aga555 12.07.05, 11:28 Polecacie jakiś wózeczek dla lalek dla 1,5 rocznej dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira31 Re: Wózek dla lalek 12.07.05, 12:30 z wózków spacerowych polecam parasolki baby born. są dwa rodzaje : jedna ma obrotowe kółka przednie i jest ciut większa, druga jest mniejsza i nie ma skrętnych kółek. obie składają się do małych rozmiarów i jak dziecko się znudzi i nie bedzie chciało pchać wózeczka to go po prostu złożysz i możesz go schować do kosza wózka dla dziecka lub do swojego plecaka ( ja tak robiłam). Oba te wózeczki mają siatkę zawieszoną na rączkach, są różowe - co sie podoba małym dziewczynkom. wózek ze skrętnymi kołami trochę gorzej się prowadzi - dziecko musi sie nauczyć nim manewrować, bo nie ma blokady skrętnych kół. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Wózek dla lalek 12.07.05, 15:37 Zgadzam się, obserwując mniejsze i ciut większe dziewczynki na osiedlu zauważyłam, że największą popularnością ciesza sie spacerówki-parasolki, my mamy taką: www.merlin.com.pl/frontend/towar/377091 Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: Wózek dla lalek 12.07.05, 16:27 A ja polecam tą www.allegro.pl/show_item.php?item=57365323 jest naprawde fajna.Może cena troche wysoka ale ten wózek starczy na długo bo ma regulowaną rączkę. Serdecznie polecam i moja córcia chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa128 Re: Wózek dla lalek 13.07.05, 00:29 kupiłam parasolkę b.dobrej jakości w sklepie z zabawkami na parterze w Klifie. zapłaciłam 29 pln. Szczerze polecam. Jest w kolorze granatowym , materiał w misie, stabilna, lekka i super się składa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś