sylwunka28 16.07.05, 20:35 Czy któraś z Was kupiła chusteczki nawilżane dla niemowląt chyba Dada dostępne w Biedronce???Są niedrogie ale czy sprawdzają się w użytkowaniu?? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasial70 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 16.07.05, 21:21 Ja kiedyś niechcący kupiłam i bardzo się cieszę, że paczka się skończyła. Nie odpowiadają mi zupełnie - zapach beznadziejny, niemiłe w dotyku, płyn którym są nasączone gromadzi się na dnie paczki (trzeba trzymać do góry nogami). Jak dla mnie beznadzieja. Z radością wróciłam do Nivei. Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 18.07.05, 12:27 A ja i moja córeczka jesteśmy z nich baaardzo zadowolone. Cena nie jest wysoka, więc sama kup i się przekonaj - jesli nie będą się nadawały do pupci Twojego dziecka to możesz je zawsze wykorzystać np. do wycierania własnych rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
apapon Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 26.07.05, 19:09 ja też uważam, ze śmialo możesz "zaryzykować", ja sporo z nich korzystm, chociaż nie ukrywam, że wolę pampersa, ale cana dady jest zachecająca i ich jakość jest dobra, podobnie jak pieluszek dada. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia20 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 26.07.05, 22:22 A co do pieluch to odradzam DADA .W LIDLU są pieluszki CIN air comfort w cenie 30zł.duża paczka .[Są też małe paczki pieluch ,ale to jest co innego -gorsze.] Mają one specialny pasek po środku w kolor żółty jak pieluszka jest mokra to zabarwia się na niebieski kolor.Są one przewiewne ,są kolorowe rysunki na pieluszce)-naprawde świetne.Kupowałam PAMPERSA a teraz będę kupować te bo są naprawde dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: do nikusia20 26.07.05, 23:21 A czemu pieluszki Dada odradzasz?Ja właśnie z forum dowiedziałam się od dziewczyn że są dobre i kupiliśmy na próbe no i sprawdziły się-do tej pory używaliśmy Happy. Pozdrawiam-Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia20 Re: do aniab28 27.07.05, 01:25 może nie odradzam ,każdy niech kupuje co uważa za słuszne.Pieluszki CIN air comfort są podobne do Pampersów .Pieluszki DADA są za grube jak dla mnie tak samo HAPPY,HUGGIES.Pozdramiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 13:15 Mam prośbę o sprawdzenie, kto jest producentem pieluszek z lidla, czy przypadkiem jest to f-ma Ontex? Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 26.07.05, 23:48 a chusteczki to jednak przy pampersie pozostaniemy... pozdrawiam-ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 11:18 Ja nie polecam tych z Lidla! Na początku wydawały mi się ok, ale po czasie stwierdzam, że jednak pampers lepszy. W tych z Lidla jak robiłam test to faktycznie są bardziej chłonne, ale siuśki nierównomiernie sie rozkładają i się zbijają w jednym miejscu co nie ma miejsca w pampersie. Za to chusteczki DADA są fajne ale za bardzo intensywne. Najlepsze są papmersa te białe sensitive. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 11:55 ja polecam te chusteczki. jedyny minus to bardzo intensywny zapach. ale poza tym sa dobrze nasaczone i ladnie zbieraja kupke. oprocz nich polecam (nasz hit! ale niestety podniesli cene na 7.99) chusteczki niebieskie z Lidla. Jest ich 80 sztuk, sa najwieksze gabarytowo i po prostu dla nas super. z chusteczek firmowych nie polecam nivea: suche i w ogole jakos mi nie podeszly. jesli chodzi o pieluszki DADA- z zabkami dla nas sa swietne ale wychodza drozej niz Happy- kiedy jest na nie promocja, Happy sa jednak troche wieksze i lepszy materil. Moja Ninka przesikiwala Huggisy i pampersy (bokiem. to tyle pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
aska_kotek Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 13:03 O ile pieluchy DADA baardzo sie sprawdzają, o tyle chusteczki nawilzone NIE. Nie alergizuja, ale zapach jest zbyt "perfumowy" i to mi chyba najbardziej przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
daytona2004 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 28.07.05, 22:11 nie wiem jak sprawdzaja sie husteczki z biedronki ,ale mogę polecic husteczki dzidziuś firmy cleanic kosztuja 5 zł i sa super nigdy bym ich nie kupiła bo uważałam ze nie ma nic lepszego od pampers ,ale gdy byliśmy na wczasach skonczyły sie nasze husteczki a w sklepie były tylko dzidziuś wiec byłam zmuszona je kupic ,ale nie żałuję polecam naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś