Dodaj do ulubionych

zakup bezposredni plus wysylka

19.05.05, 11:13
czy orientujecie sie czy jest mozliwosc przyjscia osobistego do ktoregos ze sklepow zajmujacych sie sprzedaza przez internet, obejrzenia tam wozka, zakupienia go i mimo to skorzystania z ich uslug wysylkowych do domu? W tym przypadku mysle konkretnie o sklepie familyshop z Warszawy?

Wybieramy sie specjalnie po zakup wozka do Warszawy, ale pozniej chcemy dodatkowo pojechac na morze itd, skad wziasc bezposredni pociag do Zakopanego (skad pochodze) i nie usmiecha mi sie podroz z dodatkowym balastem. Ktos z Was tak robil??
Obserwuj wątek
    • ewitek01 Re: zakup bezposredni plus wysylka 19.05.05, 11:43
      warszawski FamilyShop to przede wszystkim "normalny" sklep, a na drugim miejscu
      prowadzący sprzedaż wysyłkową; tak więc sądzę, że nie będzie żadnego problemu z
      obejrzeniem wózka (o ile taki model będzie akurat na stanie sklepu); jeśli
      danego modelu koloru nie ma- po prostu zamawiają u impertera;
      najlepiej zadzwoń do nich i się dopytaj u nich o szczegóły
      • bergo1 Re: zakup bezposredni plus wysylka 19.05.05, 12:01
        Dzieki za info, a czy orientujesz sie czy posiadaja oni wiekszy wybor wozkow niz na ich stronach internetowych?

Wyslalam do nich meila z zapytaniem ale na pewno nie dostane odpowiedzi natychmiast, a ja jestem taka niecierpliwa smile
        • ewitek01 Re: zakup bezposredni plus wysylka 19.05.05, 13:10
          niestety nie wiem; ostatnio byłam u nich ponad 2 lata temu;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka