cortinka 10.01.05, 21:50 Zastanawiam się nad kupnem tego wózeczka (chociaż cały czas się waham między nim a Pliko P3) i nie wiem czy zmieści się on do mniejszego samochodu (np. Yaris, Panda, Punto itd.)? Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janeausten1 Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 10.01.05, 23:41 Zajmie dużo miejsca w ich bagażnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 10.01.05, 23:49 To, ze zajmuje dużo miejsca to wiem To chyba jego jedyna wada. Ale czy mieści się w ogóle w bagażniku tych samochodów? Bo np. do Cinquecento niestety nie wejdzie... Jaki jest więc najmniejszy samochód do którego wejdzie Atlantico? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 11.01.05, 08:07 Hej, Ja wsadziłam go do bagażnika corsy mojej mamy z tym, że musiałyśmy wyciągnąć górną półkę ) pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
qlerka Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 11.01.05, 09:35 Ja mam ten sam problem... Bardziej podoba mi się PP Atlatico, ale ze względu na mojego wypasionego Yarisa, zdecydowałam sę na PP Plico. Mam nadzieję, że nie będę żałowac Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
domadm Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 11.01.05, 21:40 Do Laguny II Kombi mieści się niestety tylko w poprzek - jest dość długi po złożeniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 12.01.05, 09:35 Hej; Ja zmieściłam go do seata cordoby i poloneza z butlą gazową w bagażniku no i do forda tranzita wchodzi idealnie (ale to jest bus); po złożeniu jest płaski ale jest długi no i na szerokość się nie zmniejsza weż to też pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 12.01.05, 16:41 Do VW Passata oraz Golfa Kombi. )) (test wielokrotny osobisty). Do bagażnika bez żadnego problemu, a nawet przed przednie siedzenie postawiony po złożeniu w pionie. Do Alfa Romeo 146 oraz Skoda Felicia (test dziadka oraz znajomych) Co do Cinquecento to pan w sklepie przy zakupie mówił, że mierzył z klientem i wchodzi tylko w jakiś konkretny sposób. )) Czy w sklepie, w którym kupujesz wózek nie ma możliwości wyjść ze sprzedawcą na parking i przymierzyć wózek do bagażnika? W Krakowie w sklepach Entliczek-Pentliczek bez problemu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marios12 Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 12.01.05, 17:44 Do Renault Megane w wersji coupe tez wchodzi, mimo ze bagaznik mam jak polka na rekawiczki. Ogolnie bagaznik ,usi byc szeroki, ale niekoniecznie bardzo gleboki. Magda Odpowiedz Link Zgłoś