Gość: gość IP: 89.171.107.* 14.12.07, 10:47 Te zwierzęta się bezprawnie przetrzymuje i nęka. Takie smutne mają oczy. Wypuśćcie je! Ekolog Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Medżik Re: Oceanarium w Blue City IP: *.acn.waw.pl 14.12.07, 13:07 Kierowcy autobusów też mają smutne oczy, wypuścić ich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarylkaW Re: Oceanarium w Blue City IP: *.aster.pl 14.12.07, 22:38 Gość portalu: gość napisał(a): > Te zwierzęta się bezprawnie przetrzymuje i nęka. Takie smutne mają > oczy. Wypuśćcie je! PiS też wypuście, oni wszyscy maja takie smutne oczy... ... do Wisły najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Oceanarium w Blue City 16.12.07, 13:58 a ja jade dzis obejrzec oceanarium :P Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Oceanarium w Blue City 17.12.07, 16:39 Rybki ciekawe, ale ceny biletów powalają - 15 ulgowy, 25 normalny. Kupa kasy jak za obejrzenie kilku niedużych akwariów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendkarz Re: Oceanarium w Blue City IP: *.aster.pl 20.12.07, 02:16 no, napiszcie coś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 20:01 Właśnie dzisiaj byłam w tym "oceanarium". SZCZERZE ODRADZAM!!! W środku znalazłam kilkanaście pojemników z wodą (potocznie akwarium), ze smutnie wyglądającymi rybkami. Widok przygnębiający. W środku nie ma nic poza piaskiem i kilkoma szarymi rafami, zero roślin lub ograniczone do minimum. Tu już nie chodzi o kase, chociaż 25 zł. to czyste zdzierstwo za coś takiego, ale zwierzakami trzeba się zająć i jest to na pewno kosztowne. Skusiła mnie nazwa nie mająca nic wspólnego z tym co tam zobaczyłam. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendkarz Re: Oceanarium w Blue City IP: *.aster.pl 31.12.07, 12:25 dzięki Edyta. tak myślałem... Wszystkiego Najlepszego w N.R.! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 23:52 ekhm ... ;/ widze ze pamiec co do cen biletów masz dobra ale problemy z cena moga wynikać z nieudolności w liczeniu w zakresie dodawania do 100 ;D z tego co mi wiadzialam a spezjalnie sie skupilam na liczbie zbiornikow to jest ich ponad 50 a nie kilka ;) z reszta bylam z rodzina i wszyscy byli zadowoleni bo pierwszy raz mielismy mozliwosc ogladac takie ryby w Polsce osobiscie serdecznie polecam wystawe wszystkim ktorzy chca zobaczyc cos wiecej niz ryby w sklepach zoologicznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 10:40 resp ;) malo ludzi potrafi ocenic prawidlowo liczbe obiektow. zakladajac ze bylas pierwszy raz w tym miejscu, miejsce ktorego srodowisko jest diametralnie rozne od tego z ktorym masz do czynienia na co dzien, bylas z rodzina (dziecko + szczesliwy maz) to twoje mozliwosci budza respekt. swojego czasu przepatrywacze byli bardzo cenni ;) pozdrawiam dzisiaj ide z dzieckiem, moze da rade zrobic foty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 18:17 ty ekolog apomagasz wisłe oczyszczać czy wisisz na drzewie bo nic robic nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echh Oceanarium w Blue City IP: *.szczecin.mm.pl 04.01.08, 21:55 W Warszawie to nawet rekiny mają :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:16 Ile koszt wynosi biletów w oceanarium? Prosiłbym o pełną odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sever Re: Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 18:50 100 milionow baksow za minute w oceanarium,dodatkowo przy wyjsciu kazdy musi opchnac pol tony wedzonego rekina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Centum meblowe w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 02:56 Kolejny absurdalny pomysł. Słyszałem, że ma powstać galeria meblowa. Z oceanarium to akurat pasuje.Zatopic meble . To kolejny niewypał tego niby centrum handlowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 17:57 te ryby nie umiały by zyć na wolności one są przyzwyczjone do warónków akwaryjnych na wolności by zdechły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Oceanarium w Blue City IP: *.com 12.04.08, 17:51 Wybrałem się do tego "Oceanarium" - kilka niewielkich akwariów za złodziejską cenę 25.- od osoby. Poczułem się nabity w butelkę. Ryby w pustych tankach z paroma kamieniami. Lepsze wrażenia daje stoisko rybne w Carrefourze. Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Oceanarium w Blue City 19.04.08, 22:59 całe te blue city to nędza... b. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Szału nie ma 16.11.08, 19:35 25 polskich nowych za wejście do czegoś na kształt dobrze zaopatrzonego sklepu zoologicznego... niektóre akwaria w stanie proszącym się o gospodarską rękę... kilka rybek nie wyglądających zbyt zdrowo... betonowa posadzka, pokruszone gipsowe ścianki, zwisające na nich kable... nie polecam.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Płock Oceanarium w Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:07 Kicha i beznadzieja totalna!!!!!!!!!!!! Zoo Płockie jest 100 razy lepiej wyposażone w akwarystykę a to to jakiś wiekszy sklep zoologiczny z 2 rekinami. Nie warte kasy na to wydanej wejście do Zoo w Płocku jest po 7 zł a tu po 25. Odpowiedz Link Zgłoś