zuziarozia 04.05.05, 20:33 Witam. Czy ktoś zna spacerówke x=landera na czterech kołach skrętnych. Jestem ciekawa jak sie spisuje. pozdrawiam i dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zombi_25 Re: X-lander X3 04.05.05, 20:39 Cześć! Ja nie znam ale też zastanawiam sie nad kupnem tego wózka lub X1.Niestety wiem że od czerwca ma wejść nowa kolekcja tych wózków i martwie sie że moze być droższa i brzydsza.Pisałam dzis do producenta i czekam na odpowiedź.W sklepie Calineczka odpisano mi że nowa kolekcja wejdzie od czerwca i że całkowicie zastąpi tą która jest obecnie w sprzedaży, nie maja żadnych zdjęć nowej kolekcji ani próbek nowych kolorów. troche mnie to martwi bo termin mam na koniec września a nie chce juz teraz kupować wózka.Z drugiej strony moze ta nowa kolekcja bedzie ładniejsza ale kto to wie Pozdrawiam! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia Re: X-lander X3 05.05.05, 13:42 Witaj. Możesz dać znać kiedy dostaniesz odpowiedź od producenta. Jeśli cena pójdzie w górę, to będę zmuszona wybrać inny wózek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaskasa1 Re: X-lander X3 06.05.05, 09:52 kupiłam w listopadzie ubiegłego roku, od kwietnia używam spacerówki, prowadzi się wspaniale; niestety po zimie zardzewiały sprychy w kołach- podobno wymieniają na nowe w ramach reklamacji; poza tym patent przednich kół skrętnych nie jest najlepszy - każde koło jedzie w swoją stronę; może w nowej kolekcji usuną te usterki, spacerówka nie rozkłada się na płaska więc dla noworodka konieczna jest gondola, niestety gondole xlandera są ciasne ale ogólnie jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś