Dodaj do ulubionych

Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie???

21.03.05, 14:52
Szukam i szukam i zniknęło całkowice ze sklepów internetowych, wiecie coś?
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 21.03.05, 14:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=21450707&v=2&s=0
    • mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.03.05, 07:15
      Dostałam odpoweidx od producenta
      "Niestety w chwili obecnej nie posiadamy krzesełka do karmienia - popyt
      przewyższył nasze ilosci w magazynie.
      możliwe ,że niektóre sklepy posiadają jeszcze w swojej ofercie
      krzesła , jednak nie jestem w stanie
      określić które.
      Natepna dostawa krzesełek awizowana jest na początek kwietnia.
      Przepraszamy za kłopot "
      .
      • jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.04.05, 11:47
        Podciągam do góry!
        Czy już pojawiły się w sprzedazy te krzesełka??????
        A może wiecie gdzie w sieci mozna kupić to krzesełko??????????
    • mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.04.05, 13:04
      Byłam w hurtowni i tam zadzwoniono do producenta aby zamówic dla mnie to
      krzesełko i niestey info było takie, że krzesełka pojawia sie dopiero w połowie
      maja...
      Ja jeszcze karmie Igora w foteliku, ale chciałabym zmienic juz na krzesełko -
      coraz juz bliższa jestem aby kupic jakies inne...
      • jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.04.05, 13:49
        buusad(
        ja tez karmie ciagle w foteliku, szkoda ze nigdzie nie ma tego krzesełkasad(
        A moze?!???
        piszcie jak cos wiecie!
    • jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 23.04.05, 15:11
      hop do góry
    • mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 04.05.05, 14:11
      Dzwoniłam dziś do babydreams i pani odpowiedziała mi, że maja zamówiona dostawę
      do portu w Gdyni (czyli kurcze z Chin to musza sprowadzać) w drugiej połowie
      maja...
    • agunia33 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 05.05.05, 09:24
      Witajcie.
      Ja mam takie krzesełko,kupiłam jakiś czas temu na allegro i jestem bardzo zadowolona.Potem fakt,przez jakiś czas nie było nigdzie tych krzesełek.Nie wiem jak to jest w innych miastach ale w Rzeszowie znajoma widziała to krzesełko niedawno w sklepie-tylko cena porażająca-430zł a ja zapłaciłam 327zł już z przesyłką kurierską.
      • jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 12.05.05, 17:21
        hop do góry
        Moze wreszcie gdzieś można kupic to krzesełko????
        Moze jakiś sklep www????
        • chomicza-mama Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 12.05.05, 19:22
          Witam. Podobno do sklepów ma trafić po 15 maja.
          • jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 13.05.05, 14:38
            Hip!HIp!HUURA!!
            W CALINECZCE mają być w przyszłym tygodniusmile))
            • zduno2 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 17.05.05, 11:56
              jest na allegro
            • przybyszadam Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 17.05.05, 22:58
              Krzesełka będą w sprzedaży w Calineczce od 18 maja w 2 kolorach. Cena??? Taka
              sama jak wcześniej... 319zł
    • ewabart Allegro 340 zl 17.05.05, 13:53
      www.allegro.pl/show_item.php?item=51685401
      • zduno2 sklep internetowy 17.05.05, 19:55
        www.madar.siedlce.pl/sklep.htm
        • jokka A ja chce kolor 02 18.05.05, 11:08

zduno2 napisała:

> www.madar.siedlce.pl/sklep.htm

I tylko tam jest dostepny.
          Czy ktoś upował w tym sklepie????
          • shaktic Re: A ja chce kolor 02 18.05.05, 13:46
            koloru 02 nie ma w tej dostawie. Tylko 01 i 03. Na którymś z nich jest podobno
            dodatkowo jakiś misiaczek, ale dokładnie nie wiem.
            Sylwia
            • zduno2 Re: A ja chce kolor 02 18.05.05, 21:32
              jest też w calineczce
              • pamap Kupiłam:)) 19.05.05, 09:35
                Wczoraj dzięki przepływowi informacji na tym forum udało mi sie zobaczyć
                krzesełko o którym tyle sie naczytałam tutaj i nawet po obejrzeniu kupićsmileJuż
                myślałam że nie doczekamy sie tego krzesełka - mała już jadła w spacerówcesmile
                okazało sie że sprzedawca wystawiający na allegro ma sklep niedaleko nassmile)
                Co prawda jest ono o 21 zł drożej ale już miałam dość czekania. I jak narazie
                nie żałuje smileMała już jadła dwa razy w nim i co najlepsze to mogę ją w końcu
                posadzić, nie bać sie że mi wyleci i zaciągnąć za sobą do kuchni - ona jest
                cała szczęśliwa a ja mogę spokojnie zrobić obiadeksmile)Mam nadzieje że w dalszym
                użytkowniu krzesełko sie również sprawdzi. Ja kupiłam kolor 03 i on jest
                właśńie z misiem . I w rzeczywistości okazało sie że ten niebieski nie jest
                gładki tylko to jest krateczka. No cóż kolorystyki to oni nie mają mojej
                ulubionej bo akurat za niebieskim nie przepadam- no i jeszcze troche razi mnie
                ten czarny drugi blat - powinni zakazać wykorzystywaniu koloru czarnego w
                dzieciecych wyrobachsmile)no ale suma sumarum ogólnie przyjemne dla okasmile oby
                użytkowanie równiez takie było .
                • mamaigora1 Re: Kupiłam:)) 23.05.05, 10:43
                  A ja czekam, zamówiłam

Nie moge sie juz doczekać...
    • mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 25.05.05, 12:40
      Dzisiaj przyszło z calineczki - z opłata za przesłanie 344 PLN
      No to teraz będe testowac i mam nadzieje, że sie nie zawiodę wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka