emiczek 13.03.05, 17:51 Co ten wozek ma w standarcie? zastanawiam sie nad nim lub nad PLIKO P3 Completo... jak sie nim jezdzi? jak sie sprawdza na dluzsza mete? wyglad ma zachecajacy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: uzytkowniczki Bebe Confort Allegro Plus 13.03.05, 21:12 Pliko P3 i BC Allegro to całkiem inny typ wózka. Pliko jest większe, bardziej rozbudowane, nawet po złożeniu zajmuje dużo więcej miejsca niż Allegro. Pliko nadaje się nawet dla całkiem małych dzieci (od 6 mies) a Allegro raczej dla starszych ( powyżej 1,5 roku). Allegro to klasa małych wózków-parasolek, ma inne zawieszenie, gorszą amortyzację i dlatego jest lepsze dla starszego dziecka. Przynajmniej ja nie wyobrażam sobie mojego dziecka w Allegro w wieku 6 mies, natomiast teraz ( prawie dwa latka) Allegro jest super. Używamy go jako drugiego wózka na krótkie trasy, wypady do sklepu. Jest wygodny dla dziecka, mnie też dobrze sie go prowadzi, jest lekki i malutki po złożeniu. Jednak na długie spacery od jesieni do wiosny używamy dużej spacerówki. Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: uzytkowniczki Bebe Confort Allegro Plus 15.03.05, 09:59 ja szukam wozka na lato i podroze tudziez wypady na zakupy dla obecnie roczniaka. mamy poza tym emmaljunge ktora dalej pewnie bedzie nam sluzyc... wazne jest dla mnie zeby zajmowal malo miejsca w bagazniku bo czesto wyjezdzamy, zeby latwo sie rozkladal i byl przyjazny dla dziecka jak i mamusi Odpowiedz Link Zgłoś