alicjatrybus 25.06.05, 12:35 W archiwum nic nie znalazłam. Wózek wygląda solidnie ale ciekawa jestem jak to wygląda "w praniu". Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasial70 Re: Chicco Tech 4WD - proszę o opinie 25.06.05, 16:04 Ja mam Chicco Tech 3WD i mieszane uczucia co do niego. Używam 4 miesiące. Niewątpliwe zalety to wygoda, solidność, duże, pompowane koła, możliwość wpięcia fotelika samochodowego. Wady - jest ciężki i trochę trudno nim manewrować - chodzi o podjazdy na wysokie chodniki czy zwroty - jedną ręką prawie nie do zrobienia. Ale zauważyłam, że wiele mam posiadających inne wózki też się na to skarży. No i skrzypi przy manewrowaniu. Na początku troche przerażał mnie też sposób montowania godnoli (przypięta paskami)ale już się przyzwyczaiłam. Był moment, że chciałam go sprzedać, ale ostatnio stwierdziłam, że w gondoli juz długo nie pojeździmy, a wersja spacerowa jest dużo lżejsza i prawdopodobnie sprawdzi się dobrze w warunkach zimowych. Aha, czasami troche brakuje mi przekładanej rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjatrybus Re: Chicco Tech 4WD - proszę o opinie 26.06.05, 08:36 jak narazie jedyny "feler" to brak przekladanej raczki... nie ma tak zle a jak jest z gondolka? jest wygodna i duza? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasial70 Re: Chicco Tech 4WD - proszę o opinie 26.06.05, 09:54 Tak, gondola jest duża. w porównaniu z innymi wózkami wypada dobrze.Moje czteromiesięczne Maleństwo ma jeszcze dużo "luzu", a wiem, że w niektórych wózkach w tym wieku już zaczyna być ciasno w gondoli. Budka jest obszerna i kilkustopniowa, z małym "daszkiem", więc można dziecko dobrze zasłonić przed słońcem czy deszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Chicco Tech 4WD - proszę o opinie 25.06.05, 23:43 Ja mam 6WD LX (na pełnych, gumowych kołach, nie na plastikowych), używam już 21 miesięcy (na początku z gondolą i fotelikiem) - i powiem jedno - REWELACJA! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Chicco Tech 4WD - proszę o opinie 27.06.05, 15:12 Ja rowniez oceniam ten wózek b. pozytywnie-uzywałam go dokladnie rok.Niestety,pozniej mój syn "olał " wozek ,ku mojej rozpaczy Gondolka wg mnie jest jedn az wiekszych,dostępnych na rynku wózków .Moj synek akurat w zimie jeżdził juz spacerówką ,ale koleżanka,ktora kupila taki sam wózek(b. jej sie spodobał mój)-byla bardzo zadowolona-wozila corkę cała zimę -(dziecko z czerwca). Wózek super na wertepy,moze trochę cieżko manewrowało sie w markecie-zdarzylo mi sie kilka razy wybrać z młodym. Jedyna wada -moim zdaniem -brak przekładanej rączki-ale kupilam parasolkę i bylo ok. Własnie zamierzam sprzedać taki wozeczek (trzymalam dla kolejnego dziecka ,ale maluszek sie nie pojawia a kasa potrzebna...)moze bedziesz zainteresowana? pozdrawiam,Mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
alicjatrybus Re: Chicco Tech 4WD - proszę o opinie 27.06.05, 15:25 to nieglupi pomysl do wrzesnia wprawdzie jeszcze troche czasu ale nie badzmy przesadni posiadasz jakies zdjecia wozka? chodzi o kolor... to moj nr gadu 6708530, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś