kubek04 09.01.05, 12:09 Gdzie kupić i ile kosztuje "Język niemowląt" T.Hogg? Czy naprawdę warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia255 Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 09.01.05, 12:23 Cześć, spróbuj na stronie www.kdc.pl - ja tam kupiłam i jestem baaaaardzo zadowolona z lektury. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
andziorek21 Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 09.01.05, 16:59 a przypadkeim tam nie trzeba kupowac co miesiac jakiejsc ksiazki?? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.wrobel Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 13.01.05, 08:03 zgadza się, nie trzeba zamawiac za kazdym razem. To jest własnie dobra strona tego wydawnictwa. No i przede wszystkim tam są ksiazki duzo tańsze niz np w Świecie Ksiazki, gdzie musisz zawsze cos zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
noworodek Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 09.01.05, 19:10 Dla osób, których książka (czytanie) nie "parzy": Daphne Maurer, Charles Maurer, "Świat noworodka", Warszawa 1994, PWN. Ok. 250 stron, żaden poradnik - "czysta" wiedza. Napaliłem się jednak i ja na ten "Język niemowląt", bez względu na to, co to jest. Jestem już wpradzie dziadkiem, wnuków nie przewijam (mają rodziców), zajmuje mnie jednak problem "radosnej aktywności dziecka", "radości życia" (proste, co?). Także komunikacja pozawerbalna itd. Zaczynam szperanie (od lat -dziestu) oczywiście od noworodka. Itd. Itp. Czyli, że i na tym "Języku..." mi zależy (kupuję, jeśli można). Dobra. Bez wynurzeń. Polecam gorąco KINEZJOLOGIĘ (m.in. gimnastyka umysłu) - pełno o tym w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia255 Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 09.01.05, 21:16 Z tego, co wiem to w kdc nie trzeba kupować książki co miesiąc. Żadnej informacji o tym nie było. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
okulewiczu Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 10.01.05, 10:48 Ja kupiłam na Allegro.pl za 37 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 10.01.05, 11:49 Hej, bardzo polecam,kupilam,powodzenia,jola www.kdc.pl/servlet/SNFSearch Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 10.01.05, 11:49 www.kdc.pl/servlet/SNFSearch Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 10.01.05, 11:50 www.kdc.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=154914&p_op=1010&session=5eaa723b8b69c2cf Odpowiedz Link Zgłoś
veronia Re: GDZIE KUPIĆ "JĘZYK NIEMOWLĄT" 10.01.05, 12:11 W kdc kosztuje 24 zł + 7 zł koszty przesyłki. Realizacja do 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
g_kasia Kolejny raz... 11.01.05, 19:08 ... prosze o nie umieszczanie postów proponujących wysyłanie nielegalnych kopii jakiejkolwiek książki, przypominam, iż jest to nielegalne. Nie mam siły dłużek kasować powtarzających się propozycji, jeżeli sytuacja się nie zmieni zastosujemy inne środki, które ukrócą powyższe praktyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szymka Droga moderatorko 11.01.05, 19:46 Ja rozumiem, ze nie wolno...itd., rozumiem również Ciebie, ze masz dosyć ciągłego przypominania i kasowania wątków z taką propropozycją, ale PRZECZYTAŁAM TEN WĄTEK BARDZO DOKŁADNIE I NIE ZNALAZŁAM PROPOZYCJI WYSŁANIA NIELEGALNYCH KOPII KSIĄŻKI "JĘZYK NIEMOWLĄT". POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Droga moderatorko 11.01.05, 19:54 nie znalazłaś bo wszelkie tego typu prośby są przez nas kasowane, a jak skasowane to juz ich nikt nie widzi. Problem w tym, ze uzytkownicy tymi prosbami łamią prawo i wedle regulaminu my musimy takie posty kasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
g_kasia Re: Droga moderatorko 12.01.05, 09:31 W tym wątku skasowano 32 posty z propozycjami wysłania i z podanymi adresami chętnych..., ale tak jak napisała rubi, nie widać ich... Odpowiedz Link Zgłoś