Dodaj do ulubionych

polecam wózek Emaljunga

30.03.05, 23:10
Naprawdę warto, w promocji jest teraz do niego dodawana torba na ramę i
śpiworek. Wózek jest szwedzki, ma wszystko, co miec powinien i jest
fantastyczny w użytkowaniu. Kosztuje gondola ze spacerówką około 1 700 zł. My
z Mężem na poczatku szykowaliśmy się na wydatek ok. 2500, ale naprawdę fajnie
zareklamowała nam Emaljunga starsza pani ze sklepu.

polecam
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 07:46
      pewnie super, ale ja na wozek zaplanowalam maksymalnie 1300-1500. sad
    • julka72 Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 09:52
      qcharzowa, a gdzie kupiłaś ten wózek (tzn. w jakim mieście?)? Mam wrażenie, że
      w Wawie nie schodzą poniżej 2700, ale może jest coś, o czym nie wiem?
      • aleksandra32 Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 10:23
        Włączę się w dyskusję bo akurat w ten weekend mam zamiar kupić wózek
        Emmaliunga. Do tej pory byłam przygotowana na wydatek około 2700 zł ale właśnie
        niedawno weszła nowa kolekcja tych wózków Emmaliunga Smart, które kosztują
        właśnie około 1600 zł (Warszawa). Są dokładnie tak samo dobre jakościowo jak te
        droższe wersje (EDGE i Classic), w użytkowaniu niezawodne i baaaaardzo trwałe.
        Różnica polega na tym, że nie mają możliwości regulacji amortyzacji (tylko
        jeden poziom ale w zupełności wystarczy)i rączka wóżka sie nie przekłada, więc
        jak chcemy dziecko mieć w wózku przodem do siebie (spacerówka) to trzeba
        odwrotnie zamontować siedzisko - no ale to chyba nie jest problem...
        W każdym razie wydaje mi się, że te drobne różnice nie są warte tego żeby za
        droższą wesrję wózka dopłacić 1000 zł. A jakość jest naprawdę super.
        PZDR
        • 7venezia Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 10:30
          a czy to jeste wozek typu 3w1? bo ja chcialam kupic peg perego pliko3 ale mam
          jeszcze czas do namyslu - napiszcie cos wiecj.
          • qcharzowa do 7venezia 31.03.05, 19:58
            to jest gondola i spacerówka, do tego na stelaż mozna też wrzucić nosidełko i
            np, kiedy chcesz się wybrać do sklepu, możesz śmiało zabrać w nim Maluszka.
            Nosidełko to koszt ok. 600 zł w Wwiw, takie specjalne Maxi Cosi Cabrio
        • karolimka1 Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 10:41
          Ja kupilam swoj w warszawie za 1200 PLN w hurtowni przy Polczynskiej.
          Spacerowka z gondolą, z torbą i ze śpwiorkiem.
          Ale jestem z siebie dumna, mowie Wam! Taki sam w świecie Dziecka w jupiter byl
          za 1700 PLN
        • ejaell RÓŻNICE 31.03.05, 12:27
          Też celuję w emmaljungę- niepodważalnie wszyscy zwracają uwagę na jej jakość!

Genialnych informacji udzieliły nam w warszawie babki w 2 sklepach "wózek" po
          obu stronach al.Solidarności (ok 200-250m od pl.bankowego). Teraz więc wacham
          się między dwoma modelami - smart ( duża gondola, wysoko nad ziemią, co przy
          gondli jest "+" ale przy spacerówce wadą ( dziecko jak już podrośnie samo nie
          wyjdzie...no i spacerówka jest stosunkowo mała) a crossway -wada - mniejsza
          gondola (może któraś z was mi to ułatwi i poda argument za mniejszą gondolką?
          plizzzz :o), za to duża zgrabna spacerówka, córka sprzedawczyni cały czads nią
          jeździ a ma 2,7mies !!!

Acha, z tymi różnicami między wózami za 2700 a 1550-1700 nie jest tak prosto,
          i nie dotyczą tylko amortyzacji (smart jej nie ma -a crossway tak).
          Np:
          ** spód gondolki - w smarcie to zwyła dykta z nawierconymi otworkami - minus -
          nie ma podnoszenia i regulacji położenia plecków - dziecko może leżeć tylko na
          płasko - może to stanowić problem od ok.3mies - gdy małe próbuje podnosić
          główkę i chce widzieć ( opinia p. sprzedawcy smile
          Dodatowo, te 0,5cm otworki słabo "oddychają" - w drogich wózkach podłoże jest
          konstrukcją z regulowanym położeniem plecków i regulowanymi kilkustopniowo
          otworami wentylacyjnymi...
          ** w gondoli smarta nie ma bocznych wywietrzników = nie ma wentylacji
          ** jakość materiałów z których zostały wykonane i stelaż i obicia jest różna
          itp,itd.
          wykład na temat tych różnic pani zrobiła nam pół gidzinny smile
          dla nas emmaljunga spełnia jeszcze jeden kluczowy warunek - mamy wąską 60cm
          windę. On się mieści smile))
          Tak czy inaczej 2700 nie wydam, muszę więc tylko rozstrzygnąć temat rozmiarów
          gondolki i zdecydować smart czy crossway...

pozdrawiamy
          • ellap Re: RÓŻNICE 31.03.05, 12:38
            Jeśli wahasz sie: lepsza gondola a gorsza spacerówka czy gorsza gondola i
            lepsza spacerówka to zdecydowanie polecam kupić jak najlepsza spacerówkę i pod
            tym kątem kupować wózek. Chyba że planujesz kupić dodatkowo typową spacerówke.
            PS Mniejsza gondoka - szybciej przesadzisz dziecko do super spacerówkismile))
            Zreszta moja córka nie chciała jeździć w gondoli jak skńczyła 5 miesiecy.
            Nuda...
          • primka Re: RÓŻNICE 31.03.05, 12:44
            W smarcie możesz podnieść dziecku poziom, jest regulacja, tylko mniej wygodna
            niż w tych droższych modelach. Trzeba unieść materacyk i od srodka to ustawić.
            Sama sprawdzałam. A co do spacerówki to wcale nie jest ona tak wysoka jak
            gondolka - mocuje sie ją trochę niżej niż gondolkę.
            Powodzenia w dokonywaniu wyboru smile
            • ejaell Re: RÓŻNICE 31.03.05, 15:42
              oj, jesteś pewna? zdejmowaliśmy materacyk -lita decha, mało regulowalna... smile
      • qcharzowa Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 19:55
        w Warszawie, w sklepie przy Al. Solidarności, są dwa vis a vis siebie,,
        naprawdę warto
    • kafreen Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 10:46
      Ja również polecam. Użytkujemy go z synkiem już od 11 miesięcy. Tylko uczciwie
      dodam, że jest diabelnie ciężki. Nie polecam zatem mamom, które mieszkają
      powyżej 1 piętra bez windy i nie mają wózkarni, więc będą musiały wlec ten
      wózek po schodach do góry i na dół. Skutecznie odstrasza od spacerów wink
      Pozdrawiam
      • olkaaaa Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 10:49
        a ja nie moge tego wózka znaleźć w internecie
        • 7venezia Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 10:53
          ja tez nie -podajcie jakies namiary na niego, bo cena faktycznie atrakcyjna.
          • ellap Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 10:58
            A ja mam pytanie. Czy to jest faktycznie zwykła gondola czy taka sztywna torba
            do montowana na spacerówce? Mam taką torbę i zastanawiam sie teraz nad kupnem
            prawdziwej, dużej gondoli.
            • julka72 Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 11:05
              Zajrzyj na stronę www.emmaljunga.com.pl - tam sobie pooglądasz, są też
              i9nformacje nt. wymiarow, kolorów itp.
            • aleksandra32 Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 11:06
              To jest wózek typu dwa w jednym z najnormalniejszą na świecie dużą gondolą (80
              cm) i szeroką spacerówką (do 3,5 roku). Do wózka można dokupić fotelik
              samochodowy maxi cosi (np: bardzo polecany model cabrio), który pasuje do wózka
              Emmaliunga.
              Wózek można obejrzeć na przykład na stronie www.familyshop.com.pl (model SMART)
              Mam pytanie o dokładny namiar na tą hurtownie na ul. Połczyńskiej.
              • ellap Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 11:25
                Dzięki, jednak nie dokupię gondoli. Już nie ma takiej kolorystyki, wiec budka
                nie bedzie pasowaćsad
                Damy rade bez gondolki, i tak wiekszość czasu pewnie bedziemy spędzać w
                ogrodziesmile))
                Jeśli chodzi o sklep, to na połczyńskiej jest sklep na rogu z Dzwigowa. Raczej
                adres jest Dzwigowa coś tam, nie Połczyńska chyba że chodzi o inną hurtownie.
                Pozdrawiam
        • qcharzowa do Olkiii 31.03.05, 20:02
          www.calineczka.pl to super stronka, tam też jest emmaljunga
      • qcharzowa do Kafreen 31.03.05, 20:01
        Ja radzę sobie z nim w taki sposób, że schodząc zjeżdżam tylnymi kolami po
        schodach po kolei stopień po stopniu, a wchodząc tak samo wciągam. Nie jest
        najgorzej.
        • kafreen Re: do qcharzowej + o adaptorze i bagażniku auta 01.04.05, 09:35
          Ja robię dokładnie tak samo wink
          Tyle, że już bez dziecka w wóżku. Wygląda to tak: najpierw zjeżdżam wóżkiem.
          Zostawiam go na dole. Lecę po synka. Wychodzimy na dwór. Po spacerze kolejność
          jest odwrotna.
          Do wózkarni mam 8 schodów, ale za to b. stromych (i w wózkarni brudno), więc
          wolę targać do domu.
          Na szczęście to tylko czasowy pobyt u dziadków, bo od września mieszkać będę na
          parterze bez 1 schoda (hura, hura)!!! smile

Aby nie było zupełnie nie w temacie: polecam Dziewczyny kupcie do wózka adaptor
          do fotelika Maxi Cosi. Jak będziecie kupowaćrazem z wóżkiem to pewnie jakiś
          rabat wytargujecie, a adaptor okazuje sięnieodzwony, kiedy jeżdzi się z malecem
          samej gdzieś dalej - czy to do sklepów czy do lekarza i ma mały bagażnik w
          aucie.
          No właśnie, bo uczciwie muszęnapisać, że wózek jest duży i nie wchodzi do
          wszystkich bagażników. Do alfy romeo sportwagon podwozie z gondolą mieściło
          się "na styk", do toyoty corolli wlazło tylko samo podwozie (i tu atutem był
          fotelik).
          Pozdrawiam
    • mamamonia1 Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 11:01
      dziewczyny podajcie namiary na ta hurtownię na Połczyńskiej. zgóry dziękuję
    • primka Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 11:14
      Mi też bardzo podoba się ten wózek i mimo tego, że do porodu jeszcze kupa czasu
      (23tc), od miesiąca mam go już w domu smile
    • plomyk Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 11:23
      Witajcie,
      ja tez polecam ten wozek. Uzytkujemy swoja emmaljunge juz 19 miesiecysmile i sluzy
      swietnie.
      Co do nowej wersji smart to nie ma jeszcze klimatyzacji gondoli (ale zapewniam,
      ze nie jest wazna, bo my z naszej prawie nie korzystalismy).
      Ja widzialam tanie emmaljungi w swiecie wozkow w Al.Solidarnosci w warszawie,
      pozdrawiam,
      Ania
    • aleksandra32 Re: polecam wózek Emaljunga 31.03.05, 12:47
      A czy ten model Crossway to też Emmaljunga czy to jest już jakiś inny
      producent??? Jeśli to możliwe prosze o podanie linka gdzie mogłabym ten wózek
      obejrzeć. Dzięki.
      • monismonis Hurtownia przy połczyńskiej?? 31.03.05, 16:41
        Karolimka1 gdzie dokładnie jest ta hurtownia??? Bo rzeczywiście tanio dałaś za
        wózek! Może ktoś wie gdzie tam hurtownia?
    • malaga_1 Re: polecam wózek Emmaljunga 31.03.05, 19:24
      widze ze mam ten sam dylemat co ejaell
      tez bardzo powaznie rozwazam zakup emmaljungi tylko nie wiem czy smart czy
      crosway
      rzeczywiscie spacerowka w smarcie zaczepia sie nieco nizej niz gondolka, ale i
      tak jest wyzsza od tej w crosway o jakies 4 cm - to chyba nie jest duzo
      mnie bardziej przeszkadza to ze obicie na podnozku w smarcie nie zdejmuje sie
      tak jak w crosway'u- malo praktyczne jak dzieciak bedzie stawal bucikami
      no i boje sie czy nie bedzie za male nosidelko w crosway'u - dzidzia urodzi sie
      w czerwcu wiec na zime na pewno juz do nosidla sie nie zmiesci, ale to chyba
      nie problem bo juz moze jezdzic w spacerowce, ale czy na lato w waskim nosidle
      nie bedzie za duszno? ponoc latem kiepsko sie nosidla sprawdzaja, lepiej jak
      gondolka jest szersza bo jest wiekszy przewiew
      no i tak zle i tak niedobrze i nadal nie wiem co lepsze
      jezeli chodzi o atrakcyjne ceny smartow i croswayow - to ponoc jest to promocja
      wiec chyba trzeba sie spieszyc bo moze sie niebawem skonczyc
      chetnie poczytam o innych Waszych za i przeciw tym modelom no i na co sie
      ostetecznie zdecydujecie
      • malaga_1 Re: polecam wózek Emmaljunga 05.04.05, 10:45
        wczoraj byłam w Swiecie Dziecka w Jupiterze i pan powiedział ze z Croswayów z
        promocji zostały u bezposredniego dystrybutora tylko 2 kolory z kolekcji
        zeszłorocznej, wiec wszystko wskazuje ze ta promocja niebawem sie moze skończyc
        Smarty jeszcze sa dostepne w pełnej kolorystyce
        Ja nadal nie wiem na który z tych wózków sie zdecydować do terminu mam jeszcze
        2 miesiace i nie chciałam duzo wczesniej kupowac wozka, ale wiedze ze czas na
        przyspieszenie decyzji jezeli ma to ostatecznie być ktorys z tych dwoch modeli
        a Wy juz zadecydowałyscie?

ps. wczoraj dzwoniłam na Dzwigowa i Smarty maja tam za 1550
    • jennefer3 Re: polecam wózek Emaljunga 01.04.05, 12:18
      to naprawdę dobry wózek.Obecnie oczekujemy drugiego maleństwa ,nasza starsza
      córcia obecnie pięciolatka miała wlaśnie Emmaljungę, model podobny doobecnego
      Classic Sport.Właściwie od początku nie było wątpliwości-Emmaljunga ponownie!
      Dodam ,że nasz poprzedni wózek użytkuje synuś mojej przyjaciółki,która też
      bardzo go chwali.Obecnie zdecydowaliśmy się na wersję Smart i szczerze mówiąc
      nie widzimy znaczących róznic w wersjach o 1000 droższych .Polecam każdemu kto
      ceni klasykę natomiast odradzałabym tym którzy mieszkają na wyższych piętrach
      bez windy wersje gondola+spacerówkaoraz tym którzy są skazani na komunikację
      miejską (ciężko wnieść)
    • mamamonia1 Re: polecam wózek Emaljunga 02.04.05, 17:39
      NAmiary na hurtownię na Połczyńskiej ETG EWA Górczyńska ul. Dźwigowa 51
      tel.6663708 Ja dzisiaj zakupiłam Emaljungę classic model 2005 kolor royal mint
      za 2390 - 2% rabatu przy płatności gotówka. Fotelik Maxi cosi do montazu na
      stelażu wózka276 zł, adapter do montażu fotelika 12o zł. Bardzo polecam sklep
      i sprzedawcę pana Adama wszystko cierpliwie tłumaczy i nic nie wciska na siłę.
    • aleksandra32 Re: polecam wózek Emaljunga 05.04.05, 10:53
      Cześć dziewczyny,
      Pisze bo chcę się z Wami podzielić wrażeniami po dokonanym w ten weekend
      zakupie wózka Emmaljunga Smart. Dokładnie go sobie obejrzałam i teraz nie mam
      najmniejszych wątpliwości, że to był dobry wybór. Jest naprawdę baaaardzo
      solidny, duży, na ogromnych kołach z porządnym koszem na zakupy i dużą, wygodną
      dla dzieci spacerówką. Prowadzi się go bardzo wygodnie (wiem, bo woziłam w nim
      moje dwa koty, które koniecznie musiały sprawdzić nowy nabytek...). Poza tym,
      że nie należy do najlżejszych, nie słyszałam o nim ani jednej złej opinii.
      Uważam, że za cenę około 1600 zł, to jest NAPRAWDĘ OKAZUJA!!!
      Poza tym polecam od razu zakup fotelika samochodowego Maxi Cosi Cabrio. Duży,
      doskonałej jakości i pasuje do stelaża Emmaljunga.
      PZDR
      • zak141 Re: polecam wózek Emaljunga 06.04.05, 12:56
        Czy możesz potwierdzić lub zdementować, że istnieje możliwość regulacji
        siedziska w gondolce. Mi się wydawało, że widzę tam litą sklejkę, ale ktoś
        pisał, że regulacja jest.
        • aleksandra32 Re: polecam wózek Emaljunga 06.04.05, 13:00
          zak141 napisał:

> Czy możesz potwierdzić lub zdementować, że istnieje możliwość regulacji
          > siedziska w gondolce. Mi się wydawało, że widzę tam litą sklejkę, ale ktoś
          > pisał, że regulacja jest.

Można regulować siedzisko w gondolce! Deska na dnie wózka jest po prostu
          podzielona na dwie części - ta górna jest oczywiście mniejsza i właśnie tą
          część można swobodnie podnosić i w ten sposób wybrac sobie dogodną pozycję dla
          dziecka. Super rozwiązanie. Naprawde polecam ten wózek.
          PZDR.
        • malaga_1 Re: polecam wózek Emaljunga 06.04.05, 19:18
          W gondolce smarta jest mala regulacja tzn. spod jest ze sklejki i dodatkowo
          jest jeszcze mala sklejka w gornej czesci gondolki ktora mozna uniesc i to cala
          regulacja; czyli sa dwa poziomy albo calkiem plasko albo z uniesiona glowka ; z
          tego co widzialam to ta regulacja jest jednostopniowa
    • m.bednarczyk Re: polecam wózek Emaljunga 06.04.05, 13:47
      Bardzo mi się podoba model Edge na podwoziu Sport (wydaje mi się, że przekładana
      rączka to bardzo ważne, ale to moje odczucia po pierwszym dziecku). Niestety nie
      mam możliwości obejrzenia wózka na żywo, więc prosze o opinie. Co o nim myślicie?
      • mamamonia1 Re: polecam wózek Emaljunga 06.04.05, 16:27
        Wbrałaś najdroższy model jest super. ja zakupiłam classic nie ma przekładanej
        rączki ale można przy spacerówce dowolnie zamontować siedzisko, oczywiście
        zanim posadzisz dziecko. Poza tym edge ma regulowana wysokość rączki ważne
        jeżeli masz np bardzo wysokiego męża.
        • m.bednarczyk Re: polecam wózek Emaljunga 07.04.05, 08:15
          Wszelkie dane techniczne znam chyba na pamięć, tyle razy oglądałam go w
          internecie. Jak możesz to powiedz coś na temat obicia i ogólnego wykończenia
          wózka. Czy tapicerka jest łatwa do utrzyamnia w czystości, czy kolor nie spierze
          się po pierwszym pociągnięciu mokrą gąbką. A amortyzatory? Jak w praktyce? Będę
          wdzięczna za odpowiedź, bo co jak co ale to poważny wybór smile. Pozdrawiam
          • mama31 Re: polecam wózek Emaljunga 07.04.05, 12:03
            11 lat temu kupiłam swojemu synkowi taki wózek, byłam z niego b. zadowolona, bo
            wart był tych pieniędzy. Obecnie spodziewam się drugiego dziecka i ten wózek
            (po kilku latach użytkowania wygląda jak nowy) znowu będzie mi służył.
    • plomyk waga wozka 07.04.05, 12:52
      Dziewczyny,
      czytam i czytam, ze mowicie, ze emmaljunga jest ciezka i zastanawiam sie jak to
      mozliwe bo moja jest bardzo lekka. Okazuje sie, ze emmaljunga jest sprzedawana
      na 2 roznych stelazach - stalowym i aluminiowym. Stelaz aluminiowy wprawdzie
      jest drozszy, ale bardzo lekki i bez zadnegoproblemu sama wkladalam go do
      samochodu. Polecam!
      pozdrawiam,
      Ania
    • sylwia.ax Re: polecam wózek Emaljunga 07.04.05, 16:10
      Ja też polecam Emmaljungę; my użytkujemy już 14 miesięcy i jestem b.
      zadowolona. Faktem jest - jak zauważyła jedna z dziewczyn, ze jest cięzki i
      trudno samej go targać po schodach (ja mam windę wiec nie mam problemu), ale na
      spacerach świetnie się sprawdza, bo lekko się prowadzi, sprawnie skręca itd.
      Pozdrawiam
    • 2kasia2 Re: polecam wózek Emaljunga 07.04.05, 20:48
      Moje drugie dziecko jeździ w takim wózku. Pierwsze dziecko użytkowało go przez
      2 lata. Wózek nadal jak nowy i jest bardzo wygodny. Niesamowicie trwały i co
      najważniejsze bardzo wygodny i dla noworodka i dla roczniaka. Polecam. Wiem, że
      jest drogi ( ja kupiłam go za 1700zł 4 lata temu), ale warty ceny szczególnie
      jeśli kupuje się go dla pierwszego dziecka, a planuje się jeszcze dzieci
    • joannaszym Re: polecam wózek Emaljunga 07.04.05, 23:06
      Ja też kupiłam w promocji spacerówkę z gondolką w sklepie mama i ja w gdańsku
      oliwie model crossway. Zapłaciłam 1500 zł. I faktycznie się opłacało ponieważ
      sama spacerówka z tego modelu kosztuje 1899 zł. Patrzałam na stronie calineczki.
      Chociaż jeszcze z niego nie korzystam, bo maleństwo jeszcze mam w brzuszku, to
      i tak jestem zadowolona. Wygląda masywnie, a prowadzi się go jak piórko i ma
      rewelacyjną amortyzacje.
      Fakt, gondolka jest mała, ale za to spacerówka obszerna i wygodna. brakowało mi
      tego przy pierwszym wózku u mojej pierwszej córci, gdyż miałam ciasną i malutka
      spacerówkę Inglesina.
      • oliwkaania problem z budką 10.04.05, 17:28
        Mam emmaliungę Classic Duo Combi. Kiedy jeździłam z gondolką, to czasami
        opadała (składła)się lekko budka, tak może o 1/4 całego rozłożenia.

Teraz natomiast już przełożyłam spacerówkę i budka również się składa jak mam
        wózek w pozycji leżącej, a jak podnoszę oparcie wózeczka do pozycji
        siedzącej, to budka się cała przesuwa i potem ciężko jest położyć oparcie do
        poziomu i całą budkę z tyłu muszę osadzać od nowa (naciągać równo na oparcie).

Nie wiem, czy coś źle zakładam? Może ktoś z Was się też z tym spotkał, o ile
        zrozumiale napisałam o co mi chodzi...
    • marchefka27 Re: polecam wózek Emaljunga 11.04.05, 13:44
      malaga_1 napisał:
      "mnie bardziej przeszkadza to ze obicie na podnozku w smarcie nie zdejmuje sie
      tak jak w crosway'u- malo praktyczne jak dzieciak bedzie stawal bucikami"

Mi też to nie pasowało, ale pan w sklepie pokazał nam jak przełożyć tą osłonkę,
      gdy dziecko ma bardzo brudne buty, a potem z powrotem nałożyć. No i podobno (wg
      użytkowników) materiał ten nieżle się czyści.]

My też jesteśmy zdecydowani na Smarta, szukamy teraz tylko najkorzystniejszej
      oferty. W Calineczce sa po 1587, ale widzę ze na Dzwigowej jeszcze teniej.
      Szukamy wiec dalej.

Czy ktos juz ustalił gdzie jest ta hurtownia na Połczyńskiej gdzie karolina
      dała 1200 za emmaljungę ???
      • fulvia16 Re: polecam wózek Emaljunga 11.04.05, 16:45
        A my zakupiliśmy Emmaljunge duo egde na stelażu sport z przekładaną rączką.
        Fakt, że cena powala, ale chcielibyśmy aby wózek jak najdłużej nam służył.
        Wózek jest śliczny, ma przekładaną rączkę, jest bardzo solidny, do lekkich nie
        należy (ale to dla nas nie problem), ma wentylację w gondolce, oddychający
        materacyk, pompowane koła, można prać jego obicia, ma moskitierę, folię od
        deszczu i masę innych udogodnień - jednyny minu to faktycznie cena.
        pozdr
        F.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka