na gwiazdkę. Faktycznie bez przerwy sika jak się da jej pić - a tylko wtedy płacze. Czy jest lala która była by cała gumowa a wydawała dzwięki takie jak chou- chou.Teraz będę takiej szukać, jeśli nie znajdę na urodziny dostanie chou-chou. PS też mam małe naczyniątko. Odpowiedz Link Zgłoś