Dodaj do ulubionych

akwarium fisher price

26.11.04, 10:52
czy ktroś zakupił już tą zabawkę? jak dziecko na nią reaguje? na stronie
internetowej jest super demo i chciała bym zakupić ją dziecku ale zaczekam na
wasze opinie. pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: akwarium fisher price 26.11.04, 17:11
      hej,
      Jeśli chodzi o to, które można powieśić na łóżeczku to my je mamy. Oskar dostał
      na chrzciny i teraz zaczyna się nim interesować (ma 5 m-cy). Cieszyło się ono
      na imprezie również zainteresowaniem starszych kuzynów (dwulatka i
      półtoraroczniaka). Nie wiem ile kosztuje u nas (nasze kosztowało ok 25 funtów w
      Anglii) ale jeśli więcej niż 150 zł to wolałabym raczej dołożyć i kupić świat
      odkryć z tiny love.
      pzdr,
      Beata
      • mamaijasiek Re: akwarium fisher price 27.11.04, 22:27
        Dziękuję za radę! Świat odkryć to też odlotowa zabawka, myślałam o tym...
        ps dlaczego w Polsce te zabawki są takie drogie? w USA świat odkryć kosztyje 30
        $ w Polsce 249 zł!!!!
        no cóż trzeba się przyzwyczaićsad((((
        pozdrawiam
        • betty1234 Re: akwarium fisher price 28.11.04, 17:03
          No właśnie u nas ceny tych zabawek są zabójcze smile My zastanawialismy się
          jeszcze nad karuzelą z fisher price i ta w USA kosztuje ok 100 $, w Niemczech
          ok. 120 euro a u nas na allegro wołają za nią ok. 650 zł. Tragedia - po prostu
          najlepiej mieć kogoś znajomego, który mógłby to gdzieś tam kupić.
          A Świat Odkryć widziałam na allegro w cenie ok. 180 zł.
          pozdrawiam serdecznie
          • mamaijasiek Re: akwarium fisher price 04.12.04, 22:15
            zakupiłam akwariium za 150 zł. Synuś zachwycony gapi się na te bąbelki jak
            zaczarowany. Jednak jaka by zabawka nie była super 10 minut to wszystko co może
            dziecko samo zainteresować... dobre i to przynajmniej mam chwilę na śniadankowink
            pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka