moni76 27.01.05, 20:57 Chciałabm kupić lekką spacerówkę, wózek przewozowy, parasolkę. Co polecacie? Pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wmama1 Re: Lekka spacerówka 27.01.05, 21:06 Bardzo dużo już było o tym na forum. Miałam ten sam dylemat i po przeczytaniu chyba wszytskiego wzięłam pod uwagę trzy wózki: Pilko peg - perego, Inglesimę Max i ABC Tempo Light. Ostatecznie zdecydowałam się na ten pierwszy - mam krzesełko peg - perego prima papa dondolino i jest OK. PIlko ma duże siedzisko, oparcie pozycjonowane i podnóżek też, fajnie wygląda , jest małe po złożeniu itd. Poczytaj, pooglądaj a na pewno podejmiesz dobrą decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Lekka spacerówka 27.01.05, 23:44 Poprzedniczka świetnie to ujęła, tu na forum odbywały się burzliwe dyskusje na temat spacerówek parasolek i jeśli chodzi Ci o taką parasolkę " rozbudowaną" ( nie taką prościutką jak dla starszych dzieci) to zdecydowanie te trzy typy: Peg perego Pliko, Inglesina Max lub Zippy, albo ABC Design Tempo Light. Wpisz te nazwy w wyszukiwarkę, znajdziesz dużo informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: Lekka spacerówka 28.01.05, 00:03 Maclaren Quest (5,6kg) lub Techno xt (6,8kg) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Lekka spacerówka 28.01.05, 16:29 ponieważ ja również przymierzam się w marcu do zakupu parasolki, zdecydowanie obstaję za pp3, chyba żadna z omawianych nie posiada tyle zalet co pp3. Ale to już kwestia subiektywnej oceny oto moje Szczęście forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19538428&a=19538428 Odpowiedz Link Zgłoś