Dodaj do ulubionych

bebeconfort allegro

04.01.05, 10:45
Witam.

Mam pytanie odnośnie tego wózka. Po pierwsze, nie wiem czy dobrze się
orientuję , ale allegro plus to to samo tyle tylko,że w wyposażeniu jest
budka , pałąk i folia przeciwdeszczowa ?? No i właśnie czy do allegro można
osobno dokupić pałąk i budkę ???? Pytanie drugie, jak oceniacie ten wózek,
czy warto go kupić?? Obecnie jeździmy dużą spacerówką , chcemy na wiosnę
kupić lżejszą parasolkę, no i właśnie zastnawiam się nad allegro, tylko brak
budki troszkę mnie zniechęca. No i o ile możecie zdradzić , ile płaciłyście
za ten wózek. Z góry dziekuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • annulak Re: bebeconfort allegro 04.01.05, 12:15
      Bez problemu mozna dokupic i budke z dopinana folia przeciwdeszczowa i
      palak.Pozdrawiam
      • pinik Re: bebeconfort allegro 04.01.05, 15:41
        Hej,

zajrzyj do wyszukiwarki! bylo tu b. duzo o tych wozkach.
    • iwek33 Re: bebeconfort allegro 04.01.05, 20:47
      Ja mam taki wózek, kupiłam w sklepie internetowym za 320 zł razem z przesyłką.
      Bez problemu dokupiłam budkę, pałąk też chcę dokupić, myślę, że jest to do
      zrobienia. Jest to wózek-parasolka, więc komfort jazdy jest gorszy niż
      spacerówką na dużych kołach, ale to urok wszystkich małych kółeczek. W Allegro
      mają ok.16 cm średnicy więc to nie są te najmniejsze. Mnie jeździ się dobrze,
      wózek jest bardzo lekki, lekko się składa i ma bardzo fajny sposób opuszczania
      siedziska, zupełnie inny niż we wszyskich parasolkach. Dla mnie osobiście ma
      jeden malutki minus: ma dość wysoko rączki do prowadzenia. Nie jestem wysoka,
      więc to dla mnie może być minusem choć i tak prowadzi mi się dobrze, ale gdyby
      rączki były tak 5 cm niżej byłby idealny.
      • male_co_nieco Re: bebeconfort allegro 04.01.05, 21:26
        Dziękuje za odpowiedzi

Jeszce pytanie do Iwek33 ,ile trzeba zapłacić za budkę i pałąk, czy wtedy
        kupienie allegro plus nie wyjdzie taniej??? no i gdzie mozan dokupić te
        akcesoria.
        • iwek33 Re: bebeconfort allegro 04.01.05, 22:16
          Ja mam budkę dokupioną w Niemczech, w polskich sklepach tam, gdzie pytałam
          mówiono mi, że budki do parasolek i pałąki będą latem. Mnie wózek i budka
          (pałąka nie mam) kosztował 370 zł. Nie wiem, ile kosztuje Allegro plus, być
          moze cena będzie porównywalna. Kupowałam wózek jakieś dwa miesiące temu w
          sklepie www.male dziecko.pl. ale prawdopodobnie będę ten wózek sprzedawać ( mam
          obiecany inny nieco niższy- pisałam juz o tym, że dla mnie wysokie rączki w
          Allegro są trochę niewygodne.) Jeżeli jesteś zainteresowana to proszę napisz.
          Moje Allegro jest prawie nowe, kolor khaki, cena korzystna
          • ewela24 Re: bebeconfort allegro 17.01.05, 15:35
            Jeśli jeszcze nie jest za późno to proszę o cene i fotki na ewelina@bluedot.pl
      • dorotadu do iwek 04.01.05, 21:57
        możesz podac adres tego sklepu?
        dziękuję smile
        • iwek33 Re: do iwek 04.01.05, 22:19
          www.male dziecko.pl
          Jeśli jesteś chętna kupić ten wózek, to ja chyba będę sprzedawać ( mam dostać
          inną parasolke, nieco niższą, Allegro jest dla mnie trochę za wysokie ) Kupiłam
          wózek dwa miesiące temu, jest jak nowy, mam budkę, ale nie mam pałąka.
          • dorotadu Re: do iwek 04.01.05, 22:26
            napisz wjecej i wyslij zdjecia na adres gazetowy smile
            • renik.w Re: do iwek33 - wózek 04.01.05, 22:48
              możesz i mi przesłać fotki ? na igor_wp@wp.pl
          • iwek33 Re: do dorotadu 04.01.05, 22:48
            Przesłałam fotki
            • chuda20 Re: do Iwek :o) 05.01.05, 08:13
              Hej,
              możesz mi przesalc fotki i cenę :o)
              Pozdrawiam-Agata
              • male_co_nieco Re: do Iwek :o) 05.01.05, 08:47
                Dzięki za wszytskie inforamcje.

Co do ofertysmile to dzięki ale narazie jescze nie jestem zdecydowana, , póki co
                jestem w fazie poszukiwań najlepszego rozwiązania, a jest w czym wybierać i im
                więcej wózków oglądam tym większy mętlik mam w głowie. Co do allegro, to ja tez
                do wysokich nie należę i po tym co napisałaś obawiam się ,że dla mnie też
                będzie za wysoki.Daltego najpierw musze go gdzieś obejrzeć i "przymierzyć "
                się do niego. Niby to nie duży problem ,ale do fotlika mieliśmy parasolkę Maxi
                Taxi Tico , kóra jak dla mnie była za wysoka i przeszkadzało mi to trochę ,
                więc teraz wybierając wózek, którym zamierzam jeździć często chce znaleźć
                taki , kóry będzie mi m.in pod tym względem pasował.

Jeszce raz dziękuję za wszystkei informacje
              • iwek33 Do osób zainteresowanych Allegro od Iwek33 05.01.05, 14:18
                Bardzo chętnie wyślę informacje i fotki, ale w tej chwili wymieniam maile z
                osobami, które już są bardzo zainteresowane wózkiem i napisały wczoraj, jeśli
                nie sprzedam dziś wózeczka, którejś z Tych osób, to zaraz odpiszę do Was.
                Przepraszam, ale nawet nie spodziewałam się, że będzie takie zainteresowanie
                tym wózeczkiem.
          • zarebamon Re: do iwek 05.01.05, 09:40
            Czesc,
            Poproszę cenę i zdjęciasmile
            czerska_m@priv1.onet.pl
            Mama jeszcze jedno pytanko jak duże jest siedzisko? Czy spory dzieciaczek
            będzie miał dość miejsca?
            Pozdrawiam
            Monika
    • pinik allegro plus!!! 05.01.05, 21:39
      Hej,

a moze ktoras z Was chce kupic niebieskie (kolor azur) allegro plus (ma
      oryginalny palak z podlokietnikami - lepszy niz taki doczepiany! - oraz budke i
      folie przeciwdeszczowa). Stan b. dobry.

Zainteresowanych prosze o maile na kurop000@hotmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka