Dodaj do ulubionych

Leżaczek Fisher Price do 18 kg- opinie

26.06.05, 11:30
Proszę o opinię leżaczka Fisher Price do 18 kg. Zastanawiam się czy kupić dla
2 miesięcznego maleństwa. Czy będzie mu wygodnie. Leżaczek posłużyłby dłużej.
Obserwuj wątek
    • monika26kr Re: Leżaczek Fisher Price do 18 kg- opinie 26.06.05, 12:12
      Mysle ze dla 2-miesieczniaka lezaczek powinien byc juz ok. U nas w uzyciu od 3
      miesiaca az do teraz - mala ma juz 11 miesiecy! Teraz sluzy przede wszystkim do
      czasowego "unierucamiania" =- na czas karmienia czy mojej kapielismile Ale fakt,
      ze lezaczek jest super wynalazkiem na dlugie miesiace i chocby z tego powodu
      warto go kupic.
    • monika26kr Re: Leżaczek Fisher Price do 18 kg- opinie 26.06.05, 12:16
      Zreszta, poszukaj w archiwum - kilka mam juz pisalo o tym lezaczku i podzielaly
      moja pozytywna opinie.
      • neron9 do monika26kr 26.06.05, 12:57
        Szukałam w archiwum ale raczej nic nie ma. Napisz mi proszę czy jak Twoja
        dzidzia miała 3 miesiące to leżała wygodnie czy miała wykrzywiony kręgosłup.
        Czy leżaczek rozkłada się na płasko i ma usztywnione plecki? Pytam się ponieważ
        moje maleństwo w foteliku samochodowym siedzi takie zapadnięte i wykrzywione a
        chciałam kupić cos wygodnego i co posłużyłoby na dłużej. Pozdrawiam
        • monika26kr Re: do monika26kr 26.06.05, 13:16
          Jesli widzisz ze dziecku jest jeszcze niewygodnie w pozycji nosidelka to i ten
          fotelik na razie sie nie sprawdzi. Nie rozklada sie na plasko aczkolwiek jest
          wygodny i przytulny - tyle ze dupka jest zapadnieta. Radzilabym Ci kupic
          lezaczek typu akwarium czy inne FP ktore maja plaskie ulozenie nachylone pod
          katem - moze uzywany? A za 2-3 miesiace kupisz ten, bo zobaczysz, ze dziecku 4-
          5 miesiecznemu juz o wiele bardziej pasuje taka polsiedzaca pozycja - a w tym
          foleliku po podniesieniu nozek (podstawek) dziecko polsiedzace nie ma
          obciazonego kregoslupa jak przy noramlnym siedzeniu.
          • monika26kr Re: do monika26kr 26.06.05, 13:19
            A doradzam FP dlatego ze jestem wierna fanka tej firmy, choc moze inne wcale
            nie sa gorsze, a pewnie tansze. Popatrz sobie na allegro do dzialu Lezaczki -
            jest w czym wybierac.
    • lilithh Re: Leżaczek Fisher Price do 18 kg- opinie 27.06.05, 00:30
      My mamy taki leżaczek i sprawdza się ZNAKOMICIE!
      Jak pisze poprzedniczka świetnie nadaje sie do czasowego unieruchomienia. Mój
      smyk też bardzo lubi spędzać w nim czas (oczywiście bez przesady, nie
      godzinami, bo to by było chyba jednak niezdrowe...)
      Aqurium jest może i fajny ale ja osobiście celowo kupiłam właśnie toddlera, ze
      względu na "udźwig". I nie żałuję, bo mój 6,5 miesieczniak juz jakiś czas temu
      przekroczył dopuszczalną dla aquarium granicę 9 kg, a w tym sie jeszcze długi
      czas pobuja! smile
      • monika26kr Re: Leżaczek Fisher Price do 18 kg- opinie 27.06.05, 10:25
        Waga dopuszczalna akwarium to 11.4 kgsmile
    • supermama75 Re: Leżaczek Fisher Price do 18 kg- opinie 27.06.05, 10:40
      Polecam rokera, lezaczek jest super a wiadomo dzieci szybko rosną, Kupiliśmy go
      dla córci, ale korzysta z niego też synek a ma 4 lata. Akwarium tez jest fajny,
      ale wystarca na krócej i 4 latka sobie w nim nie wyobrażam i mojej rocznej córy
      też nie. Przy synku miałam leżaczek tako ale to był kompletny niewypał.
      Musiałam obkładać kocami itp. Do rokera wkładam dziecko i nic nie kombinuje, a
      po rozłożeniu tej nogi przedniej dzidzia jest praktycznie w pozycji lezącej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka