s.ivona 09.02.05, 17:52 czy poecacie w/w wozek spacerowy? jakie ma plusy a jakie minusy? dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda474 Re: babydreams walker - plecacie 10.02.05, 10:08 Ja mam taki wózek i moja sąsiadka. Jesteśmy bardzo zadowolone. Plusy - duże kółka - nie telepie(w porównaniu z parasolką), 5 pkt. pasy, pałąk - tacka, osłona na nóżki, kosz na zakupy. Różnica pomiędzy walkerem a teedy (miałam go przez 2 tygodnie) to taka, że podczas spaceru nie kopię nogami w kółka lub kosz na zakupy. Naprawdę dobrze się prowadzi i jest wygodny dla dziecka - sporo miejsca. Dla bardzo malutkiego dziecka może przeszkadzać brak przekładanej rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: babydreams walker - plecacie 10.02.05, 10:47 W porównaniu do ceny - jest dobry. Cóż można wymagać za taką cenę? Uwaga! Krótkie oparcie, mojej córce (16m) wystawała głowa. Ciężko podjechać pod krawężnik i dość telepie. Skrętne kółka jak dla mnie to niewypał w tym, wózku. W grubej kurtce (kombinezonie) nie mogłam dopiąć osłonki na nóżki. Oczywiście są to tylko moje spostrzeżenia. Moja koleżanka ma i jest zadowolona. Powiem krótko: Dla większego dziecka nie nadaje się ale dla małego mikruska jak najbardziej (bez urazy do nikogo)). Ja już go sprzedałam i dobrze... Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: babydreams walker - plecacie 10.02.05, 10:48 Zapomniałam dodać, że siedzonko jest płytkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: babydreams walker - polecacie 10.02.05, 17:39 za tą cenę nie jest zły, ale ma zdecydowanie za krótkie siedzisko i dziecko w nim zjeżdża, dobry dla półrocznego malucha, bo dla starszego zbyt mały. miałam go i sprzedałam z w/w powodów. może lepiej w tej cenie kupić coś używanego, ale lepszego np. pliko matic lub starszą inglesinę. dobrze rozważ wszstkie za i przeciw, bo ja już drugi raz bym tego wózka nie kupiła życzę trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś