gdunia1 04.01.05, 22:05 potrzebuje kubeczka niekapka jakie polecacie, z czego piją Wasze dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik.w Re: jaki kubek niekapek polecacie? 04.01.05, 22:56 ja polecam nuby jest bardzo fajny i nie cieknie Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska avent tylko avent 05.01.05, 12:14 Najlepszy jest aventu, a mam takie dwa i naprawde jest bardzo dobry. Ustniki mozna do niego dodatkowo dokupić i to zarowno twardsze i mniej twarde. Mam tez kubek niekapek gerbera - beznadziejny oraz firmy nuby, którego nie mogę do konca dokręcić i cieknie. Aha jeszcze jedno, kubek aventu dobrze sie myje w zmywarce. aska Odpowiedz Link Zgłoś
ja_an Re: avent tylko avent 12.01.05, 21:06 ja mam avent, ale nie umiem go chyba złożyć. właśnie dzisiaj wyciągnęłam go ponownie z szafy bo mała chce pić sama, ale wszystko dookoła chlapie z innego kubka. możecie pomóc??? tzn. nie wiem co z tym plastikowym wkładem z dziurami i "bolcem" i tym kółkiem z gumy. to też potrzebne??pomóżcie i nie śmiejcie cię ze mnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
yennaxoxo Re: jaki kubek niekapek polecacie? 05.01.05, 22:26 Moim zdaniem Nuby jest bardzo dobry ,nie cieknie pod warunkiem ze zakretka i kubek w miejscu zakrecania sa suche,nie kapie z dziobka,ma wymienny wewnetrzny"filterek" dwie predkosci picia,moj synek bardzo ladnie z niego pije. mielismy rowniez kubek niekapek avent, ale moj synek nie nauczyl sie z niego pic, moim zdaniem jest nieporeczny. pozdrawiam mama Filipa Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: jaki kubek niekapek polecacie? 05.01.05, 22:40 A my od września testujemy Aventa i jak na razie jest rewelacyjnie. Nie polecam natomiast takiego zwykłego niekapka (na jednej stronie narysowany chłopczyk, na drugiej dziewczynka) Canpola. Po dwóch czy trzech użyciach zaczął niemiłosiernie cieknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: jaki kubek niekapek polecacie? 06.01.05, 09:52 Ja polecam NUK Magic Cup. Super nie cieknie i jest tość pojemny Kosztuje ok. 27 zł w Smyku Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska Instrukcja avent 12.01.05, 21:27 Mam nadzieję, że zrozumiesz - na wewnęyrzną stronę dziubka najpierw zakłada się to plastikowe kółeczko z tym fiutkiem na zewnatrz, a potem na to gumowe kółeczko. Hi Hi wyszła mi instrukcja jak do jakiegoś gadżetu z sexshopu pa aska Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: jaki kubek niekapek polecacie? 12.01.05, 22:16 Moja córka z Aventu za nic nie chce pić... Polubiła Nuby taki najtańszy (14 zł), ale cieknie z niego. Kupiłam Nuby droższą wersję (26 zł), na opakowaniu było, że ustnik miękki, ale jest twardy jak jasna cholera... A pewnie z tego nie kapie... To ten model opisywany wcześniej w wątku, taki z dwoma prędkościami przepływu oraz z praktyczną zatyczką... Martusia też nie chce z niego pić. Cóż, z wyboru mojej córki my dalej będziemy pić z tego mniej udanego modelu niekapka firmy Nuby, w końcu z czegoś pić musi. )) Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: jaki kubek niekapek polecacie? 12.01.05, 23:25 ja polecam kubek aventu. Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: jaki kubek niekapek polecacie? 12.01.05, 23:53 Najwiecej mamy Aventu ale mnie do szalu doprowadza mycie tych wszystkich elementow www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27512458-27510001.html Gerber suzi jest swietny tyle ze nie sposb domyc malego gumowego elementu z gumy trzeba wygrzebywac nozem ale delikatnie aby nie przebic. Generalnie makabra. www.gerber.pl/?typ=produkty&idKat=14&Pshow=99 Dla dziecka swietna sprawa dla rodzica udreka... Aktualnie uzywany tego : www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27512458-27510001.html Maly go lubi Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: jaki kubek niekapek polecacie?-NUK 13.01.05, 14:19 jeszcze raz polecam NUK (Kubek niekapek STARTER cena brutto: 24.99 zł ) - nie ma żadnych dodatkowych elementów do mycia (gumek, zaworów itp.) www.tanimarket.pl/_produkt.php?cPath=1_17_100&products_id=2226&PHPSESSID=d86895ef51493f1f1fbeca483e968afa cały przegląd kubków www.tanimarket.pl/index.php?cPath=1_17_100 powodzenia Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: jaki kubek niekapek polecacie? 13.01.05, 15:00 Moja córa za nic nie chciała pić z niekapka Aventu i Baby Ono, dlatego kupiłam jej bidonik niekapek Nuby - rewelacja! www.bobomarket.pl/exec.php?C=Sz2&P=&PND=-1&PZ0=&S7=MARKA&ESID7=27510006&LL=50 Odpowiedz Link Zgłoś
gaga122 Re: jaki kubek niekapek polecacie? 13.01.05, 20:53 polecam kubek niekapek z serii "canpol babies" z serii BALONIK, jest rewelacyjny, kosztuje ok. 14 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pynian Re: jaki kubek niekapek polecacie? 14.01.05, 11:30 popieram,u nas również sprawdza się balonik. Odpowiedz Link Zgłoś