4269m 23.11.04, 21:26 Czy któraś z Was robiła zakupy w tym sklepie internetowym? Byłyście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaszaga Re: tanimarket? 23.11.04, 21:45 Hej, ja kupiłam fotelik, byłam i jestem b. zadowolona z zakupu, osobiście odebrałam, b. miły człowiek, nawet w ostatniej chwili zmieniłam zdanie nt. koloru fotelika i wymiana była możliwa bez przeszkód, także w sumie b. w porządku, polecam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: tanimarket? 23.11.04, 22:19 Ja też byłam zadowolona. Kupowałam dawno temu podgrzewacz, termometr douszny i jakieś zabawki. Zawsze dzwoniła do mnie pani, dopytywała się, informowała o wysyłce. Też się rozmyśliłam, wybrałam np. inny termometr, nie było problemu. Tylko nie wysłali mi faktury, o którą prosiłam. Ani rachunku. Myślałam, że przyjdzie pocztą, potem o niej zapomniałam i przepadło. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: tanimarket? 23.11.04, 22:12 Hej; Ja kupowałam tam zabawki i butelkę ze smoczkiem, przesyłka szybko po wpłacie na konto (zależy od wybranej opcji); wszystko orginalnie zapakowane, sprawnie i szybko, jestem zadowolona, i ceny mają konkurencyjne do innych sklepów w necie Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: tanimarket? 23.11.04, 22:20 Ja też kupowałam i też 100% zadowolenia. w pełni potwierdzam to, co napisały poprzedniczki Odpowiedz Link Zgłoś