Dodaj do ulubionych

Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedronki?

16.07.05, 20:35
Czy któraś z Was kupiła chusteczki nawilżane dla niemowląt chyba Dada
dostępne w Biedronce???Są niedrogie ale czy sprawdzają się w użytkowaniu??
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasial70 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 16.07.05, 21:21
      Ja kiedyś niechcący kupiłam i bardzo się cieszę, że paczka się skończyła. Nie
      odpowiadają mi zupełnie - zapach beznadziejny, niemiłe w dotyku, płyn którym są
      nasączone gromadzi się na dnie paczki (trzeba trzymać do góry nogami). Jak dla
      mnie beznadzieja. Z radością wróciłam do Nivei.
      • monika121975 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 18.07.05, 12:27
        A ja i moja córeczka jesteśmy z nich baaardzo zadowolone.
        Cena nie jest wysoka, więc sama kup i się przekonaj - jesli nie będą się
        nadawały do pupci Twojego dziecka to możesz je zawsze wykorzystać np. do
        wycierania własnych rąk.
        • apapon Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 26.07.05, 19:09
          ja też uważam, ze śmialo możesz "zaryzykować", ja sporo z nich korzystm,
          chociaż nie ukrywam, że wolę pampersa, ale cana dady jest zachecająca i ich
          jakość jest dobra, podobnie jak pieluszek dada.
    • nikusia20 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 26.07.05, 22:09

• nikusia20 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 26.07.05, 22:22

A co do pieluch to odradzam DADA .W LIDLU są pieluszki CIN air comfort w cenie
        30zł.duża paczka .[Są też małe paczki pieluch ,ale to jest co innego -gorsze.]
        Mają one specialny pasek po środku w kolor żółty jak pieluszka jest mokra to
        zabarwia się na niebieski kolor.Są one przewiewne ,są kolorowe rysunki na
        pieluszce)-naprawde świetne.Kupowałam PAMPERSA a teraz będę kupować te bo są
        naprawde dobre.
        • aniab28 Re: do nikusia20 26.07.05, 23:21
          A czemu pieluszki Dada odradzasz?Ja właśnie z forum dowiedziałam się od
          dziewczyn że są dobre i kupiliśmy na próbe no i sprawdziły się-do tej pory
          używaliśmy Happy.
          Pozdrawiam-Ania
          • nikusia20 Re: do aniab28 27.07.05, 01:25

może nie odradzam ,każdy niech kupuje co uważa za słuszne.Pieluszki CIN air
            comfort są podobne do Pampersów .Pieluszki DADA są za grube jak dla mnie tak
            samo HAPPY,HUGGIES.Pozdramiam.
        • baziaczek Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 13:15
          Mam prośbę o sprawdzenie, kto jest producentem pieluszek z lidla, czy
          przypadkiem jest to f-ma Ontex?
    • aniab28 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 26.07.05, 23:48
      a chusteczki to jednak przy pampersie pozostaniemy...
      pozdrawiam-ANIA
      • mamapauli1 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 11:18
        Ja nie polecam tych z Lidla! Na początku wydawały mi się ok, ale po czasie
        stwierdzam, że jednak pampers lepszy. W tych z Lidla jak robiłam test to
        faktycznie są bardziej chłonne, ale siuśki nierównomiernie sie rozkładają i się
        zbijają w jednym miejscu co nie ma miejsca w pampersie. Za to chusteczki DADA są
        fajne ale za bardzo intensywne. Najlepsze są papmersa te białe sensitive.
    • mazuba Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 11:55
      ja polecam te chusteczki. jedyny minus to bardzo intensywny zapach. ale poza
      tym sa dobrze nasaczone i ladnie zbieraja kupke. oprocz nich polecam (nasz hit!
      ale niestety podniesli cene na 7.99) chusteczki niebieskie z Lidla. Jest ich 80
      sztuk, sa najwieksze gabarytowo i po prostu dla nas super.
      z chusteczek firmowych nie polecam nivea: suche i w ogole jakos mi nie podeszly.
      jesli chodzi o pieluszki DADA- z zabkami dla nas sa swietnesmile ale wychodza
      drozej niz Happy- kiedy jest na nie promocja, Happy sa jednak troche wieksze i
      lepszy materil.
      Moja Ninka przesikiwala Huggisy i pampersy (bokiem.
      to tylesmile
      pozdrawim
    • aska_kotek Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 27.07.05, 13:03
      O ile pieluchy DADA baardzo sie sprawdzają, o tyle chusteczki nawilzone NIE.
      Nie alergizuja, ale zapach jest zbyt "perfumowy" i to mi chyba najbardziej
      przeszkadza.
    • daytona2004 Re: Jak sprawdzają się chusteczki niemow. z Biedr 28.07.05, 22:11
      nie wiem jak sprawdzaja sie husteczki z biedronki ,ale mogę polecic husteczki
      dzidziuś firmy cleanic kosztuja 5 zł i sa super
      nigdy bym ich nie kupiła bo uważałam ze nie ma nic lepszego od pampers ,ale gdy
      byliśmy na wczasach skonczyły sie nasze husteczki a w sklepie były tylko
      dzidziuś wiec byłam zmuszona je kupic ,ale nie żałuję polecam naprawde warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka