Dodaj do ulubionych

Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlantico?

10.01.05, 21:50
Zastanawiam się nad kupnem tego wózeczka (chociaż cały czas się waham między
nim a Pliko P3) i nie wiem czy zmieści się on do mniejszego samochodu (np.
Yaris, Panda, Punto itd.)? Pozdrawiam, Kasia
Obserwuj wątek
    • janeausten1 Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 10.01.05, 23:41
      Zajmie dużo miejsca w ich bagażnikach.
      • cortinka Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 10.01.05, 23:49
        To, ze zajmuje dużo miejsca to wiem wink To chyba jego jedyna wada. Ale czy
        mieści się w ogóle w bagażniku tych samochodów? Bo np. do Cinquecento niestety
        nie wejdzie... Jaki jest więc najmniejszy samochód do którego wejdzie Atlantico?
        • betty1234 Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 11.01.05, 08:07
          Hej,
          Ja wsadziłam go do bagażnika corsy mojej mamy z tym, że musiałyśmy wyciągnąć
          górną półkę smile)
          pzdr,
    • qlerka Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 11.01.05, 09:35
      Ja mam ten sam problem... Bardziej podoba mi się PP Atlatico, ale ze względu na
      mojego wypasionego Yarisa, zdecydowałam sę na PP Plico. Mam nadzieję, że nie
      będę żałowacsmile
      Pozdrawiam.
    • domadm Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 11.01.05, 21:40
      Do Laguny II Kombi mieści się niestety tylko w poprzek - jest dość długi po
      złożeniu.

Pozdrawiam
    • magdaijulia Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 12.01.05, 09:35
      Hej;
      Ja zmieściłam go do seata cordoby i poloneza z butlą gazową w bagażniku no i do
      forda tranzita wchodzi idealnie (ale to jest bus);
      po złożeniu jest płaski ale jest długi no i na szerokość się nie zmniejsza weż
      to też pod uwagę
    • ingga Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 12.01.05, 16:41
      Do VW Passata oraz Golfa Kombi. wink)) (test wielokrotny osobisty). Do bagażnika
      bez żadnego problemu, a nawet przed przednie siedzenie postawiony po złożeniu w
      pionie.
      Do Alfa Romeo 146 oraz Skoda Felicia (test dziadka oraz znajomych)

Co do Cinquecento to pan w sklepie przy zakupie mówił, że mierzył z klientem i
      wchodzi tylko w jakiś konkretny sposób. wink))
      Czy w sklepie, w którym kupujesz wózek nie ma możliwości wyjść ze sprzedawcą na
      parking i przymierzyć wózek do bagażnika?
      W Krakowie w sklepach Entliczek-Pentliczek bez problemu.
      Pozdrawiam.
    • marios12 Re: Do jakiego samochodu wchodzi Peg-Perego Atlan 12.01.05, 17:44
      Do Renault Megane w wersji coupe tez wchodzi, mimo ze bagaznik mam jak polka na
      rekawiczki. Ogolnie bagaznik ,usi byc szeroki, ale niekoniecznie bardzo gleboki.
      Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka