bri 21.02.05, 11:25 Czy ktoras z Was uzywa wozka Buggybob? Zastanawiamy sie wlasnie nad kupnem. Bede wdzieczna za opinie. A moze polecacie jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syla_j Re: wozek i fotelik Buggybob 27.02.05, 18:01 Jeżdżę taką trajką z Matyldą Właśnie dowiedziałam się, że to wózki implastu.Kiedy kupowaliśmy go we wrzesniu był tylko jeden w sklepie i nikt nimi nie jeździł, zakupiliśmy go na "królika doswiadczalnego" I jesteśmy baaarrrdzo zadowoleni!!! Jako jedyny wózek który nam się podobał wchodzi do bagażnika bez zdejmowania kół. Lekko się go prowadzi. Fotelik na stelażu sprawdza się w supermarketach, regulowana rączka pasuje do mnie (159cm wzrostu i do dziadka jak śmiga na spacerki. Nie zamieniłabym go na inny Jakby się ktoś chciał przyczepić to raz po ściągnięciu przedniego koła skręcał w jedną stronę, ale jest regulacja tego koła, o czym uświadomił mnie mój kochany mąż Poza tym materiał po 4,5 miesiącach wygląda jak nowy, nie przemaka, nie brudzi się ps. na spacerach zwraca uwagę pozdrawiamy Sylwia z Matyldą Odpowiedz Link Zgłoś
neron9 Re: wozek i fotelik Buggybob 10.03.05, 19:29 Napisz mi proszę ile miesięcy ma Twoje dziecko, ponieważ na innym poście czytałam, że 3 miesięczne dziecko już się do niego nie mieści. Gondolka jest bardzo mała a ja bym chciała żeby dzidzia mieściła się w śpiworku na zimę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś