Dodaj do ulubionych

Wózek Quinny Freestyle???

10.07.05, 19:31
witam!Mam pytanko, czy któraś z was ma może wózek typu Quinny Freestyle
(spacerówkę), ponieważ zastanawiam się czy ją kupić a nie wiem czy się
sprawdzi. Chodzi mi głównie o bezpieczeństwo i wygodę mojej córci. Dzięki za
opinie!!!pozdrawiam - Aska
Obserwuj wątek
    • annika31 Re: Wózek Quinny Freestyle??? 10.07.05, 20:42
      ja mam i jestem bardzo zadowolona. Nisko, dziecko moze samo wejsc i wyjsc,
      przypiete, nie gryzie palaka. Do tego bardzo porzadny spiworek, folie
      przeciwdeszczowa mozna dokupic niefirmowa i tez jest ok, a tansza. Wczesniej na
      tym stelazu mialam gondolke i tez super - latwo sie prowadzi, kola demontowane,
      latwo sie sklada. Same zalety. Jedynie brakowalo mi parasolki i dokupilam ja za
      jakies 40 zl. Niefirmowa, ale swietnie sie sprawdza. Polecam. Jeden minus -
      moglby byc wiekszy kosz pod wozkiem, ale moze dzikei tenu nie jestem tak
      obladowana klamotami jak inne matki smile bo musze racjonalnie planowac co mi jest
      potrzebne na spacerze.
    • aniammt Re: Wózek Quinny Freestyle??? 11.07.05, 08:19
      Ja mam ten wózek. O ile z gondoli byłam super zadowolona tak spacerówkę uważam
      za nietrafioną. Ma tylko 2-stopniową regulację oparcia, siedząca, i taką niby
      półleżącą. Nie rozkłada się na płasko, nie ma regulowanego podnóżka, więc nóżki
      wiszą w powietrzu. To główne wady. Moim zdaniem ta spacerówka nadaje się raczej
      dla starszego dziecka, już samodzielnie chodzącego , które do wózka wsiada na
      chwilę.
      Mój synek sporo śpi na spacerach, więc nierozkładane oparcie bardzo mu
      przeszkadzało, było mu po prostu niewygodnie.
      Zalety:wózek super sie prowadzi, jest dosc lekki, fajnie wyglada,
      Uzywamy tej spacerowki tylko na krotkie spacerki. Z ulga przesiedlismy sie do
      PP Pliko
    • bri Re: Wózek Quinny Freestyle??? 11.07.05, 13:03
      Mam podobne wrazenia. Jak na razie uzywalismy tylko gondoli i z niej jestesmy
      bardzo zadowoleni, wozek wszedzie wjedzie, da sie nim jezdzic po lesie i po
      piachu, latwo skreca itp. Spacerowke rozlozylismy raz zeby zobaczyc jak wyglada
      i od razu stwierdzilismy, ze nadaje sie dopiero dla sporego dzieciaczka...
      • s.ivona Re: Wózek Quinny Freestyle??? 11.07.05, 13:32
        ja mam tylko spacerowke. jestem z niej baaardzo zadowolona. prawda jest ze nie
        ma rozkladnego oparcia na plasko, balam sie ze Szymon tego nie zaakceptuje (jak
        ja kupilam mial 9 miesiecy i jeszcze spal na spacerach) ale to mu zupelnei nie
        przeszkadzalo!! brak podnozka - tez bez problemow! brak palaka - sama zaleta,
        nie trzeba sie meczyc przy wkladaniu i wyciaganiu. ja troche ten wozek
        ulepszylam domowym sposobem - mianowicie oparcie regulowane bylo za pomoca
        jakiegos sznurka (nie wiem jak to nazwac) ja natomiast mam pasek od spodni,
        przelozylam go przez tyl wozka za stelazem i teraz mam mozliwosc regulacji
        oparcia jak mi sie podoba. prowadzi sie super, jest wygodny, jeden problem to
        to ze niestety zajmuje sporo miejsca po zlozeniu (szeroki rozstaw kol).
    • politato Re: Wózek Quinny Freestyle??? 11.07.05, 14:30
      witam,
      dostalismy taki wozek od znajomych po ich coreczce
      wiele pzreszedł ( wyprawy w gory deszce sniegi wyokie kraweżniki a teraz jest
      codziennie znoszony z 2 pietra ) jest praktycznie niezniszczalny i bardzo
      wygodny dla dziecka i rodzicow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka