kitek01 03.01.05, 19:04 Bardzo będę wdzięczna za informacje.No i może orientujecie się jaka jest jego cena ) Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortinka Re: Gdzie na Śląsku kupię Peg Perego Pliko P3?? 03.01.05, 21:45 Widziałam ten wózek 2 tygodnie temu w Świecie Dziecka w Bielsku (Centrum Handlowe "Sarni Stok"), był w kolorze szaro-czerwonym. Cena po obniżce (ze względu na to, że to kolekcja 2004) - 1124zł. Ale sądzę, że można kupić taniej. Nowa kolekcja jest w Świecie Dziecka w Tychach (ale tylko jeden czy dwa egzemplarze), nie wiem w jakiej cenie, ale pewnie też drogo. Też chciałabym kupić ten wózek, tylko cały czas się waham między Pliko a Atlantico.Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek01 Re: Gdzie na Śląsku kupię Peg Perego Pliko P3?? 08.01.05, 16:35 podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
domadm Re: Gdzie na Śląsku kupię Peg Perego Pliko P3?? 08.01.05, 16:57 Witaj Dziś widzieliśmy go w Wodzisławiu, w sklepie Brzdąc przy dworcu PKS. Cena ok. 1 230 zł. Mają tam dość dużo wózków do wyboru, więc jak jesteś zdecydowana to z pewnością coś wybierzesz. My zdecydowaliśmy się na Atlantico (po obejrzeniu w tamtym sklepie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaaa Re: Gdzie na Śląsku kupię Peg Perego Pliko P3?? 08.01.05, 17:30 Widziałam w Plejadzie w Sosnowcu za 1250zł. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Gdzie na Śląsku kupię Peg Perego Pliko P3?? 09.01.05, 00:39 W Wodzisławiu były najdroższe gdy ja kupowałam dlatego kupiliśmy przez internet ale tam można było je sobie przynajmiej pooglądać i podotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
domadm Re: Gdzie na Śląsku kupię Peg Perego Pliko P3?? 09.01.05, 01:56 Tak, zawsze mieli drogo, ale dzisiaj jak porównywaliśmy ceny to ciuszki nadal dość drogo, ale foteliki i wózki już w całkiem dobrych cenach Rzeczywiście, plusem jest to że można "pomacać" W sumie, przy użyciu karty rabatowej Peg-Perego Atlantico które chcemy kupić wyjdzie nas tylko 50 zł drożej niż na www.wozkidzieciece.pl. A w razie naprawy zawsze to jakoś lepiej mieć sklep do którego można pojechać. A gdzie wy kupiliście przez Internet?? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Zabrze i Bytom 09.01.05, 07:35 W Zabrzu - hurtownia Bociek (firma Modex) na ul.Mikulczyckiej (podjazd od strony McD i teatru) - ceny stosunkowo niższe. Dają rabaty - negocjowałam kiedyś cenę PPPlikoP3 na 1100zł (jeszcze nie kupiłam). Bytom - ul.Jainty (łącząca rynek z pl.Kościuszki) - sklep Urwis - ceny ok. 1250zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadanielka Peg Perego najtaniej!!! 02.06.05, 23:38 W Gliwicach w Kaji mozna kupić Peg Perego Pliko P3 kolekcja 2005 juz za 1052zł!!! Widziałam kolor Black Sable. Nie wiem czy inne też są w sprzedaży, czy tylko ten jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: Gdzie na Śląsku kupię Peg Perego Pliko P3?? 02.06.05, 23:54 Bociek - Zabrze kupiłam Plico P3 za 1050 zł Odpowiedz Link Zgłoś