m.u.m.m.y 07.01.05, 16:15 Drogie mamusie, wpisujcie gdzie teraz są najfajniejsze wyprzedaże ciuszków dla nas kobitek i naszych pociech. Z tego co widziałam jest już wyprzedaż w H&M 50%, w Quisque (??), Reserved. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: WYPRZEDAŻE! 07.01.05, 16:53 Jest tez w Solarze i mothercare, cubusie i kaphalu Odpowiedz Link Zgłoś
renka12 Re: WYPRZEDAŻE! 07.01.05, 23:11 W arkadii w zasadzie wszędzie dużó jest sklepów więc z tego co pamiętam to Zara, marks&Spencer, solar 50%, tatuum,cameui,CA, riu, molton (ale tylko 30%), bata,peek & c. Niestety dla dzieci prawie całkowita posucha poza Cubus i 5 10 15, H&M prawie nic dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: WYPRZEDAŻE! 08.01.05, 23:42 Zgadzam sie z renka12 dla dzieci nic ciekawego nie ma (przynajmniej dla mojej 7- mio m-cznej Pyzy) oprocz wspomnianego przez mnie Smyka. Kompletna posucha w H&M, C&A, KappAhl.. (bylam w centrum i WolaPark-u). Odpowiedz Link Zgłoś
renka12 Re: WYPRZEDAŻE! 07.01.05, 23:17 A jeszcze zapomniałam, ponieważ likwidują But Hallę, to są przeceny 50%. Przy Auchan (Piaseczno) mozna było dzisiaj kupić prześliczne kapciuszki i adidaski dla naszych pociech naprawdę tanio poza tym już raczej pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: WYPRZEDAŻE! 08.01.05, 23:38 W Smyku na Kruczej w Warszawie jest obnizka 30% na ciuszki i jest duzy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: WYPRZEDAŻE! 10.01.05, 01:02 C&a w blue citi spodenki na 98 dla panienek z 79 na 29,90 i kurtki zimowe - 50% dla mamuś nic( spora obniżka na duże rzeczy od rozmiaru 46 )max przecena na ubrania dla nastolatek bluzki i bluzeczki. Poza tym nic ciekawego Cubus obniżka na kombinezony i sukieneczki 5-10-15 puściutko wójcik to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
m.u.m.m.y A może ktoś wie jak jest w Galerii Centrum? 10.01.05, 11:21 rok temu kupiłam tam sukienki wieczorowe sporo przecenione i bieliznę, wiecie czy już są tam Duże obniżki? z tego co wiem, największe chyba są pod koniec stycznia we wszystkich sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
renka12 Re: WYPRZEDAŻE! 10.01.05, 22:12 W galerii Mokotów przecena prawie na wszystko dla dzieci w CUBUS nawet do 50 % i w Mothercare. Odpowiedz Link Zgłoś
politea25 Re: WYPRZEDAŻE! Warszawa 10.01.05, 12:24 Pozwoliłam sobie dodać miasto Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: WYPRZEDAŻE! WROCŁAW 10.01.05, 14:08 Dla dużych kobietek - czyli dla nas, wyprzedaże są prawie wszędzie, ale ja polecam pobuszowanie po Kapp Ahl (bardzo ładne i doskonałej jakości bluzki bawełniane), Solar (50% znizki na prawie wszystko), Reserved (dużo tego, tylko trzeba grzebać w stosach), Carry (ja obkupiłam się tam w swetry, kurtki i bluzki, wszystko za 50%), Van Graaf (jak ktoś lubi Esprit, to ma okazję kupić taniej), Navy, Autograf w Galerii Centrum (całkiem niezłe sztruksowe spodnie i spódnice), Tatuum (duzy wybór spodni, bluzek 50% taniej). Dla maluchów: C&A (kurtki, kombinezony zimowe taniej, są niezłe dresiki do rozm 92 za 34,90) Kapp Ahl (przecena na wybrane rzeczy) H&M (przecena na wybrane rzeczy - cos fajnego można śmiało trafić) Van Graaf (przecena min na ciuszki Esprit). Odpowiedz Link Zgłoś
mama.misia Re: WYPRZEDAŻE! WROCŁAW 28.01.05, 13:48 Dla dzieciaczków jest super wyprzedaż w Coccodrillo w Auchan na Bielanach Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: WYPRZEDAŻE! Confetti w Blue City 10.01.05, 22:12 Maja tam teraz wyprzedaz od 30% do 70%, co oznacza, ze mozna kupic sukienke np. na 1 rok za mniej niz 100zl. Jak na ten sklep to okazja. Ja, co prawda, teraz nie mam sie jak wyrwac z domu, ale wyslalam na rekonesans brata i zdawal mi relacje telefonicznie. W koncu nic nie kupilismy, bo nie bylo nic w tak atrakcyjnych cenach na 3 lata, ale mowil, ze juz na 2-latke byly i sukienki ladne i kurteczki (tez za mniej niz 100zl). aga Odpowiedz Link Zgłoś
brzysialinka A może są jakieś wyprzedaże w Łodzi?? 10.01.05, 22:45 Jeżeli ktoś cos wie to będę baaardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie w Galerii Mokotow?? 28.01.05, 10:59 watek fajny, ale upadl?! podnosze wiec do gory dzis prawdopodobnie wybiore sie do GM, czasu bede miala malo, napiszcie, gdzie ewentualnie mozna dostac cos interesujacego dla 8-mio miesieczniaka, dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mikolaja1 wózki 28.01.05, 18:46 Luty to czas kiedy wiele producentów wózków zmienia kolekcje, i wyprzedają stare kolory . Polecam podopytywać w sklepach -przecene szykuje graco i np maclaren. w sieci też już czas przecen - zobacie np tutaj: www.tanimarket.pl/_szukanie.php?keywords=promocja Odpowiedz Link Zgłoś
natab123 Re: w Galerii Mokotow?? 29.01.05, 22:14 No i jak rosie znalazlas Galerie Mokotow? Jest cos ciekawego? Pozdrawiam Nata, mama 7-mio miesiecznej Melanki Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: w Galerii Mokotow?? 30.01.05, 22:46 Tak, tak Galerie znalazlam jak zwykle dosc predko, nie sposob jej nie zauwazyc )) Mialam malo czasu, wiec nie za duzo wiem. Cubus, Smyk, 5-10-15 - jest z czego wybierac. KappA - niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
natab123 Re: w Galerii Mokotow?? 30.01.05, 23:22 )) Dzieki rosie! Ja ostatnio uskuteczniam tylko internetowe zakupy - siedzialysmy u Babci "na wsi". Poszalalam w Gapie na wyprzedazy, teraz tylko czekam az mi kolezanka dosle paczke z ubrankami. Ciekawe czy ubranka beda w rzeczywistosci tak ladne jak na zdjeciach... Pozdrawiam Nata Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Smyk 31.01.05, 12:41 Pojawily sie fajne i bardzo tanie ciuszki letnie, pewnie z zeszlego roku. Kupilam sliczne dziewczece bluzeczki, jedna przeceniona z 39,90 na 11zl, druga z 22,90 na 6zl!!! Polecam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
przybyszadam Re: WYPRZEDAŻE! 30.01.05, 23:30 Czas promocji się zaczął!!! Kliknij tu i obejrzyj: calineczka.pl/sklep/specials.php Odpowiedz Link Zgłoś