aniapz1 20.04.05, 11:02 Chcę mojej małej kupić jeździk pchacz. Ale mam małe mieszkanie z dywanami. Który jeździk jeździ po dywanie? Myślałam o Playskool. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewitek01 Re: Który jeździk pchacz jeździ po dywanie? 20.04.05, 11:13 zamiast tradycyjnego jeździka polecam trójkołowy jeździek firmy Little Tikes; dwa kólka z przodu, jedno z tyłu- bardzo łatwo się dziecku na nim odpychać, bo nóżki nie uderzają w tylne kółko; Odpowiedz Link Zgłoś
aniapz1 Re: i jeszcze... 20.04.05, 11:42 Ale czy on może służyć jako chodzik pchacz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaka chodzik pchacz - hipcio 20.04.05, 12:01 Mamy hipcia fisher price, jeździ po dywanie aż za bardzo olka ma 9 miesięcy i jeździk jest dla niej jeszcze zbyt szybki, ale na trawniku jest ok. Tak w ogóle to jej pierwsza zabawka, którą się jeszcze nie znudziła. Potrafi na hipciu wysiedzieć nawet ponad pół godziny. Podsumowując - udany zakup. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapz1 Re: Który jeździk pchacz jeździ po dywanie? 21.04.05, 11:02 Dzięki za odpowiedzi. A ma ktoś z Was ten jeździk Playskool www.tanimarket.pl/_produkt.php?cPath=&products_id=2564 Odpowiedz Link Zgłoś