Dodaj do ulubionych

Bujak w IKEA?

14.12.04, 21:47
Nie wiem jak to się dokładnie nazywa. Widziałam to jakiś czas temu w Ikei,
taki bujak, w kształcie księżyca (chyba zielony), kładzie się na podłodze i
dziecko się na tym buja. Może ktoś widział teraz coś takiego w Ikei? Na ich
stronie nie mogę znalesć.

Z góry dziękuję

Belcia
Obserwuj wątek
    • iwek33 Re: Bujak w IKEA? 14.12.04, 21:53
      Hej! Jest na stronie www.Ikea .pl - meble dla dzieci- meble do zabawy. Cena 299
      • utalia Re: Bujak w IKEA? 15.12.04, 00:43
        tak teraz ma kolor zolty. Utalia
    • mama_pyzuni Re: Bujak w IKEA? 15.12.04, 13:09
      www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=19&langId=-27&catalogId=10101&productId=11213

Być może chodzi Ci o ten właśnie bujak - w kształcie księżyca, kolory żółty lub
      granatowy, cena ok. 100 zł.
      Moja córeczka właśnie kilka dni temu go dostała.
      • belciam Do mamy pyzuni! 15.12.04, 19:03
        Właśnie o taki bujak mi chodziło. Podoba się twojej córeczce? Moja mała ma 2,5
        roku, mam nadzieję, że nie jest za duża do niego.

Pozdrawiam i dziękuję,

Belcia
        • cubus1 Re: Do mamy pyzuni! 15.12.04, 19:25
          Ja rowniez przylaczam sie do prosby o opinie.
          Moj maluch tez ma 2,5 roku ale ja raczej obawiam sie czy to nie za wczesnie?
          Napiszcie jak sie u was sprawuje i czy cieszy dziecko?
          • iwek33 Re: Mamy bujak księżyc 15.12.04, 20:16
            Mój syn dostał bujak jak miał rok ( 4 lata temu) Na początku bujał się tylko
            jak go trzymał ktoś dorosły, ale za to ja czasem bujałam się jak patrzałam na
            telewizję ( zobaczcie sobie jak to jest fajnie!) Bujak położony na boku służył
            nam do siadania podczas zabawy i do zasłaniania kaloryfera, o który mały mógł
            się uderzyć, jako lada sklepowa i parking dla samochodzików. Zaczął bujać się
            sam jak miał 3 latka. Ale za to mój drugi łobuziak buja się sam, a ma dopiero
            półtora roku, musimy go pilnować, bo czasem to takie wyczynia akrobacje, aż
            strach patrzeć! Muszę dodać, że przez te wszystkie lata księzyc cały czas był
            używany, pokrowiec prany na okrągło,a wciąż wygląda jak nowy, nic się nie
            zniszczył, nie sprał, bardzo udany zakup.
          • mama_pyzuni Re: Do mamy pyzuni! 16.12.04, 12:43
            Moja córeczka ma dwa latka i miesiąc, ten bujak jest dla niej jeszcze trochę za
            duży, tzn. sama wchodzi na niego z trudnością, ale przy naszej pomocy bawi sie
            naprawdę fajnie. Można sie na nim bujać na siedzącą, leżąc na brzuszku lub na
            plecach.
            Znalazła dla niego jeszcze kilka innych zastosowań - kładzie go na boku i na
            tym ustawia zabawki, albo odwraca do góry nogami (tzn. tą wypukłą częścią) i
            udaje, że zjeżdża na zjeżdżalni.

Widzieliśmy ten bujak u znajomych i ich 6-latka często sie jeszcze na nim bawi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka