Dodaj do ulubionych

Wózek Graco

19.03.05, 23:52
Witam jakie macie doświadczenia z wózkami Graco i jaki polecacie
kupić.Zastanawiam się nad zakupem spacerówki napiszcie która
najfajniejsza.Dodam ze priorytetem jest waga bo mieszkam na trzecim pietrze
bez windy.
Pozdrawiam
Justyna i Wiki
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: Wózek Graco 20.03.05, 10:09
      Jesli waga to City Sport, Mirage lub Aero Sport Plus (je[li chcesz kupic z
      tegorocznej kolekcji). City jest zdecydowanie najlzejszy, ale tez dosc maly dla
      dzidzi, najbardziej komfortowy wydaje sie z tych trzech Aero - ja tez
      wybieralam ze wzgledu na wage i wybralam ten - jeszcze nie uzywalam, ale mam go
      w domu i wydaje sie ok (on jest nastepca Metro Sport z zeszlorocznej kolekcji,
      wazy 7,5 kilo)

Pozdrawiam
      Monika
    • iwek33 Re: Wózek Graco 20.03.05, 20:54
      Na tej stronie jest podobny wątek: sezon na spacerówki. Przed chwilą tam
      odpisywałam więc przeklejam:
      Z tego, co sie orientuję graco Mirage nie ma regulowanego podnóżka, więc
      średnio wygodny dla dziecka do spania, bo wiszą mu nóżki. Te mniejsze modele
      Graco mają słabą amortyzację, ja miałam kiedyś wózek Graco Breeze, też bardzo
      lekki, ale w krótkim czasie bardzo się rozklekotał i "ściągał" w lewo- trudno
      się prowadziło. Reklamowałam go i wymienili mi kółka, ale niewiele to pomogło.
      W końcu ułamała się rurka stelaża (!!!) i wózek wyrzuciłam na śmietnik Z Graco
      wyleczyłam się do końca życia. Osobiście polecam leciutkie spacerówki składane
      jak parasolki, ale większe niż parasolki, z super dobrą amortyzacją np:
      Inglesina Max lub Zippy. Dla drugiego dziecka kupiłam taką Inglesine Max (
      ok.700 ) i dopiero wtedy dowiedziałam się, co to jest komfort prowadzenia
      wózka. Waga ok;6,8 kg. Podobne do Inglesiny są wózki Peg perego Pliko , ale są
      droższe, ale tez bardzo przez mamy tu na forum wychwalane. Super lekkie,
      zgrabne, doskonałe do prowadzenia sa wózki Maclaren Techno, ale cena...(ok.1000)
      • mamawiktorki Re: Wózek Graco 20.03.05, 22:18
        Dzieki własnie tez czytam ten watek
    • essa Re: Wózek Graco 21.03.05, 16:16
      Witam!
      Mam wózek Graco, nie wiem jaki model ale ma plastikowe małe kółka i szczerze
      mówiąc/ pisząc szlak mnie trafia jak nim jeżdże po naszych chodnikach.
      Poza tym sam wózek jest oki, tylko z innymi kółkami niż plastikowe.

POZDRAWIAM
      essa

• chuda20 Re: Wózek Graco 22.03.05, 09:00
        Hej,
        ja miałam Quatro - jeździło się super.Ma duże koła, tackę dla dziecka i rodziców
        tylko nieststy ma małe siedzonko.Miałyśmy go niecałe pół roku bo moja mała w
        wieku 16 miesięcy zaczynała miec w nim ciasnawo i zmieniłysmy go na plico :o)
        Prócz teg małego siedzonka to złego słowa o wózku powiedziec nie mogę- jeździło
        się nim super.
        Co do wagi to nie wiem bo wnosiłam go tylko raz - do mycia przed sprzedażą :o)
        pOzdrawiam-A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka