Dodaj do ulubionych

KTÓRY FOTELIK ŁADNIEJSZY:ISEOS CZY PRIORI XP??????

21.01.05, 11:39
Stoję właśnie przed dylematem wyboru fotelika.Podoba mi się iseos bebe
confort ale maxi-cosi priori xp ma lepsze notowania na forum.Mam w związku z
tym pytanie-mianowicie jaki kolor tapicerki wybrałyście?Wiem ,że to rzecz
gustu ale ja widziałam te foteliki tylko w necie i niezbyt mi się
podobały.Bebe confort wydają mi się zdecydowanie ładniejsze.Proszę o radę bo
już sama nie wiem co kupić
Obserwuj wątek
    • galaxia Re: KTÓRY FOTELIK ŁADNIEJSZY:ISEOS CZY PRIORI XP? 21.01.05, 12:45
      Wybierz bezpieczny:
      www.oeamtc.at/index.php?type=article&id=1104611&menu_active=21pozdr.
      • mercedes552 Re: KTÓRY FOTELIK ŁADNIEJSZY:ISEOS CZY PRIORI XP? 21.01.05, 13:23
        Ale iseos i maxi-cosi mają po tyle samo gwiazdek w tym teście.
        • wallis Re: KTÓRY FOTELIK ŁADNIEJSZY:ISEOS CZY PRIORI XP? 21.01.05, 14:26
          Ja bym nie miala watpliwosci na twoim miejscu i wybralabym Priori XP. Jest o
          wiele lazwiejszy w obsludze. Poza tym zalezy czy masz duze czy male dziecko.
          Nasza corka jest bardzo duza i dlatego kupilismy jej Concorda bo plecy ma
          wieksze od Maxi Cosi, wiec na dluzej starczy. Poza tym Bebe Confort to wcale
          nie jest taka super jakosc. W Polsce panuje taka opinia, bo jej produkty sa
          najdrozsze na rynku. Na pewno Concord i MaxiCosi sa lepsze.
          Udanego zakupu

• mammax Re: KTÓRY FOTELIK ŁADNIEJSZY:ISEOS CZY PRIORI XP? 21.01.05, 16:30
            My używam Iseosa od ponad roku i nie mogę złego słowa powiedzieć na niego wręcz
            przeciwnie nie zamieniłabym go na żaden inny. Mój synek do małych nie należy
            ale nawet teraz w zimowych ubrankach nie ma problemu ze zmieszczeniem się a
            jeśli shodzi o jakość to też jest bardzo dobra bo do tej pory działa
            bezawaryjnie materiał super bez jakichkolwiek zmechaceń a używany jest bardzo
            często i przeżył już niejedną długą podróż nawet zagranicznę napołudnie Europy.
            Tak więc reasumując z czystym sumieniem mogę go polecić.
            Pozdrawiam,
            Monika mama Maksa i Fasolki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka