mamaigora1 21.03.05, 14:52 Szukam i szukam i zniknęło całkowice ze sklepów internetowych, wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 21.03.05, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=21450707&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.03.05, 07:15 Dostałam odpoweidx od producenta "Niestety w chwili obecnej nie posiadamy krzesełka do karmienia - popyt przewyższył nasze ilosci w magazynie. możliwe ,że niektóre sklepy posiadają jeszcze w swojej ofercie krzesła , jednak nie jestem w stanie określić które. Natepna dostawa krzesełek awizowana jest na początek kwietnia. Przepraszamy za kłopot " . Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.04.05, 11:47 Podciągam do góry! Czy już pojawiły się w sprzedazy te krzesełka?????? A może wiecie gdzie w sieci mozna kupić to krzesełko?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.04.05, 13:04 Byłam w hurtowni i tam zadzwoniono do producenta aby zamówic dla mnie to krzesełko i niestey info było takie, że krzesełka pojawia sie dopiero w połowie maja... Ja jeszcze karmie Igora w foteliku, ale chciałabym zmienic juz na krzesełko - coraz juz bliższa jestem aby kupic jakies inne... Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 22.04.05, 13:49 buu( ja tez karmie ciagle w foteliku, szkoda ze nigdzie nie ma tego krzesełka( A moze?!??? piszcie jak cos wiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 23.04.05, 15:11 hop do góry Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 04.05.05, 14:11 Dzwoniłam dziś do babydreams i pani odpowiedziała mi, że maja zamówiona dostawę do portu w Gdyni (czyli kurcze z Chin to musza sprowadzać) w drugiej połowie maja... Odpowiedz Link Zgłoś
agunia33 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 05.05.05, 09:24 Witajcie. Ja mam takie krzesełko,kupiłam jakiś czas temu na allegro i jestem bardzo zadowolona.Potem fakt,przez jakiś czas nie było nigdzie tych krzesełek.Nie wiem jak to jest w innych miastach ale w Rzeszowie znajoma widziała to krzesełko niedawno w sklepie-tylko cena porażająca-430zł a ja zapłaciłam 327zł już z przesyłką kurierską. Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 12.05.05, 17:21 hop do góry Moze wreszcie gdzieś można kupic to krzesełko???? Moze jakiś sklep www???? Odpowiedz Link Zgłoś
chomicza-mama Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 12.05.05, 19:22 Witam. Podobno do sklepów ma trafić po 15 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 13.05.05, 14:38 Hip!HIp!HUURA!! W CALINECZCE mają być w przyszłym tygodniu)) Odpowiedz Link Zgłoś
zduno2 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 17.05.05, 11:56 jest na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
przybyszadam Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 17.05.05, 22:58 Krzesełka będą w sprzedaży w Calineczce od 18 maja w 2 kolorach. Cena??? Taka sama jak wcześniej... 319zł Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Allegro 340 zl 17.05.05, 13:53 www.allegro.pl/show_item.php?item=51685401 Odpowiedz Link Zgłoś
jokka A ja chce kolor 02 18.05.05, 11:08 zduno2 napisała: > www.madar.siedlce.pl/sklep.htm I tylko tam jest dostepny. Czy ktoś upował w tym sklepie???? Odpowiedz Link Zgłoś
shaktic Re: A ja chce kolor 02 18.05.05, 13:46 koloru 02 nie ma w tej dostawie. Tylko 01 i 03. Na którymś z nich jest podobno dodatkowo jakiś misiaczek, ale dokładnie nie wiem. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
pamap Kupiłam:)) 19.05.05, 09:35 Wczoraj dzięki przepływowi informacji na tym forum udało mi sie zobaczyć krzesełko o którym tyle sie naczytałam tutaj i nawet po obejrzeniu kupićJuż myślałam że nie doczekamy sie tego krzesełka - mała już jadła w spacerówce okazało sie że sprzedawca wystawiający na allegro ma sklep niedaleko nas) Co prawda jest ono o 21 zł drożej ale już miałam dość czekania. I jak narazie nie żałuje Mała już jadła dwa razy w nim i co najlepsze to mogę ją w końcu posadzić, nie bać sie że mi wyleci i zaciągnąć za sobą do kuchni - ona jest cała szczęśliwa a ja mogę spokojnie zrobić obiadek)Mam nadzieje że w dalszym użytkowniu krzesełko sie również sprawdzi. Ja kupiłam kolor 03 i on jest właśńie z misiem . I w rzeczywistości okazało sie że ten niebieski nie jest gładki tylko to jest krateczka. No cóż kolorystyki to oni nie mają mojej ulubionej bo akurat za niebieskim nie przepadam- no i jeszcze troche razi mnie ten czarny drugi blat - powinni zakazać wykorzystywaniu koloru czarnego w dzieciecych wyrobach)no ale suma sumarum ogólnie przyjemne dla oka oby użytkowanie równiez takie było . Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Kupiłam:)) 23.05.05, 10:43 A ja czekam, zamówiłam Nie moge sie juz doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Krzesełko do karmienia Baby dreams - gdzie??? 25.05.05, 12:40 Dzisiaj przyszło z calineczki - z opłata za przesłanie 344 PLN No to teraz będe testowac i mam nadzieje, że sie nie zawiodę )) Odpowiedz Link Zgłoś