monlud 21.03.05, 08:25 Jakie polecacie fotelik samochodowy dla 14-miesięczniaka. Waży około 12 kg. A może orientujecie się gdzie można tanio nabyć taki fotelik, może być używany. Myślałam np. o Allegro. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrówka. Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasssannndra Re: Jaki fotelik polecacie? 24.03.05, 14:55 Ostatnio tez sie nad tym zastanawiam.propoonuje taki od 9 do 36kg, cena ok250 z tych najtańszych i w miare bezpiecznych.Ostatnio w hypermarkecie natrafiłam na fotelik za ....39zł!!!już miałam go kupic, ale zasięgnełam porady Mam z forum i powiedziłąy mi, że to styropianowa atrapa by policja nie miała podstaw do wlepienia mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaa Re: Jaki fotelik polecacie? 24.03.05, 20:01 ja polecam kiddy life plus. My kupiliśmy nowy w sklepie internetowym (900zł) ale na allegro na pewno znajdziesz uzywany. Jestesmy bardzo z tego fotelika zadowoleni. Dziecko naprawdę siedzi w nim bezpiecznie. pozdrawiam Anetta i Sonia 25.07.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
euzebia500 Re: Jaki fotelik polecacie? 24.03.05, 22:14 Ja też polecam Kiddy Life Plus. Ja kupowałam w baby.com.pl - ostatnio nawet staniały. Po kilku miesiącach mogę powiedzieć że jest naprawde super. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska39 Re: Jaki fotelik polecacie? 25.03.05, 09:37 ja polecam Roemer King Ts Plus, super wygodny i dobra ocena w testach ADAC. w Niemczech tylko do dostania, choc takze mozna przez net, ceny od 140-170 Euro. Kiddy Life tez dostaniesz w Niemczech taniej , ja widzialam w sklepie Baby-Korb za 159 euro, ale wg mnie jest zdecydowanie mniej wygodny od Roemera. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: Jaki fotelik polecacie? 25.03.05, 11:01 My fotelik kupiliśmy w sklepie z akcesoriami dziecięcymi za ok.400 zł. Nie pamiętam jakiej firmy ale napewno z atestem. Jeśli chodzi o używany to nie radziłabym bo przecież może być po wypadku (chyba że z pewnego źródła od znajomych) a przecież to nie jest już bezpieczny fotelik a o bezpieczeństwo głównie tu chodzi. Wolałabym zaoszczędzisz na czymś innym ) Odpowiedz Link Zgłoś